FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
این پک ها برای عربستانه برای چی باید بیاد ایران؟! چیزایی میگید که ادم شاخ درمیاره!! انگار مجانی دادن که همه اینجا نمیخوان و ...

یادت رفته برادر بیشتر ریجن 2 ها تو ایران عربی بود برا fifa14؟؟؟؟؟ ی دوری ناطف عرب هم داشت زیر عکس مسی خان
به نظر من اصلا هم مهم نیست فقط کاور قشنگی نمیشه که ناراحتم چون خود عرب ها هم اون بازیکنشونو تا دیروز نمیشناختن...... من بازیو میخوام با هر شکلی با ادین هازارد یا بدون مسی یا بی هازارد یا با عربه یا هرچی حالا اونا زرنگن با همه دنیا تعامل دارن پول میدن از بازی تا هر چیزی دیگر به خدمت میگیرن......الانم نگران نیستم چون برا من خود فیفا مهمه....با کاور خوشگلتر چه بهتر...

آخرین ویرایش:
یادت رفته برادر بیشتر ریجن 2 ها تو ایران عربی بود برا fifa14؟؟؟؟؟ ی دوری ناطف عرب هم داشت زیر عکس مسی خان
به نظر من اصلا هم مهم نیست فقط کاور قشنگی نمیشه که ناراحتم چون خود عرب ها هم اون بازیکنشونو تا دیروز نمیشناختن...... من بازیو میخوام با هر شکلی با ادین هازارد یا بدون مسی یا بی هازارد یا با عربه یا هرچی حالا اونا زرنگن با همه دنیا تعامل دارن پول میدن از بازی تا هر چیزی دیگر به خدمت میگیرن......الانم نگران نیستم چون برا من خود فیفا مهمه....با کاور خوشگلتر چه بهتر...
اونا که شما میگین خود پک عادی خاورمیانه بود! اینایی که عکسش بالاس limited هست! یعنی به تعداد محدود تولید میشه!
کدوم فروشنده ای این اشتباه رو میکنه یکی از اونا رو بخره بیاره ایران؟:دی
ببین اینا لیمیتدای لیگ انگلیسن:
clubs-packs-360-all-small.png

همینطور که میبینی تا نیوکاسل رو هم دارن اما اینا که تو ایران نمیاد!
یه سری برای فیفا 13 حتی سایتی معرفی کردن که تیم مورد علاقت رو میگفتی کاورش رو میداد چاپ کنی بزاری جای کاور اصلی!

اونا که شما میگین خود پک عادی خاورمیانه بود! اینایی که عکسش بالاس limited هست! یعنی به تعداد محدود تولید میشه!
کدوم فروشنده ای این اشتباه رو میکنه یکی از اونا رو بخره بیاره ایران؟:دی
ببین اینا لیمیتدای لیگ انگلیسن:
clubs-packs-360-all-small.png

همینطور که میبینی تا نیوکاسل رو هم دارن اما اینا که تو ایران نمیاد!
یه سری برای فیفا 13 حتی سایتی معرفی کردن که تیم مورد علاقت رو میگفتی کاورش رو میداد چاپ کنی بزاری جای کاور اصلی!

یعنی ما جزوه خاور دوریم؟؟؟ ما قلب خاورمیانه هستیم برادر...پارسالم بیشتر ریجن 2 عربی بود مثل خیلی بازی ها از tlou تا wolf ریجن 2 تو ایرانم 70 درصدش عربی برا بازیا...پک استاندارد هازارد برا انگلستان هم تایید شده کاورش پس اینم تایید میشه ...امیدوارم نیاد ایران که بحثی دیگه نباشه...

ماشالا دوستان از بس هاردکورن هر پستی مینویسن صد نفر باید نقل قول کنن که دارید اشتباه میکنید:))
وجه مشترک دوستان هم اینه که قبلا pc باز بودن:d
بگذریم
عزیزان این پکهای تیمهای عربستان ماله همون کشور بوده و شما صد در صد مطمئن باشید یه دونه شو هم توی این مملکت اسلامی(ایران) پیدا نمیکنید
اون ریجن 2 هم بعله اگه واسه امارات باشه گزارشگر عربی هم داره البته با سایر گزارشگرها;))

امارات؟؟؟؟؟؟؟
کی به امارات کار داره بازار ما از امارات تغذیه میشه اگر نه همه بازیای پک عرب برا کل اعرابه مثل دخانیاتشون...سال پیش اکثر ریجن 2 فیفا همه پکش نوشته هاش عربی بود...
برا عربستان هم مخصوص بود ی ویژگی برا اونا داشت...الانم بازی tlou چنتا ریجن 2 پک غیر عرب تو ایران سراغ دارین؟؟الانم عربستان پول داده عکس گذاشته ما هم بازار رسمی داشتیم پول میدادیم برامون میزدن...امیدوارم وارد کنندش نیاره با ابن کاور...
راجبه pc باز بودن نگین که اه اه از اولم تو عمرم غیر سری total war نزدم توش
هرکسی میتونه نظر بده

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز خبر دارین تو استور سونی بازی fifa 15 ultimate edition با قیمت 69.9 دلار pre order میشه.
به نظرتون ارزش داره الان اقدام کرد برای خرید ؟ قیمت دیسک وقتی بیاد چقدره ؟
اگر دیجیتالی بخرم امکانات خاص و اضافه ای میده نسبت به دیسک فیزیکی ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or