آخرین ویرایش:
این پک ها برای عربستانه برای چی باید بیاد ایران؟! چیزایی میگید که ادم شاخ درمیاره!! انگار مجانی دادن که همه اینجا نمیخوان و ...
اونا که شما میگین خود پک عادی خاورمیانه بود! اینایی که عکسش بالاس limited هست! یعنی به تعداد محدود تولید میشه!یادت رفته برادر بیشتر ریجن 2 ها تو ایران عربی بود برا fifa14؟؟؟؟؟ ی دوری ناطف عرب هم داشت زیر عکس مسی خان
به نظر من اصلا هم مهم نیست فقط کاور قشنگی نمیشه که ناراحتم چون خود عرب ها هم اون بازیکنشونو تا دیروز نمیشناختن...... من بازیو میخوام با هر شکلی با ادین هازارد یا بدون مسی یا بی هازارد یا با عربه یا هرچی حالا اونا زرنگن با همه دنیا تعامل دارن پول میدن از بازی تا هر چیزی دیگر به خدمت میگیرن......الانم نگران نیستم چون برا من خود فیفا مهمه....با کاور خوشگلتر چه بهتر...
اونا که شما میگین خود پک عادی خاورمیانه بود! اینایی که عکسش بالاس limited هست! یعنی به تعداد محدود تولید میشه!
کدوم فروشنده ای این اشتباه رو میکنه یکی از اونا رو بخره بیاره ایران؟
ببین اینا لیمیتدای لیگ انگلیسن:![]()
همینطور که میبینی تا نیوکاسل رو هم دارن اما اینا که تو ایران نمیاد!
یه سری برای فیفا 13 حتی سایتی معرفی کردن که تیم مورد علاقت رو میگفتی کاورش رو میداد چاپ کنی بزاری جای کاور اصلی!

سلام اصلا هم حال نمی ده فقط ورزشگاه امارات دی(شوخی کردم ناراحت نشید) ولی خب واقعا ورزشگاه امارات بهترهورزشگاه هم آنفیلد باشه ، عجب حالی بده![]()
بوکاجونیورز ارژانتینی هستمگه نگفتن لیگ برزیل توش نیست پس اون بوکاجونیورز چیه اون وسط؟