آخرین ویرایش:
ای خداامسال روی این بازیکن خیلی مانورد دادن! ولی خداییش خیلی زیاده قدرتش حقش نیست
ای خدا
عزیزم اولتیمیت تیم میدونی چیه؟
اونجا اگه بازیکن توی یه هفته خوب کار کنه و از نظر کارشناسها توی تیم هفته انتخاب بشه فقط توی اولتیمیت تیم اورالش بالامیره اونم نه اون بازیکنی همه دارن بلکه جدیدشو ملت از توی پک در میارن
اصلا این قضیه رو فراموش کنید خواهشا:d
به به بازگشت داش مصی اش خور به انجمن تبریک میگمای خدا
عزیزم اولتیمیت تیم میدونی چیه؟
اونجا اگه بازیکن توی یه هفته خوب کار کنه و از نظر کارشناسها توی تیم هفته انتخاب بشه فقط توی اولتیمیت تیم اورالش بالامیره اونم نه اون بازیکنی همه دارن بلکه جدیدشو ملت از توی پک در میارن
اصلا این قضیه رو فراموش کنید خواهشا:d
یعنی از اینا میارن تو ایران ؟کاورffa 15 ویژه عربستان
یعنی از اینا میارن تو ایران ؟
مثل اینکه باید بریم سمت pes
اولش که بازی داره نصب میشه فقط اجازه میده با همون چندتا تیم بازی کنی! بعد که کاملا نصب شد همه مدهاش باز میشهسلام . دوستان من اصلا اهل فوتبال نیستم ولی خب قدیما PES بازی میکردم . چند روز پیش فیفا 14 گرفتم برای PS3 البته . نشستم بازی کنم اصلا نمیفهمیدم چی به چیه ! تیم فقط 5-6 تا داشت فک کنم . اصلا بارسلونا و اینا پیدا نکردم . بعد بازی های جام یا تدارکاتی و اینا اصلا ندیدم . یکی میشه یه توضیح بده اصلا چجوریه ؟ اخه توی PES راحت CHAMPION لیگ و کیک اف و ایناش معلوم بود . این فیفا اصلا نیمفهمم چی به چیه !!!!
من روز اول باید بخرم بازیو بدترین خبره......بعد از قضیه های خلیج فارسو و تنب بزرگ و کوچک و مصادره کردن دانشمندان ایرانی نوبت به بازی ما هم رسید:d
- - -ویرایش - - -
دوستان نمیدانم میدانید یا نه دستگاه ps4 ما ی کدی داره که از ریجن ها مهمتره که باعث کلاه برداری ی عده شده...من 6 ماه میشه ps4 خریدم و برا من uk 1003a است chu دستگاه...
و برا دوستم 1004a خریدم که باز برا ریجن 2 اما برا خاورمیانه میاد...در واقع استرالیا هم ریجن 2 و حتی آفریقا...و آمریکا 1001a هست و ژاپن 1000a و این ریجن ها مسخره بازیه تو خرید دستگاه خواستم بگم که ما بازیامونو بسشتر از دبی وارد میکنن و ریجن 2 و میشه با عکس مسی و هازارد هم بیارن که برا انگلیس هم پخش میشه...اما بسته به عربستان داره که نزاره وارد کنن اما پیدا میشه در دبی ریجن 2 بدون نوشته عربی....
این سایتم برید نگاه کنید به دوستانتون بگین هر وقت دستگاه خریدن بیشتر به chu جعبع بیرون و جعبه داخل و روی دستگاه که حتی وجود داره دقت کنن...
تو توپخانه به مردم به اسم ریجن 2 پک 1000a میفروشن یا خیلی جاها..........برید تو سایت نگاه کنید
http://www.psdevwiki.com/ps4/SKU_Regioning