آخرین ویرایش:
دوستان گیم پلی بازی واسه نسل هشتم فرق داره با نسل هفتم یا فقط گرافیک و اینا فرق داره ؟
بازی دیروز مقابل چلسی رو ببینن فکر کنم یه 15 تا ازش کم کنندوستان اين عكس را من تو اينستاگرام رسمي خود EA SPORT ديدم
يعني اورال هاوارد 95 :-o؟ خدا بده بركت. خوب اورالشو 100 ميكرديد خيالتون هم راخت ميشد. اينجوري اگه باشه برترين اورال را تو فيفا 15 داره و كلا با اين وضعيت حتما نوير بايد بره بالاي 100.
ديگه اين هم مليتي سازنده بازي با هاوارد خيلي قضيه را فيلم هندي كرده و بدجور به هاوارد حال دادن. نوير اورالش تو فيفا 14 اگه اشتباه نكنم 87 بود، بايد خودتو ميكشتي تا بهش گل ميزدي و اگه هاوارد 95 باشه كه نميشه اصلا حتي يدونه گل بهش زد. از فردا همه اورتون برميدارن:d
امسال ورزشگاهاى ليگ انگليش درباره طراحى شدن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فیفا تو نبرد های هوایی تا بحال ضعیف بوده . باید درگیری تو بخش بیشتر بشه .
بعضی وقتا هم بعد از اینکه دروازه بان توپ رو می گیره بین بازیکنا و درواز بان بگو مگو پیش بیاد خیلی طبیعی تر میشه
- - -ویرایش - - -
ورزشگاه هایی که از قبل بوده رو بهتر کردن و ورزشگاه های دیگه رو اضافه کردن . کلا انتظار شبیه سازی دقیق ورزشگاه رو نداشته باشید . فیفا تو شبیه سازی ورزشگاه
زیاد خوب عمل نکرده .
به نظرتون جر بحث با کمک داور یا مربی تیم حریف چی؟؟برادر اینا انیمیشنن آدم نیستن که اختیار میلیون ها حرکتو داشته باشن:d....حرفت درست اما داستان میخواد برنامه ریزی هر حرکت انیمیشن....
راجب استادیوم هم امسال بهترین خواهد بود از طراحی تو جو.........راجب بعضی استادیوم ها قبول دارم حرفتونو اما نه همشون....البته امسال اوضاع بهتر خواهد شد در نسل جدید بخصوص استادیومها
نسل جدیدـه دیگه . انتظارات رفته بالا :d
جو استادیوم ها عالی شده ولی همونطور که گفتم از طراحی استادیوم بجز چند استادیوم معروف ، انتظار بالایی نداشته باشید .