FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
این فیس ها اگه حقیقت داشته باشن
به نظر من که بازی پسرفت داشته تا پیشرفت:-/
Instagram

اولا instagram واقعی fifa اینه از طریق ی ف ی ل ت ر شکن میتونی ببینی http://instagram.com/easportsfifa تاریخ هر عکس بالاش زده شده ...برا شما همش 29 august تاریخش اما تو instagramواقعی این خبرا نیست و تنها عکسا همین چنتا عکس پایینیه ... منبع و عکسا همه جعلیه پس به عشق من fifa لقب پسرفت نده...

والا این عکسا زکی به x360 خدا بیامرزه من گقته چه رسد fifa 14 مگه خرن سران fifa همچین چیزی بسازن با این اعتبار...شما نگران نباش من این عکسارو بیشتر قبول دارم نگاه کن تا اون عکسا ...fifa 14بازیکناش بهتر از عکسای شماست طراحیش...من خودم تفاوت بین 360 و ps4 حس کردم تو انیمیشن حالا بعد ی سال بیان بدتر از قبل بسازن اونم شرکت ea...عمرا
واقعا نگاه کن عکسای اون instagram پوگبا شبیه میمونه یا آدم؟؟ شورله هم گویا کوروموزم 21 هست....لورینته هم که نگم دیگه...کریس هم که گویا چینی شده....
اینا اصلا نه اون instagram...معتبر هستن چون نشان میتیکامونه fifa و ea همه جاشون هست...

22164938099697941902.jpg
69363210852546283802.jpg

85386063337199622204.jpg
57462693616350374266.jpg

19724370172876410796.jpg

99880540974748841936.jpg
72819070434114578952.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان اين عكس را من تو اينستاگرام رسمي خود EA SPORT ديدم

يعني اورال هاوارد 95 :-o؟ خدا بده بركت. خوب اورالشو 100 ميكرديد خيالتون هم راخت ميشد. اينجوري اگه باشه برترين اورال را تو فيفا 15 داره و كلا با اين وضعيت حتما نوير بايد بره بالاي 100.

ديگه اين هم مليتي سازنده بازي با هاوارد خيلي قضيه را فيلم هندي كرده و بدجور به هاوارد حال دادن. نوير اورالش تو فيفا 14 اگه اشتباه نكنم 87 بود، بايد خودتو ميكشتي تا بهش گل ميزدي و اگه هاوارد 95 باشه كه نميشه اصلا حتي يدونه گل بهش زد. از فردا همه اورتون برميدارن:d

87618757608955739499.jpg

این عکس ها مربوط به FIFA Ultimate Team هستش و ربطی به اورال بازیکنان تو نسخه نهایی نداره. اینو من فکر می کنم بعد از جام جهانی تو Facebook دیده بودم.

برادر من آنلاین باز نیستم سر در نمیارم جوابتو بدم ..اما این شاید تو ultimate team فک کنم پیشرفت کرده یا ی چیز دیگست... تو آفلاین بالا 85 بهش نمیدن شما ناراحت نباش ...مسی و رونالدو همیشه 94 و 92 هستن معمولا...شاید ازش قدر دانی کردن به خاطر پرشاش و موشن کپچراش...

دوستان گیم پلی بازی واسه نسل هشتم فرق داره با نسل هفتم یا فقط گرافیک و اینا فرق داره ؟

من میگم فرق داره بعضی دوستان میگن نه به نظر من باید فرق داشته باشه تا به سمته نسل جدید مردم تشویق بشن....تو خوده سایته بازی هم بخش ps3 و x360 جدا از ps4 و one و pc هست...
کلا فوتبال تا روی یک tv خوب و بزرگ بازی نکنی حال نمیده ...tv هم مهمه.....
من 360 داشتم و فیف 14 بازی کردم بعد ps4 خریدم و فیفا 14 هم بازی کردم تفاوت داشت مقداری نه زیاد چون میخواستن نسل 8 بدونه فوتبال نمانه نوامبر ی فیفا 14 برا نسل جدید دادن بر عکس همیشه که سپتامبر میدن...... بیشتر رو انیمیشنو گرافیک بود فرق... البته این فیفا 15 برا نسل جدید بیشتر از 14 وقت گذاشتن...
اینم سایت اصلی فیفاhttp://www.easports.com/fifa برو تو بخش features تفاوتاشونو نوشته

آخرین ویرایش:
دوستان اين عكس را من تو اينستاگرام رسمي خود EA SPORT ديدم

يعني اورال هاوارد 95 :-o؟ خدا بده بركت. خوب اورالشو 100 ميكرديد خيالتون هم راخت ميشد. اينجوري اگه باشه برترين اورال را تو فيفا 15 داره و كلا با اين وضعيت حتما نوير بايد بره بالاي 100.

ديگه اين هم مليتي سازنده بازي با هاوارد خيلي قضيه را فيلم هندي كرده و بدجور به هاوارد حال دادن. نوير اورالش تو فيفا 14 اگه اشتباه نكنم 87 بود، بايد خودتو ميكشتي تا بهش گل ميزدي و اگه هاوارد 95 باشه كه نميشه اصلا حتي يدونه گل بهش زد. از فردا همه اورتون برميدارن:d
بازی دیروز مقابل چلسی رو ببینن فکر کنم یه 15 تا ازش کم کنن:|

فیفا تو نبرد های هوایی تا بحال ضعیف بوده . باید درگیری تو بخش بیشتر بشه .
بعضی وقتا هم بعد از اینکه دروازه بان توپ رو می گیره بین بازیکنا و درواز بان بگو مگو پیش بیاد خیلی طبیعی تر میشه

- - -ویرایش - - -

امسال ورزشگاهاى ليگ انگليش درباره طراحى شدن؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

ورزشگاه هایی که از قبل بوده رو بهتر کردن و ورزشگاه های دیگه رو اضافه کردن . کلا انتظار شبیه سازی دقیق ورزشگاه رو نداشته باشید . فیفا تو شبیه سازی ورزشگاه
زیاد خوب عمل نکرده .

فیفا تو نبرد های هوایی تا بحال ضعیف بوده . باید درگیری تو بخش بیشتر بشه .
بعضی وقتا هم بعد از اینکه دروازه بان توپ رو می گیره بین بازیکنا و درواز بان بگو مگو پیش بیاد خیلی طبیعی تر میشه

- - -ویرایش - - -

ورزشگاه هایی که از قبل بوده رو بهتر کردن و ورزشگاه های دیگه رو اضافه کردن . کلا انتظار شبیه سازی دقیق ورزشگاه رو نداشته باشید . فیفا تو شبیه سازی ورزشگاه
زیاد خوب عمل نکرده .

به نظرتون جر بحث با کمک داور یا مربی تیم حریف چی؟؟برادر اینا انیمیشنن آدم نیستن که اختیار میلیون ها حرکتو داشته باشن:d....حرفت درست اما داستان میخواد برنامه ریزی هر حرکت انیمیشن....
راجب استادیوم هم امسال بهترین خواهد بود از طراحی تو جو.........راجب بعضی استادیوم ها قبول دارم حرفتونو اما نه همشون....البته امسال اوضاع بهتر خواهد شد در نسل جدید بخصوص استادیومها

به نظرتون جر بحث با کمک داور یا مربی تیم حریف چی؟؟برادر اینا انیمیشنن آدم نیستن که اختیار میلیون ها حرکتو داشته باشن:d....حرفت درست اما داستان میخواد برنامه ریزی هر حرکت انیمیشن....
راجب استادیوم هم امسال بهترین خواهد بود از طراحی تو جو.........راجب بعضی استادیوم ها قبول دارم حرفتونو اما نه همشون....البته امسال اوضاع بهتر خواهد شد در نسل جدید بخصوص استادیومها

نسل جدیدـه دیگه . انتظارات رفته بالا :d
جو استادیوم ها عالی شده ولی همونطور که گفتم از طراحی استادیوم بجز چند استادیوم معروف ، انتظار بالایی نداشته باشید .

نسل جدیدـه دیگه . انتظارات رفته بالا :d
جو استادیوم ها عالی شده ولی همونطور که گفتم از طراحی استادیوم بجز چند استادیوم معروف ، انتظار بالایی نداشته باشید .

من انتظارم بالاست از استادیوم های لیگ انگلستان.....فقط لستر یا اورتون یا چلسی.:d اما پرسپولیسیم :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or