آخرین ویرایش:
دوستان تو رو خدا همینطوری واسه خودتون قیمت ندید اینجا پره از آدمای سوء استفاده گره که منتظرن مزه دهن منو شما رو بدونن...لطفا قیمت هاتون رو برا خودتون نگه دارید...
ولی انصافا 245 زیاده و تا حدی کلاهبرداری!!!!!باشه شما منتظر ارزونش باش بازی 60 دلاره به اعبارتی 190 با سودش زیر این نیست برا مغازه دار شما مغازه دار باشی 190 میدی؟؟؟؟؟؟
منم از مغازه دار باید بخرم روز اول نه تو سایت پس قیمت بازی آک که من میگیرم روز اولو گفتم شما فک کن ارزونتر بدن ...عمرا بدن برادر ....
ولی انصافا 245 زیاده و تا حدی کلاهبرداری!!!!!
210 دیگه کافیه حداکثر....
خیلی ممنون.........والا ماهم این تجربه ها رو داریم........اشکال از شما نیست ولی کاش نمیگفتی..............الان کافیه فروشنده های محترم این پستو ببین.........دیگه خودت بقیه ماجرا رو میدونی دوست عزیز!!!
- - -ویرایش - - -
به ولله نمیدن بابا من آک میخرم اکثرا نمیدن به خدا بخصوص fifa رو...من از خدامه لعنت بر آدمی که بخواد گران بخره از قصد اصلا کی بدش میاد ارزانتر بخره...نمیدن فیفا رو تا 10 ماه دیگه هم آکشو زیر 190 نمیدن...
همه بازیا 60 دلارو روز اول اینا زیر 230 نمیدن
بعضی سایتارو دیدم بازیو 200 میدن وقتی تازه آمده که حساب کنی پول پستشو و مدت زمان پستش همان میفته برا آدم اسمه سایتو نمیارم که کیلومترها دوره از تهرانه مکانش .....من از خدامه ارزان بخرم...روز اول میگردم بعد میام میگم از چه رنجی قیمت سراغ داشتم و بعد چند خریدم شما هم یادت باشه سر بزنی از 26 تا 29 و ببینی من چند خریدم تا مشخص بشه چند میفروشن...دفعه اولم که نیست ...باز ی جارو میشناسم بازیو همیشه روز اول 230 میده بازی 60 دلاری از همه هم ارزونتر تو تهران تو توپخانه هرچیم میاره میگه 230 از کجاش میاره من نمیدانم اما اون ارزونشونه...
شاید 220 هم پیدا بشه روز اول اما پایینتر نمیدن...انشاله که ارزانتر هم بدن..من تجربمو گفتم انشاله که اینبار اشتباه باشه حرفه من
فیفا از اون بازیاس که باید داشته باشی من میخوام این بازی رو بصورت دیجیتالی خرید کنم مشکل دانلود هم ندارم البته اگه حجمش بیشتر از ۲۰ گیگ نشه اگر کسی خواست میتونیم به صورت اشتراکی بخریم قیمت هم مناسب میافته .
- - -ویرایش - - -
به ولله نمیدن بابا من آک میخرم اکثرا نمیدن به خدا بخصوص fifa رو...من از خدامه لعنت بر آدمی که بخواد گران بخره از قصد اصلا کی بدش میاد ارزانتر بخره...نمیدن فیفا رو تا 10 ماه دیگه هم آکشو زیر 190 نمیدن...
همه بازیا 60 دلارو روز اول اینا زیر 230 نمیدن
بعضی سایتارو دیدم بازیو 200 میدن وقتی تازه آمده که حساب کنی پول پستشو و مدت زمان پستش همان میفته برا آدم اسمه سایتو نمیارم که کیلومترها دوره از تهرانه مکانش .....من از خدامه ارزان بخرم...روز اول میگردم بعد میام میگم از چه رنجی قیمت سراغ داشتم و بعد چند خریدم شما هم یادت باشه سر بزنی از 26 تا 29 و ببینی من چند خریدم تا مشخص بشه چند میفروشن...دفعه اولم که نیست ...باز ی جارو میشناسم بازیو همیشه روز اول 230 میده بازی 60 دلاری از همه هم ارزونتر تو تهران تو توپخانه هرچیم میاره میگه 230 از کجاش میاره من نمیدانم اما اون ارزونشونه...
شاید 220 هم پیدا بشه روز اول اما پایینتر نمیدن...انشاله که ارزانتر هم بدن..من تجربمو گفتم انشاله که اینبار اشتباه باشه حرفه من
خیلی ممنون.........والا ماهم این تجربه ها رو داریم........اشکال از شما نیست ولی کاش نمیگفتی..............الان کافیه فروشنده های محترم این پستو ببین.........دیگه خودت بقیه ماجرا رو میدونی دوست عزیز!!!
دوستان دمو کی میاد به تاریخ شمسی رو پلاس؟اصلا میاد؟امده؟
من که چیزی ندیدم...
کسی از بچه های قدیمی اینجا پایه هست دیجیتالی بخریم با هم که کمتر بیفته برامون؟
اگه جزئیات و بروز بودن فوتبال برات مهمه که حتما برو یه کنسول نسل هشتمی بخر........اگرم نه که همون 98 پلی 1 رو عشقه...:dحالا با همه این تفاسیر من که فقط فوتبال بازی میکنم چه فیفا چه کونامی برای 2015 برم کنسول جدید بخرم یا خیر چقدر تفاوت محسوسه؟ من که از 98 فوتبال بازی میکنم هیچ موقع فرقی زیاد تو عوض شدن نسل ندیدم مگه رو کونامی 2006 بعد از 4 سال و فیفا 10 بعد از 5 سال اگه میشه راهنماییم کنین ولی منی که الان 20 ساله گیم میزنم تجربه میگه سال اول و دوم کنسول رو عوض نکنم شما چی میگین؟
حالا با همه این تفاسیر من که فقط فوتبال بازی میکنم چه فیفا چه کونامی برای 2015 برم کنسول جدید بخرم یا خیر چقدر تفاوت محسوسه؟ من که از 98 فوتبال بازی میکنم هیچ موقع فرقی زیاد تو عوض شدن نسل ندیدم مگه رو کونامی 2006 بعد از 4 سال و فیفا 10 بعد از 5 سال اگه میشه راهنماییم کنین ولی منی که الان 20 ساله گیم میزنم تجربه میگه سال اول و دوم کنسول رو عوض نکنم شما چی میگین؟
نه من منظورم اینه که رو ps3 و ps4 چقدر تفاوت داره؟ وگرنه 98 رو پی سی بوده جونماگه جزئیات و بروز بودن فوتبال برات مهمه که حتما برو یه کنسول نسل هشتمی بخر........اگرم نه که همون 98 پلی 1 رو عشقه...:d