آخرین ویرایش:
درباره مشکلات باگ در عکس ها :
اون بالا تو عکس ها نوشته که نسخه بتا هستش ! و خب امکان داره یک سری مشکلات باگ گونه که در عکس ها هستش در نسخه اصلی بر طرف بشه
دموش 21 روز دیگه میاد 19 سپتامبرنسخه بتا داده بازی؟دموش برای PS4 کی میاد؟
یکی از بچه ها میگفت دموش برای PC اومده که به نظرم چرت میگه ولی زیر بار نمیره و میگه بازی کردم و حتی میخواست عکسش رو برام بفرسته...
بتا یا دمویی چیزی داده؟
عکسا فک نکنم رو نسل 8 بوده باشه..آخه عکسا دقیقا منو یاده 360 انداخت دقیقا گرافیک و همه چیز 360 اینجوری بود....
یعنی اون چمن و تا شدگی لباس ها رو 360 داشت؟
خدمت شما ...........امین جان لینک دانلود بده داداش
عکسا فک نکنم رو نسل 8 بوده باشه..آخه عکسا دقیقا منو یاده 360 انداخت دقیقا گرافیک و همه چیز 360 اینجوری بود....
تا شدگی و چمنو میشه بهتر کرد الان تو 360 هم مگه بازیای 360 یا ps3 تا شدگی لباس نداشتن تو بازی های دیگه؟؟؟ فیفا 14 بازی کردی تو ps4 به نظرت شبیه fifa14 هست یک ذره عکسای صفحه قبل؟؟
من گیم پلی این بازی رو دیدم حتی اینم لینکش https://www.youtube.com/watch?v=87Y3xEOv1ek قبل آغاز بازی تو تمرینات lb میزنه وb جهت شوت چیپ....نگاه کن میفهمی......
البته اول بازی میزنه تو تنظیمات دقت کردم xbox one wireles اونجا که داره تیمو میچینه و این بازی برا one...البته عکسای صفحه قبل هم از این بازیه اما فک کنم از تو tv انداختن یا بیکیفیته و مشکلاتم شاید حل بشه آخر و رو بازی نوشته نسخه beta بزرگ
و حرفمو پس میگیرم راجبه این بازی که شاید برا 360 باشه....
من با کیفیت 360p دیدم بازی کاملا چمن در اثر راه رفتن هم بهم میریزه....مشکلاتی هم داره دقیقه 85 تعویضی که سیلوا میخواد بیاد تو داره دوره خودش میچرخه...ی نسخه بتا هست و 99 درصد مشکلات بر طرف میشه چون fifa14 این مشکلات رو هم نداشت...
دوست عزیز چرا زیر بار نمیری این بتا ها برای نسل 8 هستش
والا بلا تابلو هست،واقعاً نمیدونم به چه زبونی بگم حتی ناظم انجمن هم اومد گقت ولی شما باز بین نسل 7 و 8 گیر کردی و بچه هارو داری به اشتباه میندازی
لطفا اگر از چیزی آگاهی نداری نیا و نظر نده