FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
من همیشه با تیمای بزرگ بازی میکرم و با وجود عنواینی که می گرفتم تیمهای کوچکتر از تیم خودم درخواست میدادن :|
مثلا با تیمی مثل اورتون یا تاتنهام مقام چهارم لیگ رو بگیری ، از تیمای بزرگ درخواست میدن ؟

من همیشه با تیمای بزرگ بازی میکرم و با وجود عنواینی که می گرفتم تیمهای کوچکتر از تیم خودم درخواست میدادن :|
مثلا با تیمی مثل اورتون یا تاتنهام مقام چهارم لیگ رو بگیری ، از تیمای بزرگ درخواست میدن ؟

من عشق اورتونم منچستر بهم پبشنهاد داد اورتونو قهرمانش کردم ....اما بیشتر من دقت میکردم آرسنال وpsg مشتری بودن با هرتیمی خوب نتیجه میگرفتم... ی تیم ضعیف هم از فرانسه و آلمان گاهی هم ناپولی...من بیشتر دوست دارم تیم عوض کنم آخر فصل اما میبینم نرم بهتره چون گزینه خوب نمیاد 90 درصد مواقع...احتمال میدم به این موارد دقت کرده باشن امسال

این بخش مربی گری تیم ملی باید گسترش یدن و نباید کنار بخش باشگاهی باشه ، جدا باید باشه ، اصن انگیزه ای برای هدایت ملی نیست اینجوری .

فقط خدا کنه این باگ l1مثلث رو درست کنن،،من تا اخر عمر دعاشون میکنم،،،میری division1یه مشت نوب میبینی که از دقیقه 1 تا 90 فقط و فقط l1مثلث میزنن،،اصلا چند وقته بخاطر این مسئله دیگه زیاد فیفا بهم حال نمیده
یه جورایی بازی رو خنده دار میکنه
90 درصد رئال میگرن فرت و فرت l1 مثلث

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

فقط خدا کنه این باگ l1مثلث رو درست کنن،،من تا اخر عمر دعاشون میکنم،،،میری division1یه مشت نوب میبینی که از دقیقه 1 تا 90 فقط و فقط l1مثلث میزنن،،اصلا چند وقته بخاطر این مسئله دیگه زیاد فیفا بهم حال نمیده
یه جورایی بازی رو خنده دار میکنه
90 درصد رئال میگرن فرت و فرت l1 مثلث

من فقط گیم پلی لیورپول من سیتی رو دیدم و نمیدونم بازم گیم پلی جدید اومده یا نه ولی تو اون بازی یارو چندبار L1 مثلث انداخت ولی مدافعای حریف خیلی خوب فضارو پر میکردن و توپ اصلا نمیرسید به مهاجم.یه حسی بهم میگه یکی از بهترین فیفا هارو امسال تجربه میکنیم

من فقط گیم پلی لیورپول من سیتی رو دیدم و نمیدونم بازم گیم پلی جدید اومده یا نه ولی تو اون بازی یارو چندبار L1 مثلث انداخت ولی مدافعای حریف خیلی خوب فضارو پر میکردن و توپ اصلا نمیرسید به مهاجم.یه حسی بهم میگه یکی از بهترین فیفا هارو امسال تجربه میکنیم

خدا کنه،،من نمیگم l1 مثلثو حذف کنن یا همیشه دفاع ها بگیرنش
فقط یکم تخصصی ترش کنن،،که هر کسی نتونه،،الان تو fifa14 یه بچه کوچیکم میتونه l1مثلث بزنه،،،

این بخش مربی گری تیم ملی باید گسترش یدن و نباید کنار بخش باشگاهی باشه ، جدا باید باشه ، اصن انگیزه ای برای هدایت ملی نیست اینجوری .

دقیقا. من حالا احساس میکردم فقط منم که حس تیم ملی رو ندارم نگو هستن کسایی مثل من. به قول علی دایی آخه کجای دنیا (!) یه مربی همزمان مربی باشگاهی و ملی میشه؟

باید جدا کنن این بخشو. ولی اینجوری که من دیدم توی منوش بازم هست!!

بچه ها ی کاری کنید بخش نظر سنجی فیفا که یکی از دوستان راه انداخته بیاد داخل همین بخش 2تا موضوع یکم جالب نیست یا همین بخش ادغام بشه با اون....

آخرین ویرایش:
نکته : دوستان گرامی این عکس ها مربوط به نسخه کنسولی نسل هشتم هستش و من این ویدئو رو از یوتیوب با کیفیت 720p دانلود کردم و بعدش از ویدئو گیم پلی بازی عکس گرفتم پس به همین سو کیفیت تصویری و گرافیکی بازی پایین میاد پس به بزرگی خودتون ببخشید به خاطر کیفیت عکس ها به هر حال مشخصه که عکس های رسمی از سوی تبم سازنده کیفیتشون خیلی خیلی بهتر هستش و در ضمن این ویدئو گیم پلی بازی نسخه بتا هستش و اگه مشکلات باگ چه در عکس و چه در ویدئو بازی دیدین به احتمال بسیاز زیاد در نسخه اصلی بیشتر این باگ ها رفع اشکال خواهند شد ...........

اینم ویدئو گیم پلی این بازی که من از روش عکس گرفتم :arrowd:
http://www.youtube.com/watch?v=87Y3xEOv1ek

بازم شرمنده بابت کیفیت پایین عکس ها ...........

31808349369441443065.jpg

Last edited by a moderator:

وای
اون دست چیه از کمرـه کازورلا رد شدـه :|
بعضی بازیکنا که اصلا روشون کار نشده . نمونش اوسپینا دروازه بان آرسنال
هاوارد وب هم که دیگه هیچی
بعد اون مربی من سیتی هست الان ؟ بیشتر شبیه سابه یا میزنه تا پیگرینی .
این چه وضعشه آخه :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or