آخرین ویرایش:
پس PES بازی حتما .....
- - -ویرایش - - -
- - -ویرایش - - -
دموی بازیو چگونه باید از طریقps4 تهیه وبازی کرد؟ به نظر من تا روی ی tv کیفیت بالا اونم براکنسولps4 تست نشه نمیشه نظر کلی داد هم به خاطر اینکه این گفتگو در بخش ps4 هست هم اینکه ی تفاوتی بین بازی روی lcd 1080p ومانیتور حس میشه...
دمو 14 برای پلی4 حدود 1/5 گیگ یا حتی کمتر بود این دیگه نهایت باید بشه 2 گیگ البته اگر دیوانه بازی در نیارن که نمیارن:d
دمو رو دانلود میکنم میبینیم حسش چطور بود اگر خوب بود میخریم #بهترین کار :d
دمو 14 برای پلی4 حدود 1/5 گیگ یا حتی کمتر بود این دیگه نهایت باید بشه 2 گیگ البته اگر دیوانه بازی در نیارن که نمیارن:d
حالا کسی که قبلا دمو هارو بازی میکرد بگه ببینم بعدا که میخرید تفاوتی با نسخه دموش داشت یا نه؟؟
زیاد نه ولی اپدیتی که بعد از اومدن بازی اصلی میاد توی دوربین بازی و یه سری باگهای جزیی تاثیر گذاره
اگر خوب نبود میرید pes میخرید؟:dدمو رو دانلود میکنم میبینیم حسش چطور بود اگر خوب بود میخریم #بهترین کار :d
زمین تا اسمون فرق میکنه بابا یه پچ میدن بازی زیر و رو میشه!حالا کسی که قبلا دمو هارو بازی میکرد بگه ببینم بعدا که میخرید تفاوتی با نسخه دموش داشت یا نه؟؟
زیاد نه ولی اپدیتی که بعد از اومدن بازی اصلی میاد توی دوربین بازی و یه سری باگهای جزیی تاثیر گذاره
حالا کسی که قبلا دمو هارو بازی میکرد بگه ببینم بعدا که میخرید تفاوتی با نسخه دموش داشت یا نه؟؟
یه دی ال سی حجمش 4/5 گیگ شده اینو که فکر کنم 7/8 باشه.....
خب دیگه به دوستان منچستری هم تبریک میگم دی ماریا اومد حالا مدیران باشگاه سخت به دنبال ویدال هستن .... چه حالی بکنم تو فیفا 15
اگه آنلاین بازی من خودم حالت میگیرم :dبه نظر من هم تفاوت زیادی نداره . تعدادی از باگ ها و چندتا مورد دیگه رفع میشه اما احساس میکنی تفاوت چندانی با دمو نداره . مگر اینکه این دفعه بخوان سوپرایز کنن و تو نسخه ی اصلی حال بدن بهمون
- - -ویرایش - - -
جوگیر نشو یکم پیش له شدین یازده تا یار هیچ کاری نکردن ، با یکی دو نفر چیزی عوض نمیشه ببینیم EA منچستر یونایتد رو چجوری میزاره امسال ...