FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
پس PES بازی حتما .....

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

دموی بازیو چگونه باید از طریقps4 تهیه وبازی کرد؟ به نظر من تا روی ی tv کیفیت بالا اونم براکنسولps4 تست نشه نمیشه نظر کلی داد هم به خاطر اینکه این گفتگو در بخش ps4 هست هم اینکه ی تفاوتی بین بازی روی lcd 1080p ومانیتور حس میشه...

باید بری تو استور و دانلود کنی یه جا خوندم واسه ریجن 1 یه روز زودتر میاد

دمو 14 برای پلی4 حدود 1/5 گیگ یا حتی کمتر بود این دیگه نهایت باید بشه 2 گیگ البته اگر دیوانه بازی در نیارن که نمیارن:d

دمو رو دانلود میکنم میبینیم حسش چطور بود اگر خوب بود میخریم #بهترین کار :d

دمو 14 برای پلی4 حدود 1/5 گیگ یا حتی کمتر بود این دیگه نهایت باید بشه 2 گیگ البته اگر دیوانه بازی در نیارن که نمیارن:d

الان تو استور دیدم fifa 14 2.7 گیگ بوداحتمالا اینم باید همینقدر باشه

حالا کسی که قبلا دمو هارو بازی میکرد بگه ببینم بعدا که میخرید تفاوتی با نسخه دموش داشت یا نه؟؟

زیاد نه ولی اپدیتی که بعد از اومدن بازی اصلی میاد توی دوربین بازی و یه سری باگهای جزیی تاثیر گذاره

مرسی از پاسخگوییت.....من که شک دارم روی ps4 و one فوقالعاده نباشه 99 درصد عالیه ...و قرارم هست روز اول بخرمش بیاد...هرکی بگه بده من قبول نمیکنم تا بازیش نکنم آخه تو این چند ساله خوب جلو رفته و خوب خرج کرده که باور نمیکنم امسال خراب کنه.....اونم با این همه چیز جدید که معرفی کرده

مرتضی بخش دمو هیچوقت ملاک قرار نده . همین سال قبل بین دمو PS3 و نسخه نهایی 180 درجه فرق وجود داشت . حتی بین نسخه اول FIFA 14 با نسخه های آپدیت شده هم از نظر گیم پلی فرق زیادی وجود داشت و گیم پلی فیفا به مرور با آپدیت ها کامل و بی نقص میشه .

در مورد گیم پلی همونطور که سال قبل هم گفتم FIFA 15 اولین فیفا نسل هشتمی بحساب میاد . شک ندارم مثل همیشه EA Sports بخوبی به گیم پلی بازی میرسه اما روی یک سری جزئیات هم باید بهتر کار بشه . اول بخش Manager . توقع ندارم از نظر جزئیات شبیه سازی در حد Football Manager SEGA بشه اما باید اپشن ها و تنوع بیشتری در نقل و انتقالات بذارن . یکم هم روند کار سختر بشه .

یک نکته دیگه هم که فکر میکنم همه بچه های آنلاین باز موافق باشن اینه که بتونیم قبل از شروع بازی آنلاین دوستانه ، آب و هوا و استادیوم خودمون انتخاب کنیم . این قابلیت در عین سادگی واقعا کاربرد زیادی داره

در مورد قابلیت های جدید هم باور کنید اینکه بخش دفاعی تقویت بشه خبر خوبیه اما باید طراحیش طوری باشه که با گذاشتن 5 تا مدافع توی دفاع خود به خود دفاع ما تقویت نشه . توی فیفا 15 باید بیشتر روی نظم و سازماندهی تیمی در زمان دفاع کار شده باشه و اینم با مهارت گیمر بدست میاد . دوست دارم سیستم دفاعی طوری باشه حتی اگر ما بهترین دفاعارو هم داشته باشیم بازم گل نخوردن برامون چالش بزرگی باشه .

در حمله هم این شرایط وجود داره و امیدوارم اون هماهنگی و سازماندهی تیمی در زمان حمله باعث موفقیت بشه . فیفا توی این چند نسخه بشدت فردگرا بوده اما اگر بخواد واقعا شبیه ساز باشه باید این رویه رو تغییر بده .

اگر خوب نبود میرید pes میخرید؟:d
فیفا عین اش خالس در هر شرایطی باید بازیش کرد چون مورد دیگه ای نیست.

حالا کسی که قبلا دمو هارو بازی میکرد بگه ببینم بعدا که میخرید تفاوتی با نسخه دموش داشت یا نه؟؟
زمین تا اسمون فرق میکنه بابا یه پچ میدن بازی زیر و رو میشه!

زیاد نه ولی اپدیتی که بعد از اومدن بازی اصلی میاد توی دوربین بازی و یه سری باگهای جزیی تاثیر گذاره

:arrowu:

به نظر من هم تفاوت زیادی نداره . تعدادی از باگ ها و چندتا مورد دیگه رفع میشه اما احساس میکنی تفاوت چندانی با دمو نداره . مگر اینکه این دفعه بخوان سوپرایز کنن و تو نسخه ی اصلی حال بدن بهمون :دی

- - -ویرایش - - -

یه دی ال سی حجمش 4/5 گیگ شده اینو که فکر کنم 7/8 باشه.....
خب دیگه به دوستان منچستری هم تبریک میگم دی ماریا اومد حالا مدیران باشگاه سخت به دنبال ویدال هستن .... چه حالی بکنم تو فیفا 15>:)

جوگیر نشو :دی یکم پیش له شدین :دییازده تا یار هیچ کاری نکردن ، با یکی دو نفر چیزی عوض نمیشه :دی ببینیم EA منچستر یونایتد رو چجوری میزاره امسال :دی ...

به نظر من هم تفاوت زیادی نداره . تعدادی از باگ ها و چندتا مورد دیگه رفع میشه اما احساس میکنی تفاوت چندانی با دمو نداره . مگر اینکه این دفعه بخوان سوپرایز کنن و تو نسخه ی اصلی حال بدن بهمون :دی

- - -ویرایش - - -

جوگیر نشو :دی یکم پیش له شدین :دییازده تا یار هیچ کاری نکردن ، با یکی دو نفر چیزی عوض نمیشه :دی ببینیم EA منچستر یونایتد رو چجوری میزاره امسال :دی ...
اگه آنلاین بازی من خودم حالت میگیرم :d

الان داشتم یه بار دیگه گیم پلی لیورپول من سیتی رو میدیدم.یه چیزی رو فهمیدم که خیلی خوشحال شدم.توپ وقتی میره اوت زمان متوقف نمیشه ولی خیلی اهسته پیش میره و وقتی هم که توپو برمیداره بازم زمان متوقف نمیشه و همونجوری اروم حساب میشه تا وقتی که بازی دوباره شروع شه.حتی وقتی کرنر یا خطاهم میشه بازم زمان متوقف نمیشه ولی ارومه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or