FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
فیفای نسل قبل 60 فریم بود یا 30 فریم؟
فیفا 14 60فریمه یا30فریم؟
فیفا 15 60فریم خواهد بود یا یا30فریم؟

بازیهای ورزشی شبیه ساز مثل فوتبال و بسکتبال و تنیس و ... از نسل ششم به بعد همه 60 فریم شدن. البته موقع پخش صحنه آهسته و خوشحالی بعد از گل و ... 30 فریمه، اما در طول بازی همیشه 60 فریمه.

این مورد که وقتی توپ میره بیرون تایم میگذره واقعا رو اعصابه منه :d بعد وقتی بازیکن توپ رو برمیداره تایم stop میشه :| داخل بخش انلاین 1 دقیقه هم 1 دقیقه است :d

دوستان اين به احتمال زياد اسپم حساب ميشه، ولي ديشب خواب ديدم بازي نمره ي ٤ از ١٠ گرفته O: O:

:)):d:))

فیفا همیشه تو چند سال اخیر تو کنسول ها 8 به بالا گرفته اینبار یا همان 8 میگیره از سایتای معتبر یا رو به 9 اوضاع توپ باشه 9........10 که نمیدن به بازی ورزشی کلا....10 گرفتن سخته از 10 باید عجیب شگفت آور باشه بازی تا10 بگیره ....
مثل کیلزون شادوو فال دیدین چقدر شگفت آور بود=((
اسم کیلزون بابته طراحی آشغالش آوردم تو این نسل........نگین اینجا ربطی به کیلزون نداره ی مثاله که ی بازی چقدر ضعف میتونه داشته باشه.....تازه 4 هم زیادی دادن به این بازی

آخرین ویرایش:
دلیلی اصلیش این ـه که هر موقع FIFA یه چیز جدیدی معرفی کرده مشکل داشته :|
استپ کردن توپ نمونه بارز این مسئله ـس :| :دی

این مساله باعث شد فیفا 13 رو برای من غیر قابل بازی کنه. مزخرف‌ترین چیزِ ممکن بود. مسی نمی‌تونست یه پاس ساده رو استُپ کنه.

البته تو فیفا13 با آپدیت این مشکل حل شد ولی در کل موقع استپ اگر L1 رو بگیرید بازیکن خیلی بهتر استپ میکنه

از وقتی من فیفا باز شدم نمرات فیفا توسط سایت گیم اسپات که یکی از سخت گیر ترین سایت هاست بدین شرح بود:
فیفا 10=9 فیفا11=9 فیفا12=9 فیفا13و14 =8 واما PES:-&

PES2010=6/5
8=13و12وPES2011 وPES2014=6 :))

آخرین ویرایش:
ببينيد دوستان من بايد يه چيزي رو به طور كامل در مورد سيستم دفاعي بگم كه خيال همه بابات اين مورد راحت بشه و ديگه در اين مورد بحث نكنيم شما تاحالا از ديگر قابليتي كه وجود داره استفاده كرديد چند درصد درست انجام شده ؟ مثال ميزنم بخش آفسايد گيري من از همه اين سوال رو ميكنم يعني با انتخاب اين بخش 100 درصد توپها از دفاع رد نشده و بازيكن حريف تو آفسايد بوده ؟ جواب درست نيست پس خيلي ساده خيالتون راحت كنم كه اين سيستم دفاع هم يه مورد هست كه 100 درصد نيست كه شما 100 تا حمله كنيد و هر 100 تاش توپ دفع بشه من به شخصه همه موارد طراحي تست كردم از حمله بگير تا بقيه تاكتيك ها همشون به هيچ عنوان 100 درصد اجرا نشده و حتي در بعضي مواقع باعث شده به ضرر تيمم تموم بشه و اين خودش باعث جذابيت بازي ميشه حتي تو فوتبال واقعي هم هيچ تيمي تا حالا نتونسته 100 درصد دفاع كنه و دفاع دچار اشتباه نشده باشه

دموی بازی 9 سپتامبر (دقیقا 2 هفته دیگه) برای آمریکا و 10 سپتامبر برای اروپل منتشر می‌شه.
عکس از منو:
A492-1.jpg

دو مد Kick Off و Ultimate Team در دمو در دسترس هستند.
در حالت Kick Off می‌تونید به صورت تک نفره یا دو نفره (آفلاین) بازی کنید. وقت بازی 3 دقیقه و ورزشگاه هم آنفیلد هست.
تیم های بارسلونا، PSG، چلسی، منچستر سیتی، لیورپول، بوکاجونیورز، دورتموند و ناپولی در دمو هستند.
هیچ کدوم از اطلاعات بالا به صورت رسمی تایید نشده ولی به احتمال 99% درست هست.

یه قابلیت جدید به team tactics به نام Stick it in the Mixer اضافه شده . این قابلیت زمانی رخ میده که محوطه ی جریمه ی یک تیم خیلی شلوغ پلوغ ـه و برای دور
کردن خطر یه بازیکن میزنه زیرـه توپ و ممکن هست همون توپ در ادامه گل بشه :d

خدا کنه حجم خرکی نداشته باشه دمو. بالای 2 گیگ باشه نمیتونم دانلود کنم :دی
یه دی ال سی حجمش 4/5 گیگ شده اینو که فکر کنم 7/8 باشه.....
خب دیگه به دوستان منچستری هم تبریک میگم دی ماریا اومد حالا مدیران باشگاه سخت به دنبال ویدال هستن .... چه حالی بکنم تو فیفا 15 >:)

از وقتی من فیفا باز شدم نمرات فیفا توسط سایت گیم اسپات که یکی از سخت گیر ترین سایت هاست بدین شرح بود:
فیفا 10=9 فیفا11=9 فیفا12=9 فیفا13و14 =8 واما PES:-&

PES2010=6/5
8=13و12وPES2011 وPES2014=6 :))

البته یه نکته ای هست اونم اینه که نمره های گیم اسپاتو باید بریزی توو جوب ;;)

دموی بازی 9 سپتامبر (دقیقا 2 هفته دیگه) برای آمریکا و 10 سپتامبر برای اروپل منتشر می‌شه.
عکس از منو:
A492-1.jpg

دو مد Kick Off و Ultimate Team در دمو در دسترس هستند.
در حالت Kick Off می‌تونید به صورت تک نفره یا دو نفره (آفلاین) بازی کنید. وقت بازی 3 دقیقه و ورزشگاه هم آنفیلد هست.
تیم های بارسلونا، PSG، چلسی، منچستر سیتی، لیورپول، بوکاجونیورز، دورتموند و ناپولی در دمو هستند.
هیچ کدوم از اطلاعات بالا به صورت رسمی تایید نشده ولی به احتمال 99% درست هست.
اولتیمیت رو انلاین بذارن :d

البته یه نکته ای هست اونم اینه که نمره های گیم اسپاتو باید بریزی توو جوب ;;)

پس PES بازی حتما .....

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

دموی بازیو چگونه باید از طریقps4 تهیه وبازی کرد؟ به نظر من تا روی ی tv کیفیت بالا اونم براکنسولps4 تست نشه نمیشه نظر کلی داد هم به خاطر اینکه این گفتگو در بخش ps4 هست هم اینکه ی تفاوتی بین بازی روی lcd 1080p ومانیتور حس میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or