FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
الان داشتم یه بار دیگه گیم پلی لیورپول من سیتی رو میدیدم.یه چیزی رو فهمیدم که خیلی خوشحال شدم.توپ وقتی میره اوت زمان متوقف نمیشه ولی خیلی اهسته پیش میره و وقتی هم که توپو برمیداره بازم زمان متوقف نمیشه و همونجوری اروم حساب میشه تا وقتی که بازی دوباره شروع شه.حتی وقتی کرنر یا خطاهم میشه بازم زمان متوقف نمیشه ولی ارومه.

بچه ها زیاد اون تایم دردسر ساز نمیشد معمولا 5 مین اضافه میداد تو 14 توپ زیادی بیرون میرفت ....اما خوب باید دید شاید اینجور بهتر باشه هنگام بازی.......

بچه ها زیاد اون تایم دردسر ساز نمیشد معمولا 5 مین اضافه میداد تو 14 توپ زیادی بیرون میرفت ....اما خوب باید دید شاید اینجور بهتر باشه هنگام بازی.......
5 مین اضافه می داد داورد سر 2 مین سوت می زد :دی یه وقت هایی اضافه نمی داد دو تا گل رد و بدل می شد سوت نمی زد !! کلا تنها چیزی که از فیفا 15 این نسل می خوام اینه که داور ناموس داشته باشه ! همین !:d

دوستان من از پارسال به سمت فیفا کوچ کردم اطلاعات زیادی از فیفا ندارم, میخواستم بدونم مدی وجود داره مثل pes که اگر یه تیم رو از یک لیگ انتخاب کنی مثلا رئال رو که همزمان بجز لیگ اسپانیا جام حذفی اسپانیا ,لیگ قهرمانان و سوپر کاپ رو داشنه باشه؟

دوستان من از پارسال به سمت فیفا کوچ کردم اطلاعات زیادی از فیفا ندارم, میخواستم بدونم مدی وجود داره مثل pes که اگر یه تیم رو از یک لیگ انتخاب کنی مثلا رئال رو که همزمان بجز لیگ اسپانیا جام حذفی اسپانیا ,لیگ قهرمانان و سوپر کاپ رو داشنه باشه؟

کریر مود اینجوری هست! مثل یه مربی میشی که یه تیم رو میگیری دستت و باید اول فصل نقل و انتقالات رو انجام بدی و بعدش هم توی لیگ و کاپ ها شرکت کنی! البته فصل اول توی لیگ قهرمانان نیستی اما از فصل بعد اگه جزء تیم های سهمیه لیگ قهرمانان باشی میتونی توی لیگ قهرمانان هم شرکت کنی!

کریر مود اینجوری هست! مثل یه مربی میشی که یه تیم رو میگیری دستت و باید اول فصل نقل و انتقالات رو انجام بدی و بعدش هم توی لیگ و کاپ ها شرکت کنی! البته فصل اول توی لیگ قهرمانان نیستی اما از فصل بعد اگه جزء تیم های سهمیه لیگ قهرمانان باشی میتونی توی لیگ قهرمانان هم شرکت کنی!

در fifa 14 در هنگام انتخاب بخش کریر مد یه گزینه داشت که میتونستی در فصل اول هم توی champion leage باشی

یعنی فقط میتونی تیم رو ارنج کنی یا کنترل بازیکنها هم دست خودمون هستش؟

یعنی فقط میتونی تیم رو ارنج کنی یا کنترل بازیکنها هم دست خودمون هستش؟

توی کریر مود شما ی مربی ....میتونی باشگاهتم عوض کنی بسته به پیشنهادات و حتی مربی تیم ملی هم بشی کنار باشگاه.....میتونی بازیکن بخری و سیستم و شماره لباس بازیکنا همه چیز با شماست بودجه هم باشگاه میده و در تمام بازی های فصل هم اداره تیم تو زمین بازی با شما است و گیم بازی میکنید...لیگ انگلستان و لیگای معتبر دیگه هم ترتیب بازیاش مثل واقعیت در فصل اول ....نتایج شما تاثیر گذاره و اعتبار شما رو بالا پایین میبره و مربی خوبی باشین تیمای بهتر میتونید برین و تیم های ملی خوب سراغتون میان...بودجه خرید بازیکن دست باشگاه هست و دست شما فقط در تبدیل حقوق هفتگی به پول نقد برا خرید بازیکن بازه....در کل بهترین بخش آفلاینه و من خودم آفلاین بازم و همش تو این بخش فعالم...هرسالم ویژگی های جدید به کریر اضافه میشه...اگر نخواستی هم ی بازیو انجام بدی میتونی نتیجه بازی رندوم وار از دستگاه بر حسب قدرت و تیمت طلب کنی....

آخرین ویرایش:
بحث داور شد باید بگم حرکات داوران تو برخی صحنه ها واقعا ضدحال هست . جای گیری داوران تو برخی صحنه ها می تونه بهتر باشه .
گاهی اوقات داور به بازیکن صاحب توپ خیلی نزدیکه ولی در عین حال سعی نمیکنه خودش رو از جلو دست و پا سریع دور کنه .
یه چیزی مث همون دروازه بانا که توپ از کنارشون رد میشه میرـه تو اوت و دروازه بان عین بُز توپ رو نگا می کنه :|
هوش مصنوعی داور باید بره بالا تمام حرفم اینه :d

آخرین ویرایش:
ببخشید یه سوال..من کریر که میرفتم مثلا سرمربی منچستر میشدم دو سه سالم تیمو قهرمان میکردم بعد هیچ درخواستی از تیمای دیگه نمی اومد که منو به خدمت بگیرن:((
یادمه تو کرییر مود فیفا های قبل اگه خوب کار میکردی برات پیشنهاد می اومد
حتی درخواست خروج هم دادم....ولی اتفاقی نیافتاد
میشه یه راهنمایی بکنید

ببخشید یه سوال..من کریر که میرفتم مثلا سرمربی منچستر میشدم دو سه سالم تیمو قهرمان میکردم بعد هیچ درخواستی از تیمای دیگه نمی اومد که منو به خدمت بگیرن:((
یادمه تو کرییر مود فیفا های قبل اگه خوب کار میکردی برات پیشنهاد می اومد
حتی درخواست خروج هم دادم....ولی اتفاقی نیافتاد
میشه یه راهنمایی بکنید
آره یکم تو این بخش ضعف داشت مثلا وقتی مربی ی تیم بزرگی دیگه مثلا بارسا یا اینا دنبالت نمیان مثلا آرسنال وpsg زیاد میان البته فک کنم به شرایط اون تیم بستگی داره اما تیمای بزرگ کمتر میان...ولی دیگه وقتی از ی تیم بزرگ شروع میکنی سخته بری ی تیم قوی دیگه بهتره از اول با تیمای کوچیک بری به تیمای قوی....
امیدوارم یکم این agent هارو بهتر کنن سال های پیش راحت بود سال پیش یکم سخت بود آمار قدرت یکیو در بیارن و داستان داشت...بین اینو بگیرن بهتره....
یادمه تو فیفا 7 خیلی خوب مربی اخراج میکردن اما برا داشم که فوتبالش خوب نیست متوسطه.. کریر بازی میکنه تیم های رقیبش میشدم و میبردمش اوضاش وخیم هم بود اخراج نمیکردن یکم باید دقت کنن رو این موضوع ...داشم تیم های ضعیف دوست داره همیشه ...و بیشتر مواقع تیم های ضعیف حتی در انگلستان مربی اخراج میکنن در شرایط اسفناک اما این کار اتفاق نمیفتاد برای داشم...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or