FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
نظر منم همينه بهتره فيفا رو به واقعيت بره يه مثال ميزنم بازي ايران و آرژانتين تو جام جهاني .... اگه اين مورد دفاعی تر کردن (park the bus) باشه ميشه مثال تيم ملي :d ولي مطمئن باشين بازم بازيكناني هستن كه به اينجور دفاع گل بزنن مثل رونالدو و مسي و هر بازيكن خوب ديگه ... در كل اونهايي fifa انتخاب ميكنن كه ميخواهن حرفه اي شن و حرفه اي بازيكنن فقط fifa بس .

از دوستاني كه در جريان اخبار بازي هستن كسي ميدونه چهره مربي و داورهارو هم واقعي درست كردن يا نه ؟

شما از رو ویدیو نظرت رو گفتی یا احیانا دمو اومده و بازی کردی؟؟
مردم کم دفاع ضد حمله داشتن.الانم دیگه اتوبوس پارک میکنن:|کافیه بازی ای که حق طرف نیست مساوی هم بگیره بیاد 1 گل جلو بیفته....تو آنلاین خفن میره رو اعصاب.قشنگ میتونم حس کنم چی میخواد بشه
حالا شما که بازی نکردی شاید park the bus به اون شکل نباشه که همه بیان تو دفاع! چون همینطوریش که میزاری ultra defending تغییر خاصی تو دفاع نمیبینی! بازم وینگ هات میرن جلو برنمیگردن!

من از همه بیشتر منتظر این قابلیت park the bus ام ! :d امیدوارم خیلی خوب روش کار کرده باشن .
سبکش خوراک چلسیه ! :d با اتوبوس از رو همه رد میشیم :d

خداییش لذت ی فوتبال و هیحانش و لذت مخلطب از ی بازی هجومی هست ، چه تو فوتبال چه بازی فوتبال
خداییش این پارک کردن جز اعصاب خراب کردن خود تیم حریف و ما و ضد فوتبال و به عبارتی ناتوانی در مقابل حریف هیچی نیست
کلا فلسفه فوتبال میره زیر سوال همه مثل کش برن تو ی منطقه جمع شن .

خداییش لذت ی فوتبال و هیحانش و لذت مخلطب از ی بازی هجومی هست ، چه تو فوتبال چه بازی فوتبال
خداییش این پارک کردن جز اعصاب خراب کردن خود تیم حریف و ما و ضد فوتبال و به عبارتی ناتوانی در مقابل حریف هیچی نیست
کلا فلسفه فوتبال میره زیر سوال همه مثل کش برن تو ی منطقه جمع شن .

شما از اونور قضیه نگاه کن
مثلا داری با یه تیم ضعیف جلوی یه تیم قوی بازی میکنی،،نمیشه که با هرتیمی اونجوری هجومی بازی کرد و همیشه پرس کرد
اتفاقا دفاع کردن تو فیفا هنر میخواد و دفاع کردن با تیمای سطح پایین خیلی خیلی هم جذابه

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

تو Podcast جدیدی که اخیرا بیرون اومده صحبت شده درباره هوش مصنوعی دروازه بان های FIFA 15 که خیلی خیلی به هوش انسانی نزدیک تر شده و باز هم از هوش مصنوعی به اصطلاح ماشینی فاصله گرفته و رفتار و حرکات دروازه بان ها در طول بازی بسیار به هوش انسانی سوق داده شده و در ضمن گفته شده حتی وقتی دروزاه بان اشتباه میکنه باز هم حس واقعی بون یک دروازه بان ناشی بهتون دست میده تا یک ماشینی که اشتباه کرده !!!

هچنین گفته پوشش دروازه بان ها در پشت مدافعین و در مصاف های تک به تک عالی عمل میکنن در بخش شوت گیری هم بسیار مثل یک انسان واقعی عمل میکنن و حس نمیکنین که یک سوپر من داره دروازه بانی میکنه !

آخرین ویرایش:
من نمیگم کاملا مشابه فوتبال واقعی بشه( که فعلا نمیشه) اما یکم منطقی تر بشه. دفاع مطلق اصلا هم جذاب نیست.ترکیبی از دفاع و حمله باشه جذابه.اینکه فقط دفاع کنی میگن دفاعت خوبه ولی حملت ضعیفه.بتونی جفتشو خوب داشته باشی حرفه ای هستی.
وقتی یکی 88 دقیقه چپیده دفاع فقط پاس تو عرض و بزن زیرش این میشه دفاع منطقی و جذابیت؟؟؟! بعد دستشو بذاره رو سرعت از گوشه بدوئه( بازیکناشم که تو کل بازی کاری نکردن!! سرحال) میدوئه میره سانتر و گل.
وگرنه کاری نداره من میتونم اوساسونا بردارم از 10 تا رئالی 5-6 تاشو ببرم ترکیب 6-1-3 میچینم پشت دفاعم میبندم نتونه L1 بندازه ببینم طرف مقابل چه حالی میشه! هدف فقط برد.دفاع مطلق.
این جوری بازی کردن به نظر من اصلا حال نمیده. حداقل من خوشم نمیاد8-|

این اتوبوس پارک کردن بدرد همون بخش آفلاین میخوره ، تمام جذابیت بخش آنلاین رو از بین میبره این حالت .
بدرد آفلاین میخوره که با یه تیم ضعیف تو کریر جلو یه تیم قوی مجبور بشیم دفاعی بازی کنیم .

من نمیگم کاملا مشابه فوتبال واقعی بشه( که فعلا نمیشه) اما یکم منطقی تر بشه. دفاع مطلق اصلا هم جذاب نیست.ترکیبی از دفاع و حمله باشه جذابه.اینکه فقط دفاع کنی میگن دفاعت خوبه ولی حملت ضعیفه.بتونی جفتشو خوب داشته باشی حرفه ای هستی.
وقتی یکی 88 دقیقه چپیده دفاع فقط پاس تو عرض و بزن زیرش این میشه دفاع منطقی و جذابیت؟؟؟! بعد دستشو بذاره رو سرعت از گوشه بدوئه( بازیکناشم که تو کل بازی کاری نکردن!! سرحال) میدوئه میره سانتر و گل.
وگرنه کاری نداره من میتونم اوساسونا بردارم از 10 تا رئالی 5-6 تاشو ببرم ترکیب 6-1-3 میچینم پشت دفاعم میبندم نتونه L1 بندازه ببینم طرف مقابل چه حالی میشه! هدف فقط برد.دفاع مطلق.
این جوری بازی کردن به نظر من اصلا حال نمیده. حداقل من خوشم نمیاد8-|

دوست عزیز خب نظر شما محترمه اما به عنوان کسی که یک دست کوچکی توی فوتبال واقعی داشتم باید بگم که اتفاقا فیفا خیلی خوب و منطقی درست شده. یک جنبه دیگه از فوتبال روحیه فردی و جمعی است. مثلا تیکی تاکای بارسلونا موفق بود نه فقط برای اینکه بازیکنا و سیستم خوب عمل میکرد بلکه برای اینکه روی روحیه تیم حریف تاثیر میذاشت. بعد از 30 پاس شیرازه حریف از هم میپاشید. بعد از لو رفتن توپ آنچنان و فقط برای 7 - 8 ثانیه پرس میکردن که حریف فقط از روی ترس میزد زیر توپ و موقعیت را تقدیم بارسا میکرد. فصل گذشته رئال یک سیستم خیلی عالی ضد تیکی تاکا پیدا کرد و اونهم پاسهای خیلی بلند 40 - 50 متری بود که امسال هم توی یکی دوتا بازی اول فصل حالت بهترشو دارن بازی میکنن. دیدید که همین سیستم چه بلایی سر بایرن و بارسا آورد و بایرن بعد از گل اول دیگه بازی رو از دست داد.

شما هم که به تیم دفاعی میخوری و دقیقه نود ازش گل میخوری اونهم با یه سانتر باید ببینی اشکال بازی خودت کجاست که 90 دقیقه نتونستی موقعیت ایجاد کنی. اصرار به سیستم اشتباه؛ بازی یکنواخت و عدم خلاقیت.

فوتبال روحیه و خلاقیت است. هر دو را داشته باشی برنده ای ...

ارادتمند

فوتبال یعنی شایسته بودن و گاهی باختن......گاهی تو زندگی هم بهترینی اما میبازی تا ارزشه برد هارو بدانی.....
فیفا به سمت واقعیت میره و من هم راضیم .....و افکارشو برا غیر واقعی بودن تلف نمیکنه.....فوتبال امروزی دفاع رو یک سیستم برا پیروزی میدانه......پس چیزی که امروزه از طریق نیمی از مربیان در زمین برا پیروزی طراحی میشه نباید راجبش جبهه گرفت .......

نگاه ها به فوتبال همیشه متفاوته.
من خودم از گل خوردن متنفرم.
قدیم ها بیشتر فوتبال هجومی رو دوست داشتم ولی به مرور یجورایی ازش زده شدم و رو به فوتبال منطقی اوردم.
الانم واقعن خبر اینکه فیفا امکان بستن بازی رو بیشتر میکنه خوشحالم میکنه.
اینکه همه راه های نفوذ رو بشه بست و حریف نتونه "هرتی" گل بزنه خیلی خوبه.
اگه گلرها هم تو زمینه هوش مصنوعی پیشرفت کنن واقعن دیگه من هیچی نمیخام :d

آخرین ویرایش:
دوستا یه موضوع رو مثل اینکه فراموش کردن اگر فیفا سیستم اتوبوسی رو اضافه کرده یعنی که همچین سیستمی توی دنیای واقعی وجود داره حالا استفاده کردن یا نکردن از این سیستم به خودتون بستگی داره ....با در نظر گرفتن این موضوع دیگه جای بحثی نمیمونه که....شبیه ساز یعنی شبیه سازی همه چیز حتی اتوبوسی که ایران در جام جهانی پارک کرد و خیلی از مردم همیشه در صحنه کلی به به و چه چه کردند اون موقع!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or