آخرین ویرایش:
حالا شما که بازی نکردی شاید park the bus به اون شکل نباشه که همه بیان تو دفاع! چون همینطوریش که میزاری ultra defending تغییر خاصی تو دفاع نمیبینی! بازم وینگ هات میرن جلو برنمیگردن!شما از رو ویدیو نظرت رو گفتی یا احیانا دمو اومده و بازی کردی؟؟
مردم کم دفاع ضد حمله داشتن.الانم دیگه اتوبوس پارک میکننکافیه بازی ای که حق طرف نیست مساوی هم بگیره بیاد 1 گل جلو بیفته....تو آنلاین خفن میره رو اعصاب.قشنگ میتونم حس کنم چی میخواد بشه
خداییش لذت ی فوتبال و هیحانش و لذت مخلطب از ی بازی هجومی هست ، چه تو فوتبال چه بازی فوتبال
خداییش این پارک کردن جز اعصاب خراب کردن خود تیم حریف و ما و ضد فوتبال و به عبارتی ناتوانی در مقابل حریف هیچی نیست
کلا فلسفه فوتبال میره زیر سوال همه مثل کش برن تو ی منطقه جمع شن .
من نمیگم کاملا مشابه فوتبال واقعی بشه( که فعلا نمیشه) اما یکم منطقی تر بشه. دفاع مطلق اصلا هم جذاب نیست.ترکیبی از دفاع و حمله باشه جذابه.اینکه فقط دفاع کنی میگن دفاعت خوبه ولی حملت ضعیفه.بتونی جفتشو خوب داشته باشی حرفه ای هستی.
وقتی یکی 88 دقیقه چپیده دفاع فقط پاس تو عرض و بزن زیرش این میشه دفاع منطقی و جذابیت؟؟؟! بعد دستشو بذاره رو سرعت از گوشه بدوئه( بازیکناشم که تو کل بازی کاری نکردن!! سرحال) میدوئه میره سانتر و گل.
وگرنه کاری نداره من میتونم اوساسونا بردارم از 10 تا رئالی 5-6 تاشو ببرم ترکیب 6-1-3 میچینم پشت دفاعم میبندم نتونه L1 بندازه ببینم طرف مقابل چه حالی میشه! هدف فقط برد.دفاع مطلق.
این جوری بازی کردن به نظر من اصلا حال نمیده. حداقل من خوشم نمیاد