FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
این پرو کلاب رو مخ نیست؟
چون مثلا همه می خوان برن تو خط حمله بازی کنن بعد چی میشه؟
آخه انصافا هم بخوای همش دفاع کنی خیلی رو مخه تو این مود

نه اتفاقا توی همه ی پست ها بازیکن هست !
من خودم گلر وایمیسادم :d !
اگه بتونی اورال بازیکنت رو بالا ببری میتونی بری تو بهترین باشگاه ها ! اونوقت دیگه همه سطحشون بالاس ...

لیگ ترکیه هم اضافه شده لیگ ما نه.....عربستان>:) لیگ داره تو فیفا ما نه...چرا ما تو نظر سنجی عقب افتادیم تو سایت fifplay جدا؟؟؟ ما که جلو بودیم.....البته در یک نگاه اجمالی میشه فهمید لیگ دولت های عربی تماشاگراش بیشتر از ما شدن.......

خب محمد بحث سر این نیست که التیمیت سیزن نداره یا جذاب نیست !
یکی از بچه ها گفت توی سیزین راحت leave میدن که خب مث بقیه بخش های فیفا از جمله التیمیت توی دیویژن های برتر همچین اتفاقی خیلی کم میوفته !
leave کردن که اشتباهه! چه تو سیزن چه تو التیمیت! چون به مرور که dnfـت بره بالا مجبورت میکنه فقط با اونایی بازی کنی که از بازی در میان! در نتیجه همش اعصابت خورده:دی
تو التیمیت هم یه مشکلی که هست اگه مساوی باشین طرف در بیاد بازی در نظر گرفته نمیشه و فقط قراردادات کم میشه که خیلی بده!

لیگ ترکیه هم اضافه شده لیگ ما نه.....عربستان>:) لیگ داره تو فیفا ما نه...چرا ما تو نظر سنجی عقب افتادیم تو سایت fifplay جدا؟؟؟ ما که جلو بودیم.....البته در یک نگاه اجمالی میشه فهمید لیگ دولت های عربی تماشاگراش بیشتر از ما شدن.......

تو کشوری که قانون کپی رایت وجود نداره چرا Ea باید بیاد و لایسنس لیگش رو بخره ؟؟ لیگ ایران ارزش دیدن نداره چه برسه بازی کردن

جدا از بحث کپی رایت کلی کشور عربی هست که میتونه بازار خوبی باشه برای EA برای همین من تعجب نمیکنم اگر فردا روز لیگ امارات هم وارد بازی بشه یا لیگ قطر! ولی لیگ ایران انصافا سطحش خیلی پایینه و کپی رایت رو هم هنوز ایران بهش نپیوسته و سندش رو امضا نکرده ضمن اینکه خدائیش من خودم خوشم نمیاد لیگ ایران تو بازی باشه بجاش برن ورزشگاههای لیگ فرانسه یا ایتالیا رو هم لایسنس کنن بهتره...

بچه ها یک سوال راجبه فیفا چجوری میشه بعد ی مدتی هم قدرت بازیکنارو آپدیت کرد از فیفا هم ترانسفراشونو؟؟؟ من یک بار وصل شدم بهpsn رفتم تو بازی بازیکنا قدرتاشون بالا رفت..البته نفهمیدم چکار کردم چون علاقه ندارم به آنلاین بازی کردن حتی ماتیچ هم آمد چلسی وماتا رفت...و رتبه تیمارم تو لیگ واقعی کنارشون زده بود....عضو سرور ea و origin هم شدم انگار.....فقط بگید باید چکار کرد جهت آپدیت قدرت بازیکنا و نقل انتقالاتشون و آیا باید اکانت فعال هم داشته باشی آخه من ps4 که گرفتم 2 روز مفت داشت psn اون کارو کردم ..حتما باید با psn این کارو کرد و اینکه psn هم باید اعتبار داشته باشه یا میشه بدون اعتبار آپدیت کرد ترانسفر و قدرت هارو.......

اینم مدش انلاینه ؟

بله ..

اتفاقا اصلا اینجوری نیست مصطفی ... من خودم اکترا توی مد سیزن مشغول بازیم ، درسته شاید توی دیویژن های پایین بعضیا سریع leave بدن ولی توی دیویژن یک و دو خیلی کم همچین اتفاقی میفته ! این بخش پرو کلاب رو خدا کنه توی هر دو نسل گذاشته باشن ، خیلی بخش فان و سرگرم کننده ایه ...

خود EA رسماً اعلام کرد که این مــُـد ( Pro Club ) فقط در نسل 8 و PC هست و خبری از وجود Pro Club در نسل 7 نیست !!

شرمنده این متن الان مینویسم من ی سوال نوشتم رفت متن آخر صفحه قبل میترسم نبینید جوابمو نگیرمم سوالم اینه و مهمه برام

بچه ها یک سوال راجبه فیفا چجوری میشه بعد ی مدتی هم قدرت بازیکنارو آپدیت کرد از فیفا هم ترانسفراشونو؟؟؟ من یک بار وصل شدم بهpsn رفتم تو بازی بازیکنا قدرتاشون بالا رفت..البته نفهمیدم چکار کردم چون علاقه ندارم به آنلاین بازی کردن حتی ماتیچ هم آمد چلسی وماتا رفت...و رتبه تیم هارو هم تو لیگ واقعی کنارشون زده بود....عضو سرور ea و origin هم شدم انگار.....فقط بگید باید چکار کرد جهت آپدیت قدرت بازیکنا و نقل انتقالاتشون و آیا باید اکانت فعال هم داشته باشی آخه من ps4 که گرفتم 2 روز مفت داشت psn اون کارو کردم ..حتما باید با psn این کارو کرد و اینکه psn هم باید اعتبار داشته باشه یا میشه بدون اعتبار آپدیت کرد ترانسفر و قدرت هارو.......

بچه ها یک سوال راجبه فیفا چجوری میشه بعد ی مدتی هم قدرت بازیکنارو آپدیت کرد از فیفا هم ترانسفراشونو؟؟؟ من یک بار وصل شدم بهpsn رفتم تو بازی بازیکنا قدرتاشون بالا رفت..البته نفهمیدم چکار کردم چون علاقه ندارم به آنلاین بازی کردن حتی ماتیچ هم آمد چلسی وماتا رفت...و رتبه تیمارم تو لیگ واقعی کنارشون زده بود....عضو سرور ea و origin هم شدم انگار.....فقط بگید باید چکار کرد جهت آپدیت قدرت بازیکنا و نقل انتقالاتشون و آیا باید اکانت فعال هم داشته باشی آخه من ps4 که گرفتم 2 روز مفت داشت psn اون کارو کردم ..حتما باید با psn این کارو کرد و اینکه psn هم باید اعتبار داشته باشه یا میشه بدون اعتبار آپدیت کرد ترانسفر و قدرت هارو.......

نه نیاز به پلاس ملاس نیست:dمنم مثل خودت آفلاین بازم:)برو تو قسمت ادیت تیم و دانلود آپدیت رو بزن تا هم ترکیبهات و هم قدرت هات و هم تراسفر هات آپدیت بشن هات:-*(این هات آخری به معنی داغ و آتشین بود)

ی نظر سنجی راه بندازن راجب بازی بد نیست ........هم بازی پرطرفداره گفتگوش هم کمتر از 25 روز دیگه اینا میاد هم خیلیا دوستش دارن بازیو..............ی نظرسنجی خوب و بدون دردسر بزارین خوبه.........

آخرین ویرایش:
برا بازی تو ultimate و سیزن psn لازمه فعال باشه و اعتبار داشته باشه ؟؟
بله برای جفتش اکانت psn لازمه و باید پلاس داشته باشی.اگه نمیخوای پول پلاس بدی میتونی اکانت ژاپن بسازی که رایگان بهت 14 روز میده.تاپیکش هست.اگه انلاین بزنی اصلا دیگه حوصلت نمیگیره بری سمت افلاین مود.من که خودم از دوازده دیگه اصلا افلاین بازی نکردم فیفا رو.

بله برای جفتش اکانت psn لازمه و باید پلاس داشته باشی.اگه نمیخوای پول پلاس بدی میتونی اکانت ژاپن بسازی که رایگان بهت 14 روز میده.تاپیکش هست.اگه انلاین بزنی اصلا دیگه حوصلت نمیگیره بری سمت افلاین مود.من که خودم از دوازده دیگه اصلا افلاین بازی نکردم فیفا رو.

شاید امسال تجربش کردم.... ببینم چه شود.....به من آفلاین هم خوش میگذره زیادی:d......time out اینترنت و ms هم مهمه؟؟؟

اگه التیمات پلاس میخاد پس چرا من وقتی میرم توش پیغامی چیزی نمیده چه تو ایکس باکس 360وچه تو پلی استیشن 4 وقتی رفتم یک بازی میکردم که بازیکنهاش همه مسی و رونالدو و اینا بودن مثل منتخب جهان بازی که تموم میشد یه سری پیغام میومد که چون سردرنمی آوردم کنسل میکردم میومدم بیرون خواهشا اگه کسی حوصله داره از سیر تا پیاز این جریان رو بیاد توضیح بده آخه مثل من زیاد هست که در این زمینه بی اطلاعند ممنون میشم از لطفش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or