آخرین ویرایش:
یه جورایی کریر آنلاینه ولی بازیکنهایی که میخری باید یا از یه ملیت باشن یا از یه لیگدوستان میشه یه توضیحی بدین این Ultimate team چیه؟
من همیشه فقط Seasons رو انلاین میزدم.. اینو یه بار رفتم فکر کردم الکیه :d
اولتیمت و بعد از اون پروکلاب بیشترین فاز رو به ادم وارد میکنهمن 10-15 صفحه پیش درمورد مود های آنلاین بازی سوال کردم کسی توضیح نداد . الان دوباره سوال می کنم :d
کلا راجع به مود های آنلاینش یه توضیحی بدید .
من با کریر خیلی حال می کنم ، آیا مود های آنلاین همچین لذتی دارن ؟
اولتیمت و بعد از اون پروکلاب بیشترین فاز رو به ادم وارد میکنه
یه خاطره در مورد سیزن بگم من یه دوستی دارم که همش سیزن بازی میکرد منم همش اولتیمیت اون از اولتیمیت سر در نمیورد هی از سیزن طرفداری میکرد یه بار اومد خونه ما اولتیمت آنلاین زد مرده بود از جذابیت و فاز خودشم اعتراف کرد که جذابیت اولتیمت خیلی زیاده توی سیزن طرف سه تا گل میخوره leave میده ولی توی اولتیمت طرف نابود نمیشه و سعی میکنه برگرده چون واسش ضرر داره اگه leave بدهسیزن=
اخه این دوستمم توی دیویژن یک بود اینو میگفتاتفاقا اصلا اینجوری نیست مصطفی ... من خودم اکترا توی مد سیزن مشغول بازیم ، درسته شاید توی دیویژن های پایین بعضیا سریع leave بدن ولی توی دیویژن یک و دو خیلی کم همچین اتفاقی میفته ! این بخش پرو کلاب رو خدا کنه توی هر دو نسل گذاشته باشن ، خیلی بخش فان و سرگرم کننده ایه ...
خود بازی یه سیزن داره ولی کاپ هم میشه بازی کرد اره با بقیه انلاین میزنی ولی آفلاین هم میشه اما باید به psn کانکت باشیاولتیمت در غالب لیگ برگذار میشه ؟ یه تیم جم می کنی با بقیه آنلاین میزنی ؟
در مورد پرو کلاب هم یه توضیحاتی بده .
این پرو کلاب رو مخ نیست؟اخه این دوستمم توی دیویژن یک بود اینو میگفت
خود بازی یه سیزن داره ولی کاپ هم میشه بازی کرد اره با بقیه انلاین میزنی ولی آفلاین هم میشه اما باید به psn کانکت باشی
پروکلاب یه بازیکن میسازی و با دوستت میری توی یه تیم بازی میکنی میشه 11 نفر توی یه تیم باشن و با 11 نفر دیگه بازی کنن هر بازیکن یه پست ولی یکی از بازیکنان تیم هم میتونه کنترل بقیه بازیکنانی که نیستن رو برعهده بگیره ولی اینجوری لگ زیاد میشه
با این تفاصیر بنظرم بهترین و جذاب ترین بخش های فیفا ، کریر مود و اولتیمت هستن .
نه همه نمیرن بالا بعضیا منجمله خودم هافبک بازی میکنن کسی هم دفاعش خوب باشه خب میره دفاع بازی میکنهاین پرو کلاب رو مخ نیست؟
چون مثلا همه می خوان برن تو خط حمله بازی کنن بعد چی میشه؟
آخه انصافا هم بخوای همش دفاع کنی خیلی رو مخه تو این مود
خٌب آلتیمیت تیم هم سیزن داره!سیزن اگه برید تو دیویژن 1 و بیوفتید تو رقابت رنک جهانی واقعا بهترین بخش فیفا میشه براتون! یه هیجان خیلی بالایی هم داره برا موندن تو سیزن 1 !
خٌب آلتیمیت تیم هم سیزن داره!
بچه ها سلام یه سوال فوووووق تخصصی:dبا همون اکانتی که تو فیفا14 به سرورea وصل میشدیم تو فیفا 15 هم وصل میشیم یا باید دوباره اکانت جدید ساخت