FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
بله مطمئنن گیم پلی جدید نمیاد
اینم واسه همون Gamescom هست که الان گذاشته
میخوای ببین یا نـبین
یا خوشت میاد یا نه
پست بی ربط هم نزن ;-)
چند بار قبلم دیدم پست بی معنی گذاشتی اسپم ندی بهتره ..شما اگه دیدی یا به نظرت جـدید نیس میتونی نظر ندی اصلا پسر خوب

این گیم پلی منچسترسیتی ارسنال رو pc اجرا شده;)
وقتی بازی شروع میشه بالاش نوشته beta fifa 15 که فک کنم منظورش اینه که کامل نیست بازی یا همچین چیزیایی ، من خیل سر درنمیارم از این چیزا
بازی فینال COMMUNITY SHIELD بود تو ومبلی
منو نتایج و گرافیک مختص همین جام بود
داور هاوارد وب بود ولی چهرش اسکن نشده بود
گرافیک بازی عین نسل بعد بود ولی گیم پلی بازی یه جورایی ما بین نسل هفت و هشت بود ولی از لحاظ گرافیک و چمن و ... عین نسل بعد بود
مراسم اهدای جام هم با شکوه بود
دو تا فیلم نسل بعد رو ps4 و pc رو گزاشتم کنار هم مقایسه کردم
تو ps4 رنگ بازی پر رنگ تر و روشن تر و بازتر بود حرکات نرم تر بود عکس العمل دروازه بانها بهتر بود
ولی این گیم پلی رو pc یکم کم رنگ میزد رنگ چمن و لباس .دروازبانها یکم گیچ میزدن حس میکنی یه چیزی رو pc کمه.حالا خودتون ببینید بهتر متوجه میشید

آخرین ویرایش:
این گیم پلی منچسترسیتی ارسنال رو pc اجرا شده;)

به احتمال زیاد رو 360 یا one بوده برا کی بوده هم مهم نیست زیاد کلا مگه چقد از gamescom میگذره مگه......با هم مهربان باشیم...... چون تو تمرین قبل بازی میزنه lb علامت دسته رو البته نمیدانم رو pc هم دسته وصل کنی با چی نمایش میدن دکمه هارو......در کل تا وقتی که رو 1080p و روی ی tv خوب نمایش نبینیم سخته بگیم برا نسل 7 یا 8 ......کمتر از 30 روز دیگه انشاله میفهمیم چجوریه ....وای بیا دیگه زودتر.....:x
عاشق جو استادیومم:x
یکی از سیاست های شرکتای بزرگ هم مثل ea همین است که طرفداراشو آرام نزاره از نظر ذهنی تا همش از ی چیزی حرف بزنن و بازار یابی خوب بکنه .....قضیه این همه ویدیو هم همینه اگر ea خودش مایل بود این بحثا نباشه ی گیم پلی برای هر پلتفروم رو سایتش قرار میداد...... همه شرکتای بزگ رویه کاریشون اینه

آخرین ویرایش:
بله مطمئنن گیم پلی جدید نمیاد
اینم واسه همون Gamescom هست که الان گذاشته
میخوای ببین یا نـبین
یا خوشت میاد یا نه
پست بی ربط هم نزن ;-)
چند بار قبلم دیدم پست بی معنی گذاشتی اسپم ندی بهتره ..شما اگه دیدی یا به نظرت جـدید نیس میتونی نظر ندی اصلا پسر خوب
من اسپم میدم؟ داغ کردی عزیز برو یه لیوان آب بخور آروم شی
تو همین 2-3 صفحه رو اون خبر کلی اطلاع رسانی کردم! شما چیکار کردی؟:دی

دعا میکنم روزهای اول فروشنده ها به زور با قیمت بالاتر نخوان نسخه ultimate team بفروشن چون حوصله انتظار بعد انتشارشو ندارم ....بعضی وقت ها واقعا فروشنده ها بد رو مخن با افکاره عجیبشون

دعا میکنم روزهای اول فروشنده ها به زور با قیمت بالاتر نخوان نسخه ultimate team بفروشن چون حوصله انتظار بعد انتشارشو ندارم ....بعضی وقت ها واقعا فروشنده ها بد رو مخن با افکاره عجیبشون
ultimate team که مجانیه و رو بازیه! اون آلتیمیت ادیتشن هست که یه سری اضافات داره
شما نسخه معمولیشم بخری آلتیمیت داره

ultimate team که مجانیه و رو بازیه! اون آلتیمیت ادیتشن هست که یه سری اضافات داره
شما نسخه معمولیشم بخری آلتیمیت داره

قربونه چشات بشم :xمنم منظورم همون نسخه مخصوصه ببینی گفتم ...حالا edition هم باید اضافه کنم:d ...خدا کنه edition نیارن فقط 280 اینا بخوان بفروشن.....عاقلانش روز اول 230 است مثل watch dogs ...من جالبه برام ی مغازه دار توی توپخانه هست کلا هر چی بازی میاره روز اول میگه 230:dحکمتش چیه من نمیدانم میریزه تو ی کارتون همش ریجن آل 90 درصد.... نسخه استانداردش امیدوارم باشه از اول...... و بازی فیفا هم خدا رو شکر آکش کمتر از 190 نمیشه تا 10 ماه بعدش..... ....چه شود با فناوری خط گل تو لیگ برتر انگلیس:x ........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or