FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
من ultimate باز نیستم و این خبر برا ULTIMATE بازها است گویا.......زبانمم زیاد خوب نیست اما گویا میشه coins خرید تا داور اخراجتون نکنه این آدرس سایت خود فیفا است که آخرین خبر از بازی هم هست

http://www.easports.com/uk/fifa/news/2014/fifa-15-showing-cheaters-the-red-card

09931ydac90fdir7jist.jpg

نوشته اگه Coins بخرید، اکانت Futـتون که نمیدونم چی هست :دی به خطر میفته :دی
منظورش از اون عکس داور هم اینه که اخطار میگیرید یا اکانتتون بسته میشه :دی

من ultimate باز نیستم و این خبر برا ULTIMATE بازها است گویا.......زبانمم زیاد خوب نیست اما گویا میشه coins خرید تا داور اخراجتون نکنه این آدرس سایت خود فیفا است که آخرین خبر از بازی هم هست

09931ydac90fdir7jist.jpg

اشتباه متوجه شدی
گفته دیگه تو fut حق خرید و فروش کوین وجود نداره.کسی که کوین بفروشه همه اکانت های بازی های EA اش بن می کنه.کسی هم که کوین میخره در درجه اول اخطار میده.دفعه بعد اکانت FUT ریست می کنه(کارت زرد).دفعه بعدی کلا اکانت FIFA اش بن می کنه(کارت قرمز)
البته این کار به صورت اولیه از fifa 14 شروع کردن و روی fifa 15 از قرار معلوم سفت و سخت برخورد می کنند

اشتباه متوجه شدی
گفته دیگه تو fut حق خرید و فروش کوین وجود نداره.کسی که کوین بفروشه همه اکانت های بازی های EA اش بن می کنه.کسی هم که کوین میخره در درجه اول اخطار میده.دفعه بعد اکانت FUT ریست می کنه(کارت زرد).دفعه بعدی کلا اکانت FIFA اش بن می کنه(کارت قرمز)
البته این کار به صورت اولیه از fifa 14 شروع کردن و روی fifa 15 از قرار معلوم سفت و سخت برخورد می کنند

مرسی از توضیح خوب و جامع

اشتباه متوجه شدی
از کجا میفهمن کی coins خریده کی فروخته احسان؟:d

گفتم تا احسان بياد جواب بدم:دي
مثلا كسي كه مي خواد ٣٠٠ هزار تا بخره مياد يه كانتركت برنز رو مي زاره واسه فروش حالا فرد فروشنده يا مستقيم Buy Now مي كنه يا Trade offer ميده ازونجايي كه ارزش كانتركت با ٣٠٠ هزار غير قابل مقايسه است مي فهمن و اونجاست كه به دوووشواري بر ميخوري:d

مصطفی فرید توضیح داد:d
فکر کنم به ریسکش نمیارزه چون فروشنده که درجا از همه بازی های ea بن می کنه (البته اون براش مهم نیست)اما خریدار دفعه اول اخطار اما 2 دفعه بعدی میزنه نابودت می کنه:d

09931ydac90fdir7jist.jpg

باباشماها چقدر دانشمندید:dمن فکر کردم میخان بگن: ((ببین داورا تو نسل 8 چقدر کارت رو خوب وطبیعی میگیرن تو دستشون))=))......خاک تو سرم با این سوادم:(

آخرین ویرایش:
اشتباه متوجه شدی
احسان یه بخش متن هست خیلی خطریه!
Buying coins, selling coins, or promoting Coin Selling violates our Terms of Service and, if caught, will result in an FUT account ban (or even a full EA account ban), either immediately or after a warning or FUT Club reset.
یعنی هیچ معلوم نیست که اخطار بدن شاید همون اول بزنن اکانت رو بترکونن چون 2 ساله هشدار میدن:دی
آخرش هم مشکلاتی که سر هممون میومد رو توضیح میده و میگه مقصرشون bot ها هستن(نرم افزارایی که اینقدر میگردن تا بازیکن ارزون گیر بیارن بخرن!)
این هم مشکلاتی که بوت ها بوجود آوردن تو فیفا 14 که مخصوصا no result همش سرم میومد
bots.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or