آخرین ویرایش:
بـعضی بازیکنا اسـتیلشون داغونه اصلا
فک کنم بعد عکس گرفتن,فک نکنم اینطوری باشن.. !
ایـنم گیم پلی جالـبیه
https://www.youtube.com/watch?v=oxQLzqpQ9GQ
تصویر نسل هفتم شاید باشه اونم شک دارم جان تری 360 هم بهتر از این بود......این عکسا حاشیه سازیه تو سایتا بازی میاد اون موقعه امتیاز و آمار فروش نشان میده همه چیو....
دو سه تا بازیکن دیگه هم بدون داغـون اصلا ..
به نظر من یا بد افتاده تو تصویر یا حرفت درسته ..
ولی تو بازی فک نکنم اینطوری باشه
اون عکسا از tv گرفته شده و واسه همون اینطوری نشون میدهبرادر گل من شما شک نکن این عکسا هم بد دست کاری شده هم برا نسل هفتمه.......چرخش مالی ea وخرج این شرکت برا فیفا نسل 8 تضمین شده است... اگر پلی 4 یا ایکس وان داری 28 روز دیگه صبر کن با خیال راحت و شک به دلت راه نده مثل pes که خوبه یا بده ......بازی رو بخر ماه ها مشغول باش........
- - -ویرایش - - -
برادر فیفای ما تو نسل 8 اینه نه اون عکسا:d کار به360 یاpc یاps3 ندارم چه شکلیه
نه دیگه خیلی مهم نیست :dیچیزی که تو فیفا یکمی تو مخ هست بروز نبودن مدل مو بازیکن ها هست،البته حرکات داور هم هست مخصوصاً زمانی که داره کارت میده یا میخواد اسم بازیکن رو یادداشت کنه اصلاً قلمی تو دستش نیست:d
اینطور نکته های ریز خیلی مهم هستن.
اینا اینهمه آپدیت میدن ولی نمیکنن یکی مثل پیکه وقتی کچل میکنه توی بازی هم به همون صورت باشه ! یا اگر خیلی براشون سخت هست قسمت ادیت برای موهای بازیکن ها بذارن که خود ملت درستش کنن.
نه دیگه خیلی مهم نیست :d
من چون همیشه با دوربین tele بازی میکنم خیلی تفاوت صورت و جزییاتش به چشمم نمیان که برام مهم باشن.
حساسیت ها فقط تو دیدن این عکس ها خودشو نشون میده وگرنه تو بازی کی حواسش مثلن به چشم و ابرو و لب و دهن بازیکن هاست!:d
هر کسی هم که برای اولین بار فیفا بازی کنه متوجه میشه EA روی PL خیلی بیشتر از لیگ های دیگه مانور میده . دلیلش هم که کاملا معلومه .
جناب مارتین تایلر هم متخصص لیگ برتر هست واسه همین اطلاعات خیلی زیادی در مورد لیگ های انگلیس داره . چیزی که من از گزارشگران فیفا 15 انتظار دارم اینه که
در صحنه ی های سرنوشت ساز واکنش های منحصر بفردی نشون بدن طوری که آدم اصلا فکر نکنه گزارش از قبل ظبط شده .