آخرین ویرایش:
اگر لطف کنی در مورد dof یه مقدار توضیح بدی ممنون میشم:d اینقدر درمورد چمن سخت گیری نکنید! انصافا چمن نسل جدید فیفا خیلی عالی و طبیعی شده بنظر من بازی رو هم خوش آب رو رنگ کرده.
هردو بازیکن رو اشتباه گفتی کهداره پیرن ژکو رو میکشه بوسکتس؟!!!:-o خدائیش دیگه اینو توقع نداشتم ببینم تو بازی....!!!
داره پیرن ژکو رو میکشه بوسکتس؟!!!:-o خدائیش دیگه اینو توقع نداشتم ببینم تو بازی....!!!
من دوست دارم داورا بعضی موقع ها اشتباه کنن مثلا ی پنالتی تو محوطه نگیره یا هند بگیره یا نگیره یا کلا اشتباهات فاحش داشته باشه بعد ما جو گیر بشیم تو کریر مد مربی اعتراض کنه به داوری و از این دست خل بازیها
یعنی کلا باید اشتباه داوری باشه تو بازیها اینجوری شانسم تو بای دخیل میشه که واقعی ترهست چون تو فوتبال واقعی هم اشتباه داوری تاثیرمیزار رو بازی :d
این قابلیت استباهات داوری از فیفا 12 اضافه شدش ! شما برو داخل تنظیمات و گزینه ی هند رو روشن کن ! داور چنان اشتباه هایی میکنه که بعد از 2 بازی منصرف بشی :d یادمه روتر هم در این مورد که اشتباهات داوری اضافه بشه مصاحبه کرده بود و گفته بود این بخش رو روشن کنید اگر میخواید :dمن دوست دارم داورا بعضی موقع ها اشتباه کنن مثلا ی پنالتی تو محوطه نگیره یا هند بگیره یا نگیره یا کلا اشتباهات فاحش داشته باشه بعد ما جو گیر بشیم تو کریر مد مربی اعتراض کنه به داوری و از این دست خل بازیها
یعنی کلا باید اشتباه داوری باشه تو بازیها اینجوری شانسم تو بای دخیل میشه که واقعی ترهست چون تو فوتبال واقعی هم اشتباه داوری تاثیرمیزار رو بازی :d