FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
همه بحث ها از چمن و ریزه کاریا باید توسط یک تلوزیون سطح بالا نظر داده بشه نه با عکس بازی... بیاد انشاله معلوم میشه ......روی ی led خوب با سطح 1080p یا حتی lcd 1080p باید نظر آخرو داد....ولی مشخصه که کار شده و امیدوار کننده....

Your teammates and opponents now recognize what’s happening in the match and will adjust their tactics just like real players. Park the Bus and In The Mixer are some of the Team Tactics you’ll come up against in FIFA 15.
من انگلیسیم خوب نیست زیاد ... این جمله از خود سایت ea که میشه اتوبوس پارک کرد آره؟؟؟؟ آخ چه حالی میده اینطور.....این:d جوری هم یجور میشه برددد
عاشق اون مهاجم نوک بارسا تو این تصویرم اگه فرار کنه چی میشه:x
من به شدت طرفدار ultra defence هستم .وقتی جلویی تیمتم اورتون باشه تو لیگ جزیره... وای تو ی کریر مود جذاب بری برا قهرمانی با این سیستم بازی به بازی
zl7p11f1uscvqqpefd2f.jpg

Last edited by a moderator:
پیراهن کشیدن خوبه اما منو یاده فیفا 07 میندازه آخ آخ کنار بازیکن راه میرفتم یکم بعد چند ثانیه میکشید و می افتاد البته پیراهن نبود اون وقت با دست شونشو میکشید و زجر آور بود.... یهو خطا یا پنالتی میگرفت.. روش فریبی بود برا پنالتی گرفتن یا هر خطایی هر جای زمین و 90 درصدم داور خطا میگرفت ...توی فضای پنالتی یا جاهای عجیب این اتفاق نیوفته بهتره ....کلن زیادیش امیدوارم نباشه که هی خطا بگیرن کل بازی 2 3 تا خطا اینجوری پشت محوطه بهتره... این پیراهن کشیدن خطا است پس باید هوش داور بالا باشه و گاهی خطا بگیره و یکم مورد چالشیه برا فیفا کی و کجا خطا بگیر داورش... و سرنوشت ی تیم بر فنا نره تو بازی مهمه... .....توی هر جا باشه ایراد نداره و اونم کم باشه اما تو محوطه جریمه اعصاب خورد کن میتونه باشه وبعدش پنالتی....ولی اعتقاد دارم از 07 درس گرفتن سرانه ea تو پلی 2.......یادش بخیر=((
فقط فیفا............................................................بازی که نمیشه تا 1ماه مانده به انتشار نسخه بعدیش:x فروخت...........

آخرین ویرایش:
داور های PL رو لایسنس کردن ولی هنوز هیچ تصویری ازشون بیرون ندادن .
امیدوارم داورهای معروف PL رو اسکن کرده باشن .
استفاده از اسپری هم یه زمانی شایعه شده بود تو فیفا ازش استفاده می کنن ولی هنوز هیچ منبع رسمی تایید نکرده وجود اسپری تو فیفا رو .

من دوست دارم داورا بعضی موقع ها اشتباه کنن مثلا ی پنالتی تو محوطه نگیره یا هند بگیره یا نگیره یا کلا اشتباهات فاحش داشته باشه بعد ما جو گیر بشیم تو کریر مد مربی اعتراض کنه به داوری و از این دست خل بازیها
یعنی کلا باید اشتباه داوری باشه تو بازیها اینجوری شانسم تو بای دخیل میشه که واقعی ترهست چون تو فوتبال واقعی هم اشتباه داوری تاثیرمیزار رو بازی :d

من دوست دارم داورا بعضی موقع ها اشتباه کنن مثلا ی پنالتی تو محوطه نگیره یا هند بگیره یا نگیره یا کلا اشتباهات فاحش داشته باشه بعد ما جو گیر بشیم تو کریر مد مربی اعتراض کنه به داوری و از این دست خل بازیها
یعنی کلا باید اشتباه داوری باشه تو بازیها اینجوری شانسم تو بای دخیل میشه که واقعی ترهست چون تو فوتبال واقعی هم اشتباه داوری تاثیرمیزار رو بازی :d

نه که الان داوریش هیچ مشکلی نداره و همه ی تصمیماتش درست و بدون بحثه؟:-/:|
ما با رفیقامون بازی میکنیم نصف دعوامون سر تصمیمات داوره!

یه سوال :
بازی جوانمردانه رو درست کردن ؟! در فیفا 14 وقتی بازیکن مصدوم میشد تماشاگرای حریف "هووووو " میکردن! توپ رو هم که میزدی بیرون cpu خیلی ریلکس بازی جوانمردانه رو رعایت نمیکرد :d خیلی مسخره بود :d

این قابلیت استباهات داوری از فیفا 12 اضافه شدش ! شما برو داخل تنظیمات و گزینه ی هند رو روشن کن ! داور چنان اشتباه هایی میکنه که بعد از 2 بازی منصرف بشی :d یادمه روتر هم در این مورد که اشتباهات داوری اضافه بشه مصاحبه کرده بود و گفته بود این بخش رو روشن کنید اگر میخواید :d

دوستان یک سوال داشتم اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم
اول اینکه برای اینکه به صورت دیجیتالی بخوام بخرم اگه بخوام با کسی شریک بشم درسته که اکانتی که بازی باهاش خریداری شده نمیتونه آفلاین بازیرو بازی کنه و فقط باید آنلاین بازی کنه؟ یا مثل قبل ازین لحاظ مشکلی نیست و هر 2 اکانت میتونن هم آنلاین هم آفلاین بازی کنن؟
دومم اینکه درسته که بازی برای استور امارات یا همون اکانت امارات 70 دلار هست یا کلا همه جا 60 دلاره؟
ممنون میشم دوستان پاسخ بدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or