FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
پارسال یه موردی داشت واسه من یکی تو چشم میزد .

مثلا دقیقه 60 یه بازیکن رو میکشیدی بیرون ، بعد دو دقیقه بعدش نشون میداد همون طرف داره خودشو گرم میکنه ! حتی در مورد دروازه بان هم شده بود واسم !

امیدوارم این نکات ریز هم برطرف کنن که حال کنیم

ایـن قـسمت که اضافه شده خیلی خـوبه به نظرم و قـسمت FUT رو جالـب تـر میکنه
fifa-15-fut-loanplayer_updated.jpg
یـه آیتم جـدیدِ دیگم اضافه شده به FUT, خصوصیـاته دقیـق تر بازیکناس
مثلا میخوای تیمت چـجوری باشه
بر اساس قدرت میخوای ترکیب رو بچـینی یا استقامت و یا سانت ,کمک میکنه که خصوصیـات بازیکنای تیمتو باشون آشنا شی
New_FUT_attribute.jpg

آخرین ویرایش:
خیلی دلم می خواد Team Animation Intro قبل از هر بازی پخش بشه . لامصب دیگه خیلی واقعی میشه
g6d76p0tupr2pyzrbpop.jpeg

البته این Intro مخصوص Sky Sport هست باید اونی که EA در بازی قرار میده official باشه .

کسی راجب کریر مود بازی و اون اوت انداختن که توپ زیادی گاهی میامد وسط و بازیکن میرفت بندازه بیرون میدانه بهتر شدند یا نه؟؟
گاهی زیادی میرفت توپ تو زمین وقتی اوت میشد و الافی داشت

آخرین ویرایش:
یـه آیتم جـدیدِ دیگم اضافه شده به FUT, خصوصیـاته دقیـق تر بازیکناس
مثلا میخوای تیمت چـجوری باشه
بر اساس قدرت میخوای ترکیب رو بچـینی یا استقامت و یا سانت ,کمک میکنه که خصوصیـات بازیکنای تیمتو باشون آشنا شی
New_FUT_attribute.jpg

الان این پست رو دیدم! این قابلیت جدید نیست دیدن تو کارت بازیکنا head خیلی استفاده نداره به جاش قدرت بدنی استفادش بیشتره برای همین هد حذف شد همین!!!

آخرین ویرایش:
به نظرتون ارزش داره fifa 14 رو بفروشم 15 بگیریم
بعد 14 بعد عرضه 15 هنوز پلیر انلاین داره و التیمیت تیم ساپورت میشه؟

زودتر بفروش چون دیگه بعدن نمیخرن به این راحتی.الانم ببینی همه گذاشتن برا فروش ماه دیگه 70 تومنم نمیخرن

الان این پست رو دیدم! این قابیلیت جدید نیست دیدن تو کارت بازیکنا head خیلی استفاده نداره به جاش قدرت بدنی استفادش بیشتره برای همین هد حذف شد همین!!!

تـو یـکی از سـایتا به عنوان چیز جدید زده بودن واسـه همین گفتم!! آره خوب ولی همونه تقـریبا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or