آخرین ویرایش:
یه سوال
شاید جاش اینجا نباشه
روی pc هم مثل نسل بعده درسته ؟ چون ما فقیر فقرا پول نسل بعد نداریم ول خوب سیستمم فک کنم بتونه بکشه بازی رو روی high
به نظر من نیست تجربه جفتشو دارم که میگم.......چون اگه قرار باشه بازیا یکی بشه کی میره کنسول بخره هر سال میگن اما یکم کاستی داره تو پی سی بخصوص گیم پلیش........کلن یجوری پی سی یا من نمیتانم کنار بیام.......... کنسولارو حس کردم بهتره فیفا هاش.... روم جان راجبه تغییرات کریر مود و آپشنا چی میدانی؟ اطلاعات داشتی بگو لطفن.........
طبق اعلامی که شده نسخه ی PC کاملا نسل هشتمی هستش و از موتور IGNITE استفاده میکنه...
با یه سیستم مناسب و یه کنترلر که مجهز به سیستم کنترل 360 درجه باشه ، هیچ تفاوتی بین PC و کنسول های نسل جدید نباید باشه...
کنترل 360 هم میتونید با کنترلرهای لاجیتک یا DS4 و کنترلر X1 به PC بیارید...
شما لطف کنید بدون دلیل ذهن کسی رو منحرف نکنید.
اگه بتونن یه کاری کنند که پینگهای بازیکنان نزدیک به هم رو با هم روبرو کنه خیلی خوب میشه یه چیزی مثل بخش آنلاین Tekken 6.دوستان خبری از بخشه pro club نیست ؟
منطقه ی جستجو داره تغییر بدی که مثلا با اسیایی ها بازی کنی ! ولی از بس لگ میگیری نمیشه بازی کرد ! همون میری با اروپایی ها بازی میکنی بهتره :d فکر کنم سرورای این بخش بیش از حد ضعیفه نسبت به سایر بخش ها :dاگه بتونن یه کاری کنند که پینگهای بازیکنان نزدیک به هم رو با هم روبرو کنه خیلی خوب میشه یه چیزی مثل بخش آنلاین Tekken 6.
یادش بخیر، چقدر لگ داشتیم تو این بخش
دوستان خبری از بخشه pro club نیست ؟
دستت درد نکنه اما این قابلیت برای فیفا 14 هم بود! حتی سیوهای جالب رو هم چند بار نشون میدهیک چیز دیگ درباره بازی بگم ، دوربین بازی یا همون کارگردان بازی حافظه دراز مدت داره به عنوام مثال مثلا فرض کنین در یک صحنه دروازه بان بازی یک عکس العمل عالی انجام داده و یا این که مثلا در دقیقه 14 بازی یک بازیکنی گل میزنه و یا این که مثلا یه بازیکنی در یک صحنه ای یه تکل عالی میره خب تمامی این صحنه ها در حافظه بازی ضبط میشه و امکان داره مثلا در نیمه دوم بازی یا چمیدونم در دقیقه های مختلف از دوباره چهره این بازیکن ها نمایش داده بشه و بعد کار حرکت خاص یا کار مهمی که قبلا انجام داده بودن رو بازی نشون بده و گزارش گر بازی هم درباره اون اتفاق بازی صحبت میکنه !!!
به عنوان مثال کازولا در دقیقه 41گل میزنه و از دوباره در دقیقه 45بازی دوربین نشونش میده و گلی که زده رو دوباره بر رسی میکنه !! ( و یا هنگامی که بازیکن داره تعویض میشه اگه در بازی قبلا حرکت جالبی انجام داده اشه از دوباره دوربین بازی اون لحظه رو نشون میده ! )
صحنه گل زدنش در دقیقه 41........
اطلاع دارم ( تو یکی از پست هام به این موضوع اشاره کردم که خیلی از این بخش ها در فیفا 14 نسل بعد شروع شد و در فیفا 15 تکمیل شده ) ولی خیلی از موارد رو برای کسایی گفتم که هنوز فیفا 14 نسل بعد رو بازی نکردن ! تا بتونن یه آشنایی نسبی با فیفای نسل بعد پیدا کنن ..........دستت درد نکنه اما این قابلیت برای فیفا 14 هم بود! حتی سیوهای جالب رو هم چند بار نشون میده