آخرین ویرایش:
منم یه چندتا گیم پلی دیدم ... (( اینا نظر شخصیه دوستان ))
متاسفانه هر کدوم تموم میشد میلی به دیدن بقیه نداشتم یعنی راستش خورد تو ذوقم و انتظار نداشتم اصلا این شکلی بشه
الان شدیدا ناراحتم و احساس میکنم یه پایانه واسه تنها تفریح زندگیم...من خیلی فیفا رو دوست داشتم خیلی از دوستام و به واسطه همین بازی پیدا کردم ... اینجا یا جاهای دیگه
هنوز چپ پا ها میتونن با راست شوتای دقیق بزنن ... استوریج ... مسی
انیمیشن دویدن بازیکنا واقعا بد شده و اصلا واقعی نیست.
همینجوری اوت انداختن بازیکنا رو مغز و اعصاب بود... الان واسه شروع مجدد بازی باید اسکیپ کنی انیمیشن کاشتن توپ و درست کردن چمن کنار توپ و مالیدن توپم تماشا کنیم
بیشترین چیزی که داره اذیتم میکنه ... انیمیشن بغل پاهاس ... جز بعضی موارد بیشتر پاسایی که میدن به هم بازیکنا ببینید با کجای پا به کجای توپ ضربه میخوره و حالت بدن بازیکن رو ببینید
دروازبانها واقعا گلای بدی میخورن اصلا خوب نیست ... فیفا برگشته به ریشه ها ... سال 95 هم میرفتی جلو دروازه یه تقه میزدی توپ قل میخورد رو زمین و 100 درصد گل میشد احتمالا امسال لایی میشه
توی همین گیم پلی های فیفا میتونید به وضوح تاثیرات بد و مخرب l1 + مثلث سال قبل رو ببینید
پاسهای نیم متری و 1 متری رو هم با l1 + مثلث میدن که از زیبایی بصری فوتبال کم میکنه ...
شما وقتی یه پاس میدی بازیکن بعدی باید استپ کنه و پاس بده ... اگه استپ نکنه دقت پاس باید بیاد پایین و توپ لو بره اما میشه تو این فیفا تا 15 یا 20 بار پاس داد بدون استپ و با دقت بالا از این نظر کاملا ادمو یاد سال 99 میندازه
در اینکه عکس العملای دروازبان ها قشنگ و جدیده و شوت زدن کیف میده شکی نیست اما واقعا این اون چیزی نیست که منتظرش بودم ...
من بازی رو میگیرم اما از حالا مطمئنم ازش لذت نمیبرم ...
بچه ها بازی فیفا ما گند هم باشه تیمی به نام blue london نداره مگه نه الانا blue london شده chelsea:d
همینمان مانده که به بازی فیفا که چند سال تو 10 تای لیست همه کنسولاست تا عرضه بعدیش شک کنیم......چیزی که مشخصه pes خط کشه و بس و ایده نسل 6 رو تو کنسول نسل 8 دنبال میکنه...کلن 2 گزینه روبرو ما هست یکیش که 7 ساله مرخصه و دل بستن به اینکه یهو پاشه نیست.....یکیشم فیفا هست تا زمان عرضه بازی باید صبر کرد.......من روز اول میخرم خوب بود میگم بخرین که میدانم خوبه که میدانم گزینه دوم که pes برا دست خوشیه ملت ژاپن و دوست داران سنتس این بازیه..........چمن هوا آتش آب پاس استیل سایز دماغ داور چهارم سایز کفش مسی اینها بعدن یعنی 40 روز دیگه تو بازی معلوم میشه.....تعداد ابرها هم مهمه کسی دید بگه:-b
کاش از این اسپری های محو شونده هم استفاده کنن داورا.
زود باش دیگه امین جوندارم یه گیم پلی ویدئو از فیفا 15 رو دانلود میکنم و عکس ها و حاشیه ها و نکات ریز و درشت درباره گیم پلی و صحنه های آهسته و فیلم برداری بازی و خیلی چیزای دیگه رو برای دوستان میذارم تا کسایی که فیفای نسل بعد رو بازی نکردن بتونن با فیفا 15 نسل بعد آشنا بشن و متوجه بشن که تیم فیفا واقعا چه کار های مثبتی در خیلی از بخش ها در بازی انجام داده که خیلی ها ازش خبر ندارن ..........
منتظر باشین ........