آخرین ویرایش:
یه ذره؟ 1 گیگ ویدئو گیم پلی از دیشب دانلود کردماز این یه ذره گیم پلی شما چقدر چیز متوجه شدید:d
فعلا که دموی قابل بازیش(تو گیمزکام) خیلی باگ داره! دروازبانا کلا توپ رو پیدا نمیکنن! تصور کن تو 4-5 ویدئو یی که دیدم فقط 6-7 بار دروازبانا سوتی دادن! که البته احتمال هم میره این مشکلات تو نسخه اصلی کلا نباشه!چقدر ضد و نقیض پست میزارن دوستان
بالاخره دروازبانا خوب شدن یا بد!؟؟؟
یه چیز دیگه! وضعیت دروازبانا افتضاحه! شوت میزنی فقط نگاه میکنه! پاس میدی متوجه نمیشن و از لاییشون میره تو گل! امیدوارم تو بازی اصلی اینجوری نباشه
I only played a few matches so didn't really get a good sense of what this really means. FIFA is annoying when a keeper makes a bad decision or does something ridiculous out of nowhere and it costs you a goal. Hopefully, the improved AI means this is a thing of the past, though bad decision making will forever be a part of the sport. But based on those few matches, I can say the improved animations make saves look far more appealing than in the past. It also makes shooting more satisfying – even when you don't score, you feel as if you were foiled by a worthy opponent. There are also more ways to score. Goalkeepers aren't brick walls – you can now score through their legs and 1:1 encounters will create unpredictable deflections and rebounds.
منم یه چندتا گیم پلی دیدم ... (( اینا نظر شخصیه دوستان ))
متاسفانه هر کدوم تموم میشد میلی به دیدن بقیه نداشتم یعنی راستش خورد تو ذوقم و انتظار نداشتم اصلا این شکلی بشه
الان شدیدا ناراحتم و احساس میکنم یه پایانه واسه تنها تفریح زندگیم...من خیلی فیفا رو دوست داشتم خیلی از دوستام و به واسطه همین بازی پیدا کردم ... اینجا یا جاهای دیگه
هنوز چپ پا ها میتونن با راست شوتای دقیق بزنن ... استوریج ... مسی
انیمیشن دویدن بازیکنا واقعا بد شده و اصلا واقعی نیست.
همینجوری اوت انداختن بازیکنا رو مغز و اعصاب بود... الان واسه شروع مجدد بازی باید اسکیپ کنی انیمیشن کاشتن توپ و درست کردن چمن کنار توپ و مالیدن توپم تماشا کنیم
بیشترین چیزی که داره اذیتم میکنه ... انیمیشن بغل پاهاس ... جز بعضی موارد بیشتر پاسایی که میدن به هم بازیکنا ببینید با کجای پا به کجای توپ ضربه میخوره و حالت بدن بازیکن رو ببینید
دروازبانها واقعا گلای بدی میخورن اصلا خوب نیست ... فیفا برگشته به ریشه ها ... سال 95 هم میرفتی جلو دروازه یه تقه میزدی توپ قل میخورد رو زمین و 100 درصد گل میشد احتمالا امسال لایی میشه
توی همین گیم پلی های فیفا میتونید به وضوح تاثیرات بد و مخرب l1 + مثلث سال قبل رو ببینید
پاسهای نیم متری و 1 متری رو هم با l1 + مثلث میدن که از زیبایی بصری فوتبال کم میکنه ...
شما وقتی یه پاس میدی بازیکن بعدی باید استپ کنه و پاس بده ... اگه استپ نکنه دقت پاس باید بیاد پایین و توپ لو بره اما میشه تو این فیفا تا 15 یا 20 بار پاس داد بدون استپ و با دقت بالا از این نظر کاملا ادمو یاد سال 99 میندازه
در اینکه عکس العملای دروازبان ها قشنگ و جدیده و شوت زدن کیف میده شکی نیست اما واقعا این اون چیزی نیست که منتظرش بودم ...
من بازی رو میگیرم اما از حالا مطمئنم ازش لذت نمیبرم ...
داداش شمشیرو از رو بستی !؟
والا کلا دو سه تا گیم پلی 3 4 دقیقه ای تو نت وجود داره اونم یارو با دوربین فیلم گرفته اونوقت شما تمام این نکته هارو توی این چند دقیقه در آوردی از تو گیم پلی !!!!!
سلام این دوستانی که میگن چند تا ویدئو دیدن لینکش رو بدن تا ما هم ببینیم چون تو یوتیوب هر چقدر میگردم بیش تر از 3/4 تا ویدئو نیست بقیه شون هم که زده فیفا15 تماما واسه نسخه 14 هست ...