FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
از این یه ذره گیم پلی شما چقدر چیز متوجه شدید:d
یه ذره؟ 1 گیگ ویدئو گیم پلی از دیشب دانلود کردم:دی
چقدر ضد و نقیض پست میزارن دوستان
بالاخره دروازبانا خوب شدن یا بد!؟؟؟
فعلا که دموی قابل بازیش(تو گیمزکام) خیلی باگ داره! دروازبانا کلا توپ رو پیدا نمیکنن! تصور کن تو 4-5 ویدئو یی که دیدم فقط 6-7 بار دروازبانا سوتی دادن! که البته احتمال هم میره این مشکلات تو نسخه اصلی کلا نباشه!

بچه ها من گیم پلی بازی رو تو gamescom دیدم از یوتیوب بین لیورپول و سیتی خداییش زیباست حیف نمیشد صداش رو شنید چون تو نمایشگاه بود..... فک کن 2 بر 0 لیورپول باشی لیگ هم تو کریر بازی کنی تماشگران لیورپول برا تساوی یا برد تیمشان سیتی را داغان میکنن و شما رو جو گیر....بازی زیبا بود و نسخه نهایی زیباتر خواهد بود....من از اولشم دنبال تهیج کردن بودم نه چمن وقتی جو بدن آدم ها عوض میشن.......من که روز اول آکشو میخرم و10 ماه بازی میکنم همیشه.........چه گیم پلی.....چه جججججججججووووییییی داره......وای

یه چیز دیگه! وضعیت دروازبانا افتضاحه! شوت میزنی فقط نگاه میکنه! پاس میدی متوجه نمیشن و از لاییشون میره تو گل! امیدوارم تو بازی اصلی اینجوری نباشه

کلی تا الان هایپ شده بودم . همشو از بین بردی :-s

یعنی واقعا دروازه بانا تو نسخه ی اصلی همچین مشکلی داشته باشن ، کل پیشرفت های بازی رو کم ارزش میکنه .

Daniel Krupa منتقد IGN در مورد دروازه بانای فیفا 15 نوشته

I only played a few matches so didn't really get a good sense of what this really means. FIFA is annoying when a keeper makes a bad decision or does something ridiculous out of nowhere and it costs you a goal. Hopefully, the improved AI means this is a thing of the past, though bad decision making will forever be a part of the sport. But based on those few matches, I can say the improved animations make saves look far more appealing than in the past. It also makes shooting more satisfying – even when you don't score, you feel as if you were foiled by a worthy opponent. There are also more ways to score. Goalkeepers aren't brick walls – you can now score through their legs and 1:1 encounters will create unpredictable deflections and rebounds.

اول ، خودشم گفته خوب این بخش رو متوجه نشده چون کم بازی کرده :d در ادامه گفته save ها جذاب تر شدن ، شوت زدن لذت بخش تر شده ، می تونید به

دروازه بان لایی بزنید و تک به تک ها ری باند های غیر قابل پیش بینی خلق میکنه .

منم یه چندتا گیم پلی دیدم ... (( اینا نظر شخصیه دوستان ))
متاسفانه هر کدوم تموم میشد میلی به دیدن بقیه نداشتم یعنی راستش خورد تو ذوقم و انتظار نداشتم اصلا این شکلی بشه
الان شدیدا ناراحتم و احساس میکنم یه پایانه واسه تنها تفریح زندگیم...من خیلی فیفا رو دوست داشتم خیلی از دوستام و به واسطه همین بازی پیدا کردم ... اینجا یا جاهای دیگه :(
هنوز چپ پا ها میتونن با راست شوتای دقیق بزنن ... استوریج ... مسی
انیمیشن دویدن بازیکنا واقعا بد شده و اصلا واقعی نیست.
همینجوری اوت انداختن بازیکنا رو مغز و اعصاب بود... الان واسه شروع مجدد بازی باید اسکیپ کنی انیمیشن کاشتن توپ و درست کردن چمن کنار توپ و مالیدن توپم تماشا کنیم
بیشترین چیزی که داره اذیتم میکنه ... انیمیشن بغل پاهاس ... جز بعضی موارد بیشتر پاسایی که میدن به هم بازیکنا ببینید با کجای پا به کجای توپ ضربه میخوره و حالت بدن بازیکن رو ببینید
دروازبانها واقعا گلای بدی میخورن اصلا خوب نیست ... فیفا برگشته به ریشه ها ... سال 95 هم میرفتی جلو دروازه یه تقه میزدی توپ قل میخورد رو زمین و 100 درصد گل میشد احتمالا امسال لایی میشه
توی همین گیم پلی های فیفا میتونید به وضوح تاثیرات بد و مخرب l1 + مثلث سال قبل رو ببینید
پاسهای نیم متری و 1 متری رو هم با l1 + مثلث میدن که از زیبایی بصری فوتبال کم میکنه ...
شما وقتی یه پاس میدی بازیکن بعدی باید استپ کنه و پاس بده ... اگه استپ نکنه دقت پاس باید بیاد پایین و توپ لو بره اما میشه تو این فیفا تا 15 یا 20 بار پاس داد بدون استپ و با دقت بالا از این نظر کاملا ادمو یاد سال 99 میندازه
در اینکه عکس العملای دروازبان ها قشنگ و جدیده و شوت زدن کیف میده شکی نیست اما واقعا این اون چیزی نیست که منتظرش بودم ...
من بازی رو میگیرم اما از حالا مطمئنم ازش لذت نمیبرم ...

اول اینکه باز توپ سبک شده که خیلی بده! دیگه مثل قبل پاسای بلند راحت نیست! باز مثل قبل بازیکنای سرعتی خیلی تاثیر دارن تو بازی (باز تو آلتیمیت بدبخت شدیم) دروازبانا با انیمیشینای جدید دیگه مثل قبل خنگ نیستن
شما چطوری از رو ویدیو تشخیص دادی توپ سبک شده؟

منم یه چندتا گیم پلی دیدم ... (( اینا نظر شخصیه دوستان ))
متاسفانه هر کدوم تموم میشد میلی به دیدن بقیه نداشتم یعنی راستش خورد تو ذوقم و انتظار نداشتم اصلا این شکلی بشه
الان شدیدا ناراحتم و احساس میکنم یه پایانه واسه تنها تفریح زندگیم...من خیلی فیفا رو دوست داشتم خیلی از دوستام و به واسطه همین بازی پیدا کردم ... اینجا یا جاهای دیگه :(
هنوز چپ پا ها میتونن با راست شوتای دقیق بزنن ... استوریج ... مسی
انیمیشن دویدن بازیکنا واقعا بد شده و اصلا واقعی نیست.
همینجوری اوت انداختن بازیکنا رو مغز و اعصاب بود... الان واسه شروع مجدد بازی باید اسکیپ کنی انیمیشن کاشتن توپ و درست کردن چمن کنار توپ و مالیدن توپم تماشا کنیم
بیشترین چیزی که داره اذیتم میکنه ... انیمیشن بغل پاهاس ... جز بعضی موارد بیشتر پاسایی که میدن به هم بازیکنا ببینید با کجای پا به کجای توپ ضربه میخوره و حالت بدن بازیکن رو ببینید
دروازبانها واقعا گلای بدی میخورن اصلا خوب نیست ... فیفا برگشته به ریشه ها ... سال 95 هم میرفتی جلو دروازه یه تقه میزدی توپ قل میخورد رو زمین و 100 درصد گل میشد احتمالا امسال لایی میشه
توی همین گیم پلی های فیفا میتونید به وضوح تاثیرات بد و مخرب l1 + مثلث سال قبل رو ببینید
پاسهای نیم متری و 1 متری رو هم با l1 + مثلث میدن که از زیبایی بصری فوتبال کم میکنه ...
شما وقتی یه پاس میدی بازیکن بعدی باید استپ کنه و پاس بده ... اگه استپ نکنه دقت پاس باید بیاد پایین و توپ لو بره اما میشه تو این فیفا تا 15 یا 20 بار پاس داد بدون استپ و با دقت بالا از این نظر کاملا ادمو یاد سال 99 میندازه
در اینکه عکس العملای دروازبان ها قشنگ و جدیده و شوت زدن کیف میده شکی نیست اما واقعا این اون چیزی نیست که منتظرش بودم ...
من بازی رو میگیرم اما از حالا مطمئنم ازش لذت نمیبرم ...

داداش شمشیرو از رو بستی !؟
والا کلا دو سه تا گیم پلی 3 4 دقیقه ای تو نت وجود داره اونم یارو با دوربین فیلم گرفته اونوقت شما تمام این نکته هارو توی این چند دقیقه در آوردی از تو گیم پلی !!!!!

نظر من راجب تریلری که Hodor جان گذاشت:

Hodor Hodor (توو این تریلر حرفش درسته ولی به احتمال زیاد در نسخه اصلی درست میشه :d)

Hodor Hodor (موفق و سر بلند باشید :d)

داداش شمشیرو از رو بستی !؟
والا کلا دو سه تا گیم پلی 3 4 دقیقه ای تو نت وجود داره اونم یارو با دوربین فیلم گرفته اونوقت شما تمام این نکته هارو توی این چند دقیقه در آوردی از تو گیم پلی !!!!!

نه امیر جان
گیم پلی تو یوتو... زیاده ... همرو هم با کیفیت خوب دیدم که خیلی وقت گیره...چیزی هم نیست که نشه تشخیص داد ... حتی چرخش توپ هم معلومه توی ویدیوها ... وزن توپم قابل تشخیصه
اون دوستمون راست میگه تو التیمیت و سیزن کاملا نیاز به به بازیکنای سرعتی مثل رونالدو ... هست که همین مساویه با خراب شدن گیم پلی
الان فکر نکنم از من ناراحت تر تو دنیا وجود داشته باشه ... این بازی واسه من فراتر از یه بازیه و کاملا روش حساب کرده بودم
گفتم نظر شخصیه و هر جاییش قابل بحث ... شاید از نظر بعضی ها این فیفا نمره کاملم بگیره امیر جان

این کلیـپ که 12 دقیـقه بود !! همه چیز دروازبان ها رو برد زیـر سوال که , واقعا این چـه گلایی بود اینا خـوردن :|
یا اون تـوپ که خورد به گلر لیورپول چرا رو خط مثــ پارسال موند نگاه کرد تا گـل شه ؟؟
اینهمه رو دروازبان مانور دادن همینه ؟
همون یه ذره هوش مصنوعی گلرام گرفتن ازشون :دی
دمو همیشه اینطوری هستا (( پارسال هم یادمه دمو یه سری چیزای ناجور داشت که بعد اوکی شد پس زیاد حرص اینـو نخورید))
ولی دیگه نباید رو چیزی که این همه تبلیغ کردن ضعف نشون بدن ,یه سـری چیزا خیلی خوب بود یه چیزا هم مثل هم دروازبان خیلی داغون
اگه اشـتباه نکنم یه صـحنه هم تـوپ رفت اوت خورد به تبلیغات کنار افتاد تو زمین مثــ پارسال بازیکن از 10 Km اونور تر داره میاد توپو بزنه اوت :| و بازیکنی که اون کناره داره نگاه میکنه .... خیلی رو مخه این صحنه ..امیدوارم رو نسخه اصلی درست شده باشه ...
ولی یه سری چیزاش جالب بود به نظرم !

سلام این دوستانی که میگن چند تا ویدئو دیدن لینکش رو بدن تا ما هم ببینیم چون تو یوتیوب هر چقدر میگردم بیش تر از 3/4 تا ویدئو نیست بقیه شون هم که زده فیفا15 تماما واسه نسخه 14 هست ...

سلام این دوستانی که میگن چند تا ویدئو دیدن لینکش رو بدن تا ما هم ببینیم چون تو یوتیوب هر چقدر میگردم بیش تر از 3/4 تا ویدئو نیست بقیه شون هم که زده فیفا15 تماما واسه نسخه 14 هست ...

میترسم این کارایی هم که واسه دروازبانا کردن موجب بد شدن عملکردشون بشه!! ماشالا دست به یه جا میزنه کلی باگ میده تا درست کنه ما پیر میشیم!
اون first touch مسخرش تو fifa13 که مثلا خیر سرشون ویژگی بود قشنگ یادمه!:| بازیکن نمیتونست توپ رو کنترل و استپ کنه! بعد با کلی آپدیت یکم بهتر شد تازه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or