آخرین ویرایش:
یعنی میفرمایید اینجا تاپیک چمنه.....بعد یه تاپیکم داریم به اسم تماشاچیای فیفا15.....منو باش اون روز تا حالا فکر میکردم همه اینا با هم یه تاپیک داره!
من خیلی وقته منتظرم (از اومدن فیفا 14) ببینم کسی از تغییرات عالیه تماشاگرا بگه اما هیچکس حرفی ازش نمیزنه! یکبار موقعی که توپ داره گل میشه به حرکت تماشاگرا دقت کنید ببینید چقدر شبیه به واقعیت شده!
یه چیزی همیشه ذهن منو مشغول کرده , خیلی واسم جای سوال هست چرا هیچوقت بازی ها فوتبال 90 دقیقه واقعی نیستن ؟! خوب چی میشه دو نیمه 45 دقیقه بزارن ؟ شاید کسی خواست بازی کنه .
اگه کسی دلیلش رو میدونه بگه لطفا . سالهاس جوابی واسش پیدا نکردم و ندیدم تا اونجایی که سرچ کردم دلیلش رو
اگه فیفا اینکارو میکرد خیلی خوب میشد
دلیلش اینه که اگه اینجوری بود دیگه فوتبال نمیشد بسکتبال میشدیه چیزی همیشه ذهن منو مشغول کرده , خیلی واسم جای سوال هست چرا هیچوقت بازی ها فوتبال 90 دقیقه واقعی نیستن ؟! خوب چی میشه دو نیمه 45 دقیقه بزارن ؟ شاید کسی خواست بازی کنه .
اگه کسی دلیلش رو میدونه بگه لطفا . سالهاس جوابی واسش پیدا نکردم و ندیدم تا اونجایی که سرچ کردم دلیلش رو
اگه فیفا اینکارو میکرد خیلی خوب میشد
چمن هم مهمه ولی نه به اندازه گیم پلیبشخصه چمن و تماشاچی تو اولویت های اخرم قرار میگیره.
امیدوارم تا اونجا که ممکنه بازی بدون باگ باشه.
بهترین حالت ممکنی که دوست دارم ببینم اینه که اگه کسی کل 30 دقیقه رو با یه بازیکن فقط دوید بازیکن خالی شه قدرت بدنیش.
نه اینکه کل بازی طرف با یه بازیکن دو صد متر برقرار کنه و طرف قدرت بدنیش نصف هم نشده!
خوب هستید شما؟ سلامتید؟ احوالتون رو به راهه؟
دوستمون گفت:
منم برگشتم گفتم توی تاپیک خودش (تاپیک فیفا 14) به اندازه کافی در مورد پیشرفت تماشاچیا صحبت شد.
حالا شما کامل پستا رو نمیخونی و فقط یه جوابی میدی، دیگه مشکل از من نیست.
دکتر من در مورد فیفا 14 نگفتم! گفتم از فیفا 14 یه سری تغییرات هست که هنوز کسی نفهمیده! بعد اومدین به یه چمن گیر دادین!خوب هستید شما؟ سلامتید؟ احوالتون رو به راهه؟
دوستمون گفت:
منم برگشتم گفتم توی تاپیک خودش (تاپیک فیفا 14) به اندازه کافی در مورد پیشرفت تماشاچیا صحبت شد.
حالا شما کامل پستا رو نمیخونی و فقط یه جوابی میدی، دیگه مشکل از من نیست.