FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
یعنی میفرمایید اینجا تاپیک چمنه.....بعد یه تاپیکم داریم به اسم تماشاچیای فیفا15.....منو باش اون روز تا حالا فکر میکردم همه اینا با هم یه تاپیک داره!

خوب هستید شما؟ سلامتید؟ احوالتون رو به راهه؟

دوستمون گفت:

من خیلی وقته منتظرم (از اومدن فیفا 14) ببینم کسی از تغییرات عالیه تماشاگرا بگه اما هیچکس حرفی ازش نمیزنه! یکبار موقعی که توپ داره گل میشه به حرکت تماشاگرا دقت کنید ببینید چقدر شبیه به واقعیت شده!

منم برگشتم گفتم توی تاپیک خودش (تاپیک فیفا 14) به اندازه کافی در مورد پیشرفت تماشاچیا صحبت شد.
حالا شما کامل پستا رو نمی‌خونی و فقط یه جوابی می‌دی، دیگه مشکل از من نیست.

یه چیزی همیشه ذهن منو مشغول کرده , خیلی واسم جای سوال هست چرا هیچوقت بازی ها فوتبال 90 دقیقه واقعی نیستن ؟! خوب چی میشه دو نیمه 45 دقیقه بزارن ؟ شاید کسی خواست بازی کنه .
اگه کسی دلیلش رو میدونه بگه لطفا . سالهاس جوابی واسش پیدا نکردم و ندیدم تا اونجایی که سرچ کردم دلیلش رو

اگه فیفا اینکارو میکرد خیلی خوب میشد :(

یه چیزی همیشه ذهن منو مشغول کرده , خیلی واسم جای سوال هست چرا هیچوقت بازی ها فوتبال 90 دقیقه واقعی نیستن ؟! خوب چی میشه دو نیمه 45 دقیقه بزارن ؟ شاید کسی خواست بازی کنه .
اگه کسی دلیلش رو میدونه بگه لطفا . سالهاس جوابی واسش پیدا نکردم و ندیدم تا اونجایی که سرچ کردم دلیلش رو

واقعا بزارن شما بازی میکنید؟ همون 30 min هم که گذاشتن بیخودیه کمتر کسی استفاده میکنه ...

دلیلش اینه که اگه اینجوری بود دیگه فوتبال نمیشد بسکتبال میشد
هم خسته کننده میشه بازی هم پر گل که زیاد جالب نیست
نرمالش همون پنج دقیقست که نتیجه های منطقیه بیشتری بدست میاد
منم یه سوال داشتم چرا هیچوقت بازی والیبال ساخته نشد؟؟

- - -ویرایش - - -

بشخصه چمن و تماشاچی تو اولویت های اخرم قرار میگیره.
امیدوارم تا اونجا که ممکنه بازی بدون باگ باشه.
بهترین حالت ممکنی که دوست دارم ببینم اینه که اگه کسی کل 30 دقیقه رو با یه بازیکن فقط دوید بازیکن خالی شه قدرت بدنیش.
نه اینکه کل بازی طرف با یه بازیکن دو صد متر برقرار کنه و طرف قدرت بدنیش نصف هم نشده!
چمن هم مهمه ولی نه به اندازه گیم پلی
با خالی شدن بازیکنا موافقم.مثلا وقتی لیگ میری بعد از چند بازی قدرت بازیکنا کم بشه و بتونی از کل بازیکنای ذخیره استفاده کنی و یه جورایی مدیریت انرژِی کنی.هم واقعیه تره هم قشنگتر
نه اینکه کل یه فصل رو با یازده تا بازیکن بازی کنی

دوستمون گفت:

منم برگشتم گفتم توی تاپیک خودش (تاپیک فیفا 14) به اندازه کافی در مورد پیشرفت تماشاچیا صحبت شد.

:surrender::surrender::surrender: ازما دلخور نباشی یه وقت دوست عزیز .........ما خیلی چاکریم:x:x:x

من بیشتر ترجیح میدم داور 4 مثل دفعه پیش بیخ وای نسه یکم راه بره و حتی تابلو وقت اضافه رو بالا ببره....در کل من قول میدم امسال شگفت زده بشیم از جو بازی......باد و چمن و چیزای دیگه به تدریج میان نمیشه که مثل فوتبال واقعی......فوتبال واقعی جز زندگی واقعی پس بازی هم مرزش مشخصه زندگی واقعی و فوتبال واقعی هیچ وقت لمس نخواهد شد در بازی..به اندازه خودش لذت بخش باشه کافیه..ولی خدایش فیفا تو نسل جدید لذتش از لیگ فوتبال خودمان بیشتر من که این حس رو دارم....نبود تماشگر اینو میگه

آخرین ویرایش:
چمن مثل اینکه در مراحل ابتدایی به سر میبره و فقط دو متر چمنو 3D کردن که خدایی نکرده اتفاقی نیوفته :d حالا سال بعد میشه ۴ متر بعد ۸ متر تا بالاخره کل زمینو میگیره نگران نباشید :d

منم یه سوال داشتم چرا هیچوقت بازی والیبال ساخته نشد؟؟

چرا واسه سگا یه نسخه ساخته شده٬ خیلی ام تخیلیه :d

2.3 صفحه در مورد چمن بحث شد منم یه چیزی یادم اومد
در زمانهای قدیم دوران PS1 و PS2 هم یادتون باشه چمن مقطعی و پله ای واقعی تر به نظر میومد
شما از چپ به راست که پا به توپ میشدی یا پاس میدادی اطراف توپ همیشه چمن واضح تر و با کیفیت تر بود ولی بقیه جاهای زمین مثل موکت بود
فکر میکنم علتش اینه که اینا فکر میکنن گیمر همیشه چشمش به توپه پس اطراف توپ جزییات بیشتره اما وقتی کلی نگاه کنید زیاد جالب نیست البته 15 که هنوز قطعی نمیشه نظر داد
به نظر منم چمن اولویت نیست .. یه سری چیزای مهم تر از اون هست ... چمنم به مرور بهتر میشه

دوستمون گفت:

دکتر من در مورد فیفا 14 نگفتم! گفتم از فیفا 14 یه سری تغییرات هست که هنوز کسی نفهمیده! بعد اومدین به یه چمن گیر دادین!
با این همه هوش شما چجوری موندی ایران!؟؟

ویژگی جدید فیفا 15 اضافه شدن یکسری حرکات به دروازه بان هاست .
EA از تیم هاوارد دروازه بان تیم اورتون برای اسکن کردن حرکات جدید بهره برده .
save ها خیلی بهتر و طبیعی تر شده ، دروازه بان در مواقع حساس تصمیم های بهتری می گیره و هوش مصنوعی دروازه بان ها پیشرفت داشته .
تو فیفا های قبلی وقتی توپ داشت میرفت تو out دروازه بان عین بُز توپ رو نیگا می کرد و نمی رفت توپ رو برداره :|
امیدوارم این مورد رو هم درست کرده باشن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or