FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
خیر دوست عزیز. ولی من حرفی در مورد فاصله 50 متری زدم؟
صحبت من در مورد اون دو عکس بود که چمن رو از زاویه نزدیک نشون می‌دن. تو دنیای واقعی از اون زوایا کاملاً وضعیت چمن مشخصه!
مشکل اصلی اینه که گویا اصلاً EA چمن رو سه بعدی طراحی نکرده و یه افکت عجیب به چمن داده که به ظاهر سه بعدی به نظر میاد، واسه همین هم وقتی صحنه آهسته از یه سری زاویا (برای مثال) پشت دروازه پخش می‌شه، چمن کاملاً صاف و مثل پارکت به نظر میاد!
حالا اگه شما مشکلی با این قضیه ندارید، خوش به حالتون. به نظر من که ضایست!

البته به قول دوستمون با توجه به مانوری که روی چمن دادن، هنوز می‌شه امید داشت که اینا بیلد نهایی نیستن و وضعیت چمن درست می‌شه، در غیر این صورت شاید مجبور باشیم یه نسل دیگه با این چمن سر کنیم.

اون قضیه یه نیکه پشت دروازه رو قبول دارم از نزدیک خیلی ضایع بود تو 14 حالا نمیدونم 15 هم اینطوری هست یا نه. ولی به نظر من از نمای دوربین ایرادی به چمن نمیشه گرفت.

اون قضیه یه نیکه پشت دروازه رو قبول دارم از نزدیک خیلی ضایع بود تو 14 حالا نمیدونم 15 هم اینطوری هست یا نه. ولی به نظر من از نمای دوربین ایرادی به چمن نمیشه گرفت.

خب حرف منم همینه. البته توی 14 چمن از نمای دور هم ایده‌آل نبود، ولی از نسل قبل خیلی خیلی بهتر و طبیعی‌تر بود. ولی این چیزی که توی تریلرهای 15 دیدیم، از نمای دور چمن بهتر شده و می‌شه گفت مشکل خاصی نداره.

خب حرف منم همینه. البته توی 14 چمن از نمای دور هم ایده‌آل نبود، ولی از نسل قبل خیلی خیلی بهتر و طبیعی‌تر بود. ولی این چیزی که توی تریلرهای 15 دیدیم، از نمای دور چمن بهتر شده و می‌شه گفت مشکل خاصی نداره.

آقا آخر چمن خوبه یا بده؟؟!! تکلیف خودتو مشخص کن:))

دوستانی که به چمن ایراد میگیرن خسته نشدین؟ چه انتظاری دارین از گرافیک کنسولا؟ طرف با 1.3 ترافلاپ چی بسازه؟ دقت کردین تماشاگرا دیگه فقط عکس نیستن و دیگه رو شرایط بازی عکس العمل نشون میدن؟ خیلی تغییرات دیگه کرده بازی که حسابی سنگینش کرده و احتمالا دیگه نتونستن برای چیز بی اهمیتی مثل چمن که فقط تو صحنه آهسته دیده میشه اینقدر وقت و هزینه بزارن!
من خیلی وقته منتظرم (از اومدن فیفا 14) ببینم کسی از تغییرات عالیه تماشاگرا بگه اما هیچکس حرفی ازش نمیزنه! یکبار موقعی که توپ داره گل میشه به حرکت تماشاگرا دقت کنید ببینید چقدر شبیه به واقعیت شده!

دوستانی که به چمن ایراد میگیرن خسته نشدین؟ چه انتظاری دارین از گرافیک کنسولا؟ طرف با 1.3 ترافلاپ چی بسازه؟ دقت کردین تماشاگرا دیگه فقط عکس نیستن و دیگه رو شرایط بازی عکس العمل نشون میدن؟ خیلی تغییرات دیگه کرده بازی که حسابی سنگینش کرده و احتمالا دیگه نتونستن برای چیز بی اهمیتی مثل چمن که فقط تو صحنه آهسته دیده میشه اینقدر وقت و هزینه بزارن!
من خیلی وقته منتظرم (از اومدن فیفا 14) ببینم کسی از تغییرات عالیه تماشاگرا بگه اما هیچکس حرفی ازش نمیزنه! یکبار موقعی که توپ داره گل میشه به حرکت تماشاگرا دقت کنید ببینید چقدر شبیه به واقعیت شده!

قربون آدم چیز فهم...........ما ایرانیها از زمین و زمان ایراد میگیریم در صورتی که 3000 ساله فقط مصرف کننده ایم ....فقط و فقط مصرف کننده

آقا آخر چمن خوبه یا بده؟؟!! تکلیف خودتو مشخص کن:))

شما خوبی؟
تکلیف مشخصه، چمن از نمای دور خوبه، وقتی میاد نزدیک بد می‌شه. به زبان فارسی سلیس دارم حرف می‌زنم.

اتفاقاً همه تعریف کردن. توی تاپیک خودش در موردش به اندازه کافی حرف زده شد.

شاید توقع من بالاست :دی
خدایی همین عکس رو ببینید، چمن توی نصف محوطه جزیمه سه بعدیه، باقیش نیست :دی

باو مرد مومن شما نکنه دونه های چمن تهه استادیوم رو هم میتونی از هم تشخیص بدی؟:d
خب فاصله که دورتر میشه دیگه نمیشه دونه های چمن رو از هم تمیز داد(!)
ولی خب درستش این بود که این حالت محو شدن کم کم صورت بگیره نه اینطوری یه دفعه ردیف جلو چمنش معلومه تا اونجا که توپ رو کاشته ولی بعدش دیگه اینطور نیست!

شاید توقع من بالاست :دی
خدایی همین عکس رو ببینید، چمن توی نصف محوطه جزیمه سه بعدیه، باقیش نیست :دی

افشین جان داداش خوبم خودتم میدونی این مشکل 3d نبودن چمن توی عمق توی نسخه pc برطرف میشه زیاد با اینا کل کل نکن

باو مرد مومن شما نکنه دونه های چمن تهه استادیوم رو هم میتونی از هم تشخیص بدی؟:d
خب فاصله که دورتر میشه دیگه نمیشه دونه های چمن رو از هم تمیز داد(!)
ولی خب درستش این بود که این حالت محو شدن کم کم صورت بگیره نه اینطوری یه دفعه ردیف جلو چمنش معلومه تا اونجا که توپ رو کاشته ولی بعدش دیگه اینطور نیست!

آفرین. منم نظرم همینه. یهو از فاصله دو متری تغییر کنه خوب نیست.

افشین جان داداش خوبم خودتم میدونی این مشکل 3d نبودن چمن توی عمق توی نسخه pc برطرف میشه زیاد با اینا کل کل نکن

کل کل نمی‌کنیم. گَپِ دوستانه می‌زنیم :دی
به هر حال من به دلیل شرایط کاری ممکنه نتونم PC رو با خودم جا به جا کنم و نسخه کنسولی بازی خیلی واسم اهمیّت داره :دی

بنظرم همش پارکتی بود بهتر بود :d الان یه دوگانگی شدیدی تو چمن وجود داره که تو همین عکس بالایی هم کاملا مشخصه .
ساله دیگه کل محوطه جریمه سه بعدی میشه باز بقیه زمین پارکتی می مونه :d
من منکر پیشرفت های چشمگیر فیفا نیستم و اگر نقدی می کنم قصد تخریب ندارم .
اون بالا سمت راست میزدن Sky sports HD بازی خیلی واقعی تر میشد :d

اتفاقاً همه تعریف کردن. توی تاپیک خودش در موردش به اندازه کافی حرف زده شد.

یعنی میفرمایید اینجا تاپیک چمنه.....بعد یه تاپیکم داریم به اسم تماشاچیای فیفا15.....منو باش اون روز تا حالا فکر میکردم همه اینا با هم یه تاپیک داره!

بشخصه چمن و تماشاچی تو اولویت های اخرم قرار میگیره.
امیدوارم تا اونجا که ممکنه بازی بدون باگ باشه.
بهترین حالت ممکنی که دوست دارم ببینم اینه که اگه کسی کل 30 دقیقه رو با یه بازیکن فقط دوید بازیکن خالی شه قدرت بدنیش.
نه اینکه کل بازی طرف با یه بازیکن دو صد متر برقرار کنه و طرف قدرت بدنیش نصف هم نشده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or