FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
تو رو خدا چمن رو ببینید. تا دو متر جلوی دوربین سه بعدیه، بعد از اون مثل پارکت می‌مونه :دی
اگه من علت این کارشونو بفهمم خیلی خوشحال می‌شم :دی

تو رو خدا چمن رو ببینید. تا دو متر جلوی دوربین سه بعدیه، بعد از اون مثل پارکت می‌مونه :دی
اگه من علت این کارشونو بفهمم خیلی خوشحال می‌شم :دی
افشین دقیقا این مشکل باعث شاخ در آوردن منم شده...
با اینکه فکر میکردم شاید اشکالو فهمیدن و درستش میکنن تو این نسخه بازم درستش نکردن..
خیلی تو ذوق میزنه..
تو نسخه ی 14 هم همینطوری بود..

افشین دقیقا این مشکل باعث شاخ در آوردن منم شده...
با اینکه فکر میکردم شاید اشکالو فهمیدن و درستش میکنن تو این نسخه بازم درستش نکردن..
خیلی تو ذوق میزنه..
تو نسخه ی 14 هم همینطوری بود..
من خودم PES باز بودم و دو نسخه اخیر فیفا منون به سمت خودش کشونده پس نمیخوام طرفداری بیجا بکنم ولی این جریان که چمن ها تا یه محدوده خاصی به صورت سه بعدی قابل رویت هست به دلیل این هست که در حال حاضر به احتمال زیاد انجین نمیتونه خیلی بهینه در این زمینه عمل کنه و اگر اون چیزی که ما میخواهیم تو بازی قرارداده بشه قطعا بازی با افت فریم رو به رو خواهد شد.
نمیگم سخت افزار ضعیفه چون حرف چرتیه ولی اگر بازی های 2007 رو با بازی های 2014 رو روی PS3 مقایسه کنید با اینکه سخت افزار یکی بوده پیشرفت چشمگیر گرافیک و جزییات هست که به دلیل ساخت انجین ها بهتر و قوی تر که استفاده بهینه تری از سخت افزار می کنند هست پس قطعا انجین بازیهای ورزشی EA هم برای نمایش جزییات بیشتر احتیاج به تقویت داره هر چند چمن چیزی است که فقط در نماهای نزدیک قابل مشاهده است و در هنگام بازی چه 10000 نخ چمن داشته باشیم چه 100000000 نخ قابل تشخیص نیست پس اگر بنا به فدا کردن چیزی برای تقویت فریم ریت و یا بخش های مهمتر گرافیکی بازی باشه قطعا چمن اولین فدایی خواهد بود.
در واقع اولویتش از نظر تیم سازنده از سایر بخش ها پایین تر هست.

در مورد چمن : از روي ٢ تا عكس نميشه نظر داد چون ea تو سايتش و تريلر ها رو چمن خيلي مانور داده و احتمالا كامل ٣ بعديه :)
اين اورال ها مال آخرين match day با واقعا مال فيفا ١٥ ؟؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

واقعا دیگه لازم بود squad تغییر و تحولی بکنه.حالا شبیه pes یا هرچیز دیگه شده بیخیال:d.
خب شیک تر شده ولی به نظر میاد اوایل یکم برامون سخت باشه.البته چون امسال بازی روی تاکتیک هم مانور داده(مثل دفاعی بازی کردن که خود ea از park the bus استفاده کرده:d)برای همین لازم بود یکم گسترش پید کنه.
حالا باید منتظر بود ببینیم توی گیمزکام چی برای نمایش دارن و همچنین ویدئو های داخل بازی رو ببینیم.همچنین خبرهای جدیدی از بازی میاد.
==
اين اورال ها مال آخرين match day با واقعا مال فيفا ١٥ ؟؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
یه جورایی یه بحث مرده ـست این اورال ها.با توجه به اینکه هر هفته آپدیت میشن نگرانی برای این مورد نیست.

آخرین ویرایش:
در مورد چمن به نظر من تو دنیای واقعی هم انسان با چشم غیر مسلحb-) تا چند متر جلوترش رو میتونه با جزئیات کامل ببینه!

در مورد منو اسکواد هم باید بگم این مورد هر سال باید تغییر کنه و به نظر من کار درستی کردن که تغییرش دادن چون یکسال با اون منو کار کردیم و تکراری میشه دیگه برامون

درمورد شباهتش به pes به نظر من شبیه نیست ولی منوی pes2013 خیلی خوب بود و اگه تقلید هم از موارد خوب یک بازی بشه موردی نداره حتی اگه اون بازی pes باشه:d

در مورد چمن به نظر من تو دنیای واقعی هم انسان با چشم غیر مسلحb-) تا چند متر جلوترش رو میتونه با جزئیات کامل ببینه!

نُچ!
خیلی هم راحت قابل تشخیص هست. در کل این چیزی که توی دو عکس بالا می‌بینیم، به شدت توی ذوق می‌زنه. دلیل نداره از هر چیزی دفاع کنیم!

آخرین ویرایش:
نُچ!
خیلی هم راحت قابل تشخیص هست. در کل این چیزی که توی دو عکس بالا می‌بینیم، به شدت توی ذوق می‌زنه. دلیل نداره از هر چیزی دفاع کنیم!

شما میتونی از فاصله 50 متری چمن رو با جزییات کامل تشخیص بدی؟

نیازی واسه دفاع نیست ولی به نظر منم طبیعی هست این مورد

شما میتونی از فاصله 50 متری چمن رو با جزییات کامل تشخیص بدی؟

خیر دوست عزیز. ولی من حرفی در مورد فاصله 50 متری زدم؟
صحبت من در مورد اون دو عکس بود که چمن رو از زاویه نزدیک نشون می‌دن. تو دنیای واقعی از اون زوایا کاملاً وضعیت چمن مشخصه!
مشکل اصلی اینه که گویا اصلاً EA چمن رو سه بعدی طراحی نکرده و یه افکت عجیب به چمن داده که به ظاهر سه بعدی به نظر میاد، واسه همین هم وقتی صحنه آهسته از یه سری زاویا (برای مثال) پشت دروازه پخش می‌شه، چمن کاملاً صاف و مثل پارکت به نظر میاد!
حالا اگه شما مشکلی با این قضیه ندارید، خوش به حالتون. به نظر من که ضایست!

البته به قول دوستمون با توجه به مانوری که روی چمن دادن، هنوز می‌شه امید داشت که اینا بیلد نهایی نیستن و وضعیت چمن درست می‌شه، در غیر این صورت شاید مجبور باشیم یه نسل دیگه با این چمن سر کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or