آخرین ویرایش:
افشین دقیقا این مشکل باعث شاخ در آوردن منم شده...تو رو خدا چمن رو ببینید. تا دو متر جلوی دوربین سه بعدیه، بعد از اون مثل پارکت میمونه
اگه من علت این کارشونو بفهمم خیلی خوشحال میشم
من خودم PES باز بودم و دو نسخه اخیر فیفا منون به سمت خودش کشونده پس نمیخوام طرفداری بیجا بکنم ولی این جریان که چمن ها تا یه محدوده خاصی به صورت سه بعدی قابل رویت هست به دلیل این هست که در حال حاضر به احتمال زیاد انجین نمیتونه خیلی بهینه در این زمینه عمل کنه و اگر اون چیزی که ما میخواهیم تو بازی قرارداده بشه قطعا بازی با افت فریم رو به رو خواهد شد.افشین دقیقا این مشکل باعث شاخ در آوردن منم شده...
با اینکه فکر میکردم شاید اشکالو فهمیدن و درستش میکنن تو این نسخه بازم درستش نکردن..
خیلی تو ذوق میزنه..
تو نسخه ی 14 هم همینطوری بود..
یه جورایی یه بحث مرده ـست این اورال ها.با توجه به اینکه هر هفته آپدیت میشن نگرانی برای این مورد نیست.اين اورال ها مال آخرين match day با واقعا مال فيفا ١٥ ؟؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
در مورد چمن به نظر من تو دنیای واقعی هم انسان با چشم غیر مسلحb-) تا چند متر جلوترش رو میتونه با جزئیات کامل ببینه!
نُچ!
خیلی هم راحت قابل تشخیص هست. در کل این چیزی که توی دو عکس بالا میبینیم، به شدت توی ذوق میزنه. دلیل نداره از هر چیزی دفاع کنیم!
شما میتونی از فاصله 50 متری چمن رو با جزییات کامل تشخیص بدی؟