FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
fifa 15 حتما باید عین واقعیت لباس دوم گلر هارو هم بذاره (فکر کنم,قدیما دو دست لباس داشت,البته فکر کنم!)چون بعضی اوقات لباس گلر با تیم حریف شبیه هم میشه,آدم قاطی میکنه!:-/:d
تا حالا کسی با این مشکل برخورد کرده؟

دکتر من در مورد فیفا 14 نگفتم! گفتم از فیفا 14 یه سری تغییرات هست که هنوز کسی نفهمیده! بعد اومدین به یه چمن گیر دادین!
با این همه هوش شما چجوری موندی ایران!؟؟

عین جمله شما:

"من خیلی وقته منتظرم (از اومدن فیفا 14) ببینم کسی از تغییرات عالیه تماشاگرا بگه اما هیچکس حرفی ازش نمیزنه! یکبار موقعی که توپ داره گل میشه به حرکت تماشاگرا دقت کنید ببینید چقدر شبیه به واقعیت شده!"

شما منظورت فیفا 14 نبود؟ منظورت چی بود دقیقاً؟ یعنی شما از اومدن فیفا 14 منتظری که ملت در مورد پیشرفت تماشاگرا توی فیفا 15 حرف بزنن!؟=))
برو آقا، برو ماس مالیش نکن. بعد بیا در مورد هوش مردم اظهار فضل کن :-*

ترو قرآن این بچه بازیارو تموم کنید دیگه.چه اهمیتی داره که کی چی گفته و چی نگفته؟مرگ ن تاپیکو خراب نکنید.بذارید تخصصی بشه نه بچه بازی

ویژگی جدید برای فیفا 15 رونمایی شد .
EA و Goal با هم قرارداد همکاری بستن . برطبق این قرارداد بخش جدیدی به فیفا 15 با نام Match Day Live اضافه میشه .
در این بخش کاربران می تونن آخرین اخبار فوتبال رو پیگیری کنن .
تصاویر در اسپویلر
ac32839a9f0b.jpg
[/IMG]
04616e4d592b.jpg
[/IMG]

خیلی هم خوب ، ویژگیه خوبیه ، فقط فیفا کلید کرده رو جزیره مگه بقیه دل ندارن؟
چون لیگ جزیره بهترین و پربیننده ترین لیگ فوتبال دنیاس..
مثه خیلی از لیگای دنیا دو قطبی نیس و چند تیم مدعیه لیگ هستند..
در ضمن اکثر فروش فیفا مربوط به بریتانیاست..

خیلی هم خوب ، ویژگیه خوبیه ، فقط فیفا کلید کرده رو جزیره مگه بقیه دل ندارن؟

این ویژگی محدود به لیگ برتر نمیشه . در قسمت Match Day Live شما به تمام اخبار تیم ها و لیگ های مختلف دسترسی دارید.

An all-new hub powered by Goal.com keeps fans connected to the latest football news and action from their favorite club or league

عین جمله شما:

"من خیلی وقته منتظرم (از اومدن فیفا 14) ببینم کسی از تغییرات عالیه تماشاگرا بگه اما هیچکس حرفی ازش نمیزنه! یکبار موقعی که توپ داره گل میشه به حرکت تماشاگرا دقت کنید ببینید چقدر شبیه به واقعیت شده!"

شما منظورت فیفا 14 نبود؟ منظورت چی بود دقیقاً؟ یعنی شما از اومدن فیفا 14 منتظری که ملت در مورد پیشرفت تماشاگرا توی فیفا 15 حرف بزنن!؟=))
برو آقا، برو ماس مالیش نکن. بعد بیا در مورد هوش مردم اظهار فضل کن :-*

اقا ما كه نه سره پيازيم نه ته پياز ولي من منظور اين دوستمون رو اينجوري گرفتم ازون جمله كه فيفا ١٤ نسبت به ١٣ تغيراتي داشته كه تا الان يك سال ميگذره هيشكي توجه نكرده مثالشم تماشا چيا!
ولي خدايي تماشا چيا رو راس ميگه خيلي خوب بودن تو ١٤ ايشالا تو ١٥ بهتر هم بشن

Sent from my iPhone using Tapatalk

اقا ما كه نه سره پيازيم نه ته پياز ولي من منظور اين دوستمون رو اينجوري گرفتم ازون جمله كه فيفا ١٤ نسبت به ١٣ تغيراتي داشته كه تا الان يك سال ميگذره هيشكي توجه نكرده مثالشم تماشا چيا!
ولي خدايي تماشا چيا رو راس ميگه خيلي خوب بودن تو ١٤ ايشالا تو ١٥ بهتر هم بشن

Sent from my iPhone using Tapatalk

بله دیگه، منم گفتم توی تاپیک فیفا 14 به اندازه کافی از بهتر شدن تماشاچیا تو نسخه نسل بعد تعریف شد. این که بگید هیچ تعریفی نشد اشتباهه. حالا بیخیال شید. تاپیک منحرف نشه. ما هم این وسط مقصر شناخته میشیم :دی

دوستان توصیه شدید میشه تریلر مربوط به keeper هارو ببینید ... خودم چند وقت پیش داشتم میگفتم ای کاش طراحی و هوش دروازبان ها بهتر شه که خب گویا شده ...
از جمله ی پیشرفت ها هم هوش فوق العاده بهتر دروازبان ها و یه سری انیمیشن جدیده . روی توپ هایی هم که بلوکه میشه گلر ها سریع تر و بهتر واکنش نشون میدن . یه قابلیت جالب دیگه هم اینه که بعضی وقتا گلرها توپ رو سریع از توپ جمع کن ها میگیرن و بازی رو شروع میکنن :d توی یه بخشی از تریلر هم تیم کرول یه لایی خوشگل میخوره :d

بالاخره مشخص شد که این لایسنس شدن لیگ برتر فقط مختص به نسل جدیده یا برای نسل قبل هم درنظر گرفته میشه؟
هم قابلیت اخبار سایت گل هم تغییرات جدید مثل انیمیشنا و لایسنسا و... برای نسل حاضر هستن یعنی pc xone ps4
راستی من بعد دیدن ویدئو های گیم پلی جدید چند تا تغییر دیدم!
اول اینکه باز توپ سبک شده که خیلی بده! دیگه مثل قبل پاسای بلند راحت نیست! باز مثل قبل بازیکنای سرعتی خیلی تاثیر دارن تو بازی (باز تو آلتیمیت بدبخت شدیم) دروازبانا با انیمیشینای جدید دیگه مثل قبل خنگ نیستن

- - -ویرایش - - -

در ضمن قابلیت loan هم به آلتیمیت اضافه شد که میتونی چند بازی بازیکنای گرون قیمت آلتیمیت رو استفاده کنی! هنوز توضیح کامل ندادن و فقط گفتن 4-تا 5 بازی میتونی استفادشون کنی!

یه چیز دیگه! وضعیت دروازبانا افتضاحه! شوت میزنی فقط نگاه میکنه! پاس میدی متوجه نمیشن و از لاییشون میره تو گل! امیدوارم تو بازی اصلی اینجوری نباشه

یه چیز دیگه! وضعیت دروازبانا افتضاحه! شوت میزنی فقط نگاه میکنه! پاس میدی متوجه نمیشن و از لاییشون میره تو گل! امیدوارم تو بازی اصلی اینجوری نباشه

دوستان توصیه شدید میشه تریلر مربوط به keeper هارو ببینید ... خودم چند وقت پیش داشتم میگفتم ای کاش طراحی و هوش دروازبان ها بهتر شه که خب گویا شده ...
از جمله ی پیشرفت ها هم هوش فوق العاده بهتر دروازبان ها و یه سری انیمیشن جدیده . روی توپ هایی هم که بلوکه میشه گلر ها سریع تر و بهتر واکنش نشون میدن . یه قابلیت جالب دیگه هم اینه که بعضی وقتا گلرها توپ رو سریع از توپ جمع کن ها میگیرن و بازی رو شروع میکنن :d توی یه بخشی از تریلر هم تیم کرول یه لایی خوشگل میخوره :d

چقدر ضد و نقیض پست میزارن دوستان
بالاخره دروازبانا خوب شدن یا بد!؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or