آخرین ویرایش:
دکتر من در مورد فیفا 14 نگفتم! گفتم از فیفا 14 یه سری تغییرات هست که هنوز کسی نفهمیده! بعد اومدین به یه چمن گیر دادین!
با این همه هوش شما چجوری موندی ایران!؟؟
چون لیگ جزیره بهترین و پربیننده ترین لیگ فوتبال دنیاس..خیلی هم خوب ، ویژگیه خوبیه ، فقط فیفا کلید کرده رو جزیره مگه بقیه دل ندارن؟
خیلی هم خوب ، ویژگیه خوبیه ، فقط فیفا کلید کرده رو جزیره مگه بقیه دل ندارن؟
An all-new hub powered by Goal.com keeps fans connected to the latest football news and action from their favorite club or league
عین جمله شما:
"من خیلی وقته منتظرم (از اومدن فیفا 14) ببینم کسی از تغییرات عالیه تماشاگرا بگه اما هیچکس حرفی ازش نمیزنه! یکبار موقعی که توپ داره گل میشه به حرکت تماشاگرا دقت کنید ببینید چقدر شبیه به واقعیت شده!"
شما منظورت فیفا 14 نبود؟ منظورت چی بود دقیقاً؟ یعنی شما از اومدن فیفا 14 منتظری که ملت در مورد پیشرفت تماشاگرا توی فیفا 15 حرف بزنن!؟
برو آقا، برو ماس مالیش نکن. بعد بیا در مورد هوش مردم اظهار فضل کن :-*
اقا ما كه نه سره پيازيم نه ته پياز ولي من منظور اين دوستمون رو اينجوري گرفتم ازون جمله كه فيفا ١٤ نسبت به ١٣ تغيراتي داشته كه تا الان يك سال ميگذره هيشكي توجه نكرده مثالشم تماشا چيا!
ولي خدايي تماشا چيا رو راس ميگه خيلي خوب بودن تو ١٤ ايشالا تو ١٥ بهتر هم بشن
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم قابلیت اخبار سایت گل هم تغییرات جدید مثل انیمیشنا و لایسنسا و... برای نسل حاضر هستن یعنی pc xone ps4بالاخره مشخص شد که این لایسنس شدن لیگ برتر فقط مختص به نسل جدیده یا برای نسل قبل هم درنظر گرفته میشه؟
یه چیز دیگه! وضعیت دروازبانا افتضاحه! شوت میزنی فقط نگاه میکنه! پاس میدی متوجه نمیشن و از لاییشون میره تو گل! امیدوارم تو بازی اصلی اینجوری نباشه
یه چیز دیگه! وضعیت دروازبانا افتضاحه! شوت میزنی فقط نگاه میکنه! پاس میدی متوجه نمیشن و از لاییشون میره تو گل! امیدوارم تو بازی اصلی اینجوری نباشه
دوستان توصیه شدید میشه تریلر مربوط به keeper هارو ببینید ... خودم چند وقت پیش داشتم میگفتم ای کاش طراحی و هوش دروازبان ها بهتر شه که خب گویا شده ...
از جمله ی پیشرفت ها هم هوش فوق العاده بهتر دروازبان ها و یه سری انیمیشن جدیده . روی توپ هایی هم که بلوکه میشه گلر ها سریع تر و بهتر واکنش نشون میدن . یه قابلیت جالب دیگه هم اینه که بعضی وقتا گلرها توپ رو سریع از توپ جمع کن ها میگیرن و بازی رو شروع میکنن :d توی یه بخشی از تریلر هم تیم کرول یه لایی خوشگل میخوره :d