FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
چند تا سوال:
1-دمو حجمش چقدره؟
2-حتما باید با کنسول دانلود بشه یا میشه با کامپیوتر هم دانلودش کرد بعد ریختش رو کنسول؟
3-دانلودش رایگانه؟
4-این یکماه چرا اینقدر کند میگذره؟:wallbash:

چند تا سوال:
1-دمو حجمش چقدره؟
2-حتما باید با کنسول دانلود بشه یا میشه با کامپیوتر هم دانلودش کرد بعد ریختش رو کنسول؟
3-دانلودش رایگانه؟
4-این یکماه چرا اینقدر کند میگذره؟:wallbash:

رو نسل هفتم که 1 گیگی بود اگر خاطرم باشه و درست گفته باشم، رو نسل هشتم فکر کنم2 3 گیگ باشه
هم میتونی از رو کنسول دانلود کنی هم با برنامه PSXDownload از طریق کامپیوتر
دانلودش هم رایگانه:d
یک ماه هم کمتر! 20 روز تا دمو البته

19 شهریور ! 4 شنبه :d

19 شهریور دموش میاد 29 شهریور بازیش تو ایران ....زودتر از جا های دیگه ........زیاد فکر دموش نباشین ......ما ایرانیا زودتر از اروپا یی ها بازی را تجربه میکنیم به لطف اماراتیا:x و ریجن ها ی 2 عربی :d

دوستان عزیز این نسخه ultimate team edition چیه ؟ و فرقش با standart edition چیه؟ مثلا برا اینفیموس هم ی اینجور نسخه ای داشت و گرانتر بود...برا منی که کلا آفلاین بازی میکنم standard بگیرم بهتره؟؟ یا ultimate تو بخش آفلاین هم ی چیزایی اضافه داره؟؟ من شنیدم این پکای گرانتر فقط تو بخش آنلاین مهمه و ربطی و فرقی تو آفلاین بازی ها نداره درسته این حرف؟ اگر فرق داره و چیزای خاصی داره که تو آفلاین هم میشه استفاده کرد بگین من اون ultimate رو بگیرم.......

دوستان عزیز این نسخه ultimate team edition چیه ؟ و فرقش با standart edition چیه؟ مثلا برا اینفیموس هم ی اینجور نسخه ای داشت و گرانتر بود...برا منی که کلا آفلاین بازی میکنم standard بگیرم بهتره؟؟ یا ultimate تو بخش آفلاین هم ی چیزایی اضافه داره؟؟ من شنیدم این پکای گرانتر فقط تو بخش آنلاین مهمه و ربطی و فرقی تو آفلاین بازی ها نداره درسته این حرف؟ اگر فرق داره و چیزای خاصی داره که تو آفلاین هم میشه استفاده کرد بگین من اون ultimate رو بگیرم.......
اگه آفلاینی آلتیمیت بدردت نمیخوره! آلتیمیت 40 پک آلتیمیت مجانی + 6 بازی مجانی بازی با مسی (تو آلتیمیت) + آزاد شدن چندتا خوشحالی همون اول(بدون استفاده از سکه) + آزاد شدن تیم منتخب آدیداس
+ آزاد شدن چند تا لباس و کفش!
که غیر از اولی بقیشون رو میشه حالت عادی گرفت

آخرین ویرایش:
اگر مطمئن هستید که بازی رو میخرید توصیه می کنم دموی بازی رو دانلود نکنید. بنظرم مزش از بین میره . دمو رو بازی کنید هایپتون می خوابه .
من می خوام هایپُ تا خریدن نسخه ی اصلی بالا نگه دارم :d
اگر هم دو دل هستید که بخرید یا نخرید ، دمو رو بازی کنید ببینید راضیتون می کنه یا نه .

الان بحث دمو و خرید بازی معنی میده چرا؟ چون ارجیناله و حداقل باید 200 چوب براش بسلفیم ولی سالهای قبل من از بعضی دوستان خندم میگرفت جوری میگفتن بخریم یا نخریم انگار 5000 تومن ورشکستشون میکرد در نتیجه دمو رو باید بازی کرد تا ببینید ارزش خرید داره یا نه ولی من یه اعتراف بکنم که هم فیفا رو میخرم هم pes رو چون هیچی به غیر از فوتبال بازی نمیکنم حتی شاهکار های صنعت گیمو ، اگه فیفا وpes بدترین بازی سال هم بشن من شده برم گدایی باید یه نسخه از هر کدوم رو بخرم حالا چه کپی باشه چه اورجینال:d

10722084457512989485.jpg

24944496850661191144.jpg

جون میده لستر باشی یا اورتون:x تو ی کریر مود جذاب اونم تو این استادیوم ها :x بجنگی برا هدفت با تیمای بزرگ.....آخ که بازی با تیمای ضعیف تو کریر مود جذابتره
من بازیو خریدم روز اول دومش که بیاد بدجور انتظار دارم میکشم الان...... سراغ دمو هم نمیرم که از ذوقم کم بشه و شک ندارم توپهههههههه ....انتظارمم یوسف ماننده:d

تو 14 نسل جدید ، تو سطح دوم فوتبال انگلیس ، با چارلتون اومدم پرایمر لیگ ، واقعا خیلی لذت داشت و بسی حال کردم ، ولی چیزی که این لذت رو دو چندان کرده بود ، اشاره ی زیاد به جزئیات فوتبال تو جزیره بود ، توی اون لیگ که سطح اولش انگلیس هم نبود ، اسم اکثر بازیکنا (90 درصد حدودا) رو گزارشگرش میگفت (مارتین تیلر آلن اسمیت) و تاریخچه ی بازی های رودر رو و خیلی از وقایع دیگه رو میگفت ، ولی عمرا همچین پرداختن به جزئیاتی رو شما تو مثلا اسپانیا و آلمان و ایتالیا نمیبینید...
امیدوارم این بخش های حاشیه ای و پرداختن به جزئیات بیشتر بشه در نسخه ی جدید ...

هر کسی هم که برای اولین بار فیفا بازی کنه متوجه میشه EA روی PL خیلی بیشتر از لیگ های دیگه مانور میده . دلیلش هم که کاملا معلومه .
جناب مارتین تایلر هم متخصص لیگ برتر هست واسه همین اطلاعات خیلی زیادی در مورد لیگ های انگلیس داره . چیزی که من از گزارشگران فیفا 15 انتظار دارم اینه که
در صحنه ی های سرنوشت ساز واکنش های منحصر بفردی نشون بدن طوری که آدم اصلا فکر نکنه گزارش از قبل ظبط شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or