FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
راستی یچیز دیگه یادم افتاد،این تخریب چمن و تغییر حالتش هم بنظرم زیاد جالب نیست

توی اون تریلری که نشون دادن این ویژگی رو فکر کردم با حرکت بازیکن ها روی اون نقطه از چمن تغییرات اعمال میشه ولی گیم پلی چلسی رو که دیدم فهمیدم حالت رندوم داره.

یکمی مسخره هستش

من یه مصاحبه همراه با پخش بازی لیورپول - من سیتی دیدم، کارگردان اجرایی بازی گفت که رَندُم نیست و دقیقاً با حرکت بازیکنا روی چمن این تغییرات روی چمن اعمال میشه. حالا درست و غلطش رو نمیدونم :دی

من یه مصاحبه همراه با پخش بازی لیورپول - من سیتی دیدم، کارگردان اجرایی بازی گفت که رَندُم نیست و دقیقاً با حرکت بازیکنا روی چمن این تغییرات روی چمن اعمال میشه. حالا درست و غلطش رو نمیدونم :دی

اره من هم اون رو دیدم ولی یارو چرت میگه بابا

این دوتا رو بازم نگاه کن البته اگر میتونی با 720 یا بالاتر نگاه کن

https://www.youtube.com/watch?v=SkEpTsBRIH8

https://www.youtube.com/watch?v=oxQLzqpQ9GQ

تو صحنه های تکرار گل دقت کنی بهتر میشه فهمید

آخرین ویرایش:
شما دوستان تو فوتبال واقعی هم تغییر چمنو رو همه جا حس میکنید واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا رو تکل ها یا برخورد ها حس میکنید؟؟؟؟ که به صورت معمولی دوباره با حرکت بازیکنا چمن به جاش بر میگرده و وسط نیمه ترمیم میشه توسط کارگران زحمتکش:d زمین بایر نیست که تا آخر بازی شخم بزنن هر دقیقه با هر حرکت.....من البته دفاع نمیکنم اما این حالت بیشتر تو هواهای بارانی انجام خواهد شد به احتمال بالا اونم چمن انزلی نیست که با هر تکلی یا دویدنی جاش معلوم بشه تو زمین چمنای انگلیس بارون هم که میاد چمنه دوامو قوامش زیادی خوبه که با کندنش تغییر پیدا نمیکنه.......الیته من موافق این اتفاق با هر حرکتی نیستم اگر هم انجام بشه........

چه شور و هیجان ـی:d
کاور نسخه ی انگلیس هم رونمایی شد.

fifa15utxone2dpften_pink_jpg_jpgcopy-434x550.jpg

===
توی ویدئو هایی که مردم از گیم پلی بازی گرفتن کاملا روونی بازی رو میشه حس کرد.همچنین انیمیشن های دروازه بان ها و بازیکنان شدیدا بهبود یافته.
البته ویدئو دیدن هیچ وقت نمیتونه باعث نظر دادن درمورد بازی بشه و باید خودت بازی کنی تا متوجه تغییرات بشی.(هرسال همینطور بوده).
==
دموی بازی هم 10 سپتامبر عرضه میشه.تیم های دمو هم عالین تجربه دمو واجب شده:d
تیم های دمو هم بصورت زیره که فکر کنم سابقه نداشته هیچ سالی این همه تیم از لیگ انگلیس توی دمو بزارن و نشون میده شدید روش کار کردن:d.تنها ورزشگاه بازی هم آنفیلد ـه که باید منتظر you never walk alone خوندن طرفداران لیورپول باشیم:d
لیورپول
منچستر سیتی
دورتموند
پاریس سن ژرمن
ناپولی
بارسلونا
چلسی
بوکا جونیورز
==
سعی میکنم اخبار جدید رو بیشتر بزارم حیفه فیفا اینقدر بازدیدش کم باشه:d

شما دوستان تو فوتبال واقعی هم تغییر چمنو رو همه جا حس میکنید واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا رو تکل ها یا برخورد ها حس میکنید؟؟؟؟ که به صورت معمولی دوباره با حرکت بازیکنا چمن به جاش بر میگرده و وسط نیمه ترمیم میشه توسط کارگران زحمتکش:d زمین بایر نیست که تا آخر بازی شخم بزنن هر دقیقه با هر حرکت.....من البته دفاع نمیکنم اما این حالت بیشتر تو هواهای بارانی انجام خواهد شد به احتمال بالا اونم چمن انزلی نیست که با هر تکلی یا دویدنی جاش معلوم بشه تو زمین چمنای انگلیس بارون هم که میاد چمنه دوامو قوامش زیادی خوبه که با کندنش تغییر پیدا نمیکنه.......الیته من موافق این اتفاق با هر حرکتی نیستم اگر هم انجام بشه........

والا اینو میدونیم که از زاویه های بالا زیاد معلوم نمیشه اما میگم اخه باید یه حرکتی روش انجام بشه که حالت بگیره بقول خودت تکلی و ...

ی خبر خوب ادین هازارد کنار مسی در انگلستان خسته شدم از مسی البته شاید فقط رو نسخه edition باشه
امیدوارم همه ریجن 2 ها این عکس هم داشته باشن مسی تنهایی تکراری شده

fnlu2tzji95tkd5dl6ia.jpg

بابته xbox بودن کاور ببخشید:(

9sshf1oz4qm6a1kxzioo.jpg

r5ek9t8juxw7tn2ph5bf.jpg

کثیفی رو روی لباس جوراب ببینید ......جان:x

uh9ots48h8lw00phne0l.jpg

آخرین ویرایش:
این دو تا ویدیو که از بازی چلسی من سیتی و لیورپول بود من با کیفیت 1080 دیدم بدون شک روی xbox 360 اجرا شده بود و روی نسل جدید نبود
اینم اضافه کنم از روی دمو بازی هیچ وقت قضاوت نکنید چون همیشه تفاوت دمو با نسخه اصلی زمین تا اسمون بوده

دیگه بی انصافی نکنید هیچوقت فیفا اینجوری نمیکنه

بابا اتفاقا کرده که میگم
الان دو سال پیرلو ریش گذاشته ولی توی فیفا ریش نداره
پیکه کچل کرد،دنی الوز
فکر کنم بازم باشن ولی من الان یادم نمیاد
تو فیفا 13 که درست نکرده بودن،من منتظر بودم توی فیفا 14 اینا درست بشن ولی بازن خبری نبود.
توی 15 هم فکر نمیکنم درست شده باشن

بابا اتفاقا کرده که میگم
پیکه کچل کرد،دنی الوز
تو فیفا 13 که درست نکرده بودن،من منتظر بودم توی فیفا 14 اینا درست بشن ولی بازن خبری نبود.
اتفاقا چند صفحه پیش یکی از بچه ها یه عکسی گذاشت که استیل بازیکنا خراب بود , تو اون پیکه هم بود می تونید برید ببینید , مدل مو و ... درست بود

این دو تا ویدیو که از بازی چلسی من سیتی و لیورپول بود من با کیفیت 1080 دیدم بدون شک روی xbox 360 اجرا شده بود و روی نسل جدید نبود
اینم اضافه کنم از روی دمو بازی هیچ وقت قضاوت نکنید چون همیشه تفاوت دمو با نسخه اصلی زمین تا اسمون بوده

اگر واقعا نسل هفت اینجوری باشه که من حالا حالا ها کوچ نمیکنم!!

یعنی تماشاگرا و ... اینقد خوب شدن؟!!

بعیده!

بابا اتفاقا کرده که میگم
پیکه کچل کرد،دنی الوز
پیکه و آلوز وسط فصل تغییر دادن موهاشونو

دوستان لطف کنید که همگی احترام همدیگه رو نگه دارید و سعی کنید که باهم دیگه آروم و درخور شخصیت خودتون صحبت کنید تا با مشکلی مواجه نشیم. اینکه تریلرها برای کدوم نسله که خوب مشخصه و همین تریلرهایی که از نمایش های گیمزکام مشاهده میکنید در واقع نسخه دمویی هست که ما چند هفته دیگه قراره تجربه کنیم.

در ضمن این نسخه از فیفا هم مثل همیشه بنظرم از لحاظ بصری و همین طور گیم پلی خیلی خوب و روون بنظر میرسیده تا اونجایی که من دیدم اما نظر نهایی را تا وقتی که خودتون بازی نکنید نمیتونید صادر کنید و در کل با کمی صبر و آرامش همه چی حل میشه.

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or