FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
من ultimate باز نیستم و این خبر برا ULTIMATE بازها است گویا.......زبانمم زیاد خوب نیست اما گویا میشه coins خرید تا داور اخراجتون نکنه این آدرس سایت خود فیفا است که آخرین خبر از بازی هم هست

http://www.easports.com/uk/fifa/news/2014/fifa-15-showing-cheaters-the-red-card

09931ydac90fdir7jist.jpg

باور نمیکردم این خبر انقدر شما هارو وارد بحث کنه و تحت تاثیر بزاره:d

دوستان یه نفر میشه در مورد التیمیت تیم فیفا یه تو ضیح بده؟
آلتیمت تیم یک بخش فوق العاده اعتیاد آوره که اگر اشتباه نکنم تو دو نسخه اخیر فیفا قرار گرفته که با بخش کریر فرق داره شما تو آلتیمت تیم میتونی یک تیم بسازی که از بازیکنهای مختلف تشکیل شده و محدودیتی نداری میتونی بهترین ستاره ها رو تو تیمت جمع کنی! البته باید Coin بدست بیاری و با اون بازیکن بخری این سکه ها هم با بردن بازیها و تورنومنتها بدست میاد...بازیکنایی که میخری هرکدوم یه تعداد مشخصی بازی رو میتونن بازی کنن و وقتی قراردادشون تموم شد با همون سکه هایی که جمع کردی باید بری به فروشگاه و قرارداد بخری و قرارداد اون بازیکن رو تمدید کنی آیتم های دیگه ای مثل خرید کارتهای تمرینات مختلف هم وجود داره که مثلا برای مهاجم و هافبک و دفاع و دروازبان متفاوته و میتونی اونها رو هم بخری از فروشگاه بازیکنهات رو میتونی بفروشی و .... همه آیتم ها در آلتیمت تیم به سه دسته برنزی نقره ای و طلایی تقسیم میشه که قیمت آیتم ها و بازیکنهای طلایی از همه بیشتره. درکل تجربه جالبیه اگر کنسولت به اینترنت وصله توصیه میکنم امتحان کنی....البته یه موضوعی رو تو تیمت باید رعایت کنی اونم بحث Chemistry ــه چنانچه بازیکنهایی که میخری از یک کشور و یک لیگ باشن میزان Chemistry تیمت افزایش پیدا میکنه و چنانچه خیلی درهم ریخته بازیکن بخری میاد پایین! برای اینکه بتونی بازی کنی باید میزان Chemistry دست کم 50 باشه.

امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه.

دوستان با چه نتی میشه فیفا رو آنلاین بازی کرد؟ من نت درست و حسابی ندارم، میخوام اگه بشه بیام چند تا گل بخورم خیالم راحت شه :دی

دوستان با چه نتی میشه فیفا رو آنلاین بازی کرد؟ من نت درست و حسابی ندارم، میخوام اگه بشه بیام چند تا گل بخورم خیالم راحت شه :دی
سرعت خیلی نمیخواد ولی پینگت بیشتر از 250 اینا نباشه که اذیت میشی!
شماهایی که آنلاین نمیزنید کلا فیفا نخرید راحت تره:دی چون فیفا بیشتر وقتش رو روی مدهای آنلاین میزاره!

سرعت خیلی نمیخواد ولی پینگت بیشتر از 250 اینا نباشه که اذیت میشی!
شماهایی که آنلاین نمیزنید کلا فیفا نخرید راحت تره:دی چون فیفا بیشتر وقتش رو روی مدهای آنلاین میزاره!

ما دور هم که جم میشیم زیاد بازی میکنیم :دی
یعنی هر هفته با رفیق رفقا به صورت لُکال بازی میکنیم :دی
حالا حداقل نت مناسب از نظر سرعت واسه فیفا چیه؟ از نظر سرعت میگم.
بعد سرور EA چیه؟ یه پینگ بگیرم ببینم اوضاع چطوره :دی

ما دور هم که جم میشیم زیاد بازی میکنیم :دی
یعنی هر هفته با رفیق رفقا به صورت لُکال بازی میکنیم :دی
حالا حداقل نت مناسب از نظر سرعت واسه فیفا چیه؟ از نظر سرعت میگم.
بعد سرور EA چیه؟ یه پینگ بگیرم ببینم اوضاع چطوره :دی
سرعتت در حد 512 این حدودا باشه خوبه! سرور ea رو هم برای فیفا نمیشناسم! چون مثل بتلفیلد بتل لاگ نداره که آیپی گیر بیارم

پینگت تا 200 را داره میتنی راحت بازی کنی اما تنها مشکلی که میتونه برات پیش بیاد تایم اوت هستش که کلا شوت میشی از بازی بیرون 3-0
طرف یشه.کلا سروراش خیلی قویه من هم تو 360.هم تو ps4 بازی کردم 14 رو عالی بود سروراش . دوستان افلاین باز حتما حتما التیمیت تیم رو بازی کنید یه دنیای خیلی خیلی بزرگی داره برای مثال بگم مثلا میرید تو مارکتش خرید اول که از افراد بازیکن میخرید و به افراد میفروشید تو روز خلوتش میبینید 2 ملیون نفر دارن خرید فروش میکنن افقدر عظیم و بزرگه!!
کلا این قسمتو بازی نکنید انگار هیچی بازی نکردین.

پس این پینگ که میگید باید 200 باشه، پینگ تایم با کدوم سروره؟ ممکنه من روی یه سرور 100 میلی ثانیه پینگ تاممم باشه، روی یه سرور دیگه اوضاع بدتر باشه :دی
من 4.2.2.4 رو که پینگ میگیرم، همین 180-230ـه. البته خوشبختانه نتم مدت هاست که TO نداره.
بعد این آلتیمیت که میگید، فقط آنلاینه؟ یا آفلاین هم هست؟

پس این پینگ که میگید باید 200 باشه، پینگ تایم با کدوم سروره؟ ممکنه من روی یه سرور 100 میلی ثانیه پینگ تاممم باشه، روی یه سرور دیگه اوضاع بدتر باشه :دی
من 4.2.2.4 رو که پینگ میگیرم، همین 180-230ـه. البته خوشبختانه نتم مدت هاست که TO نداره.
بعد این آلتیمیت که میگید، فقط آنلاینه؟ یا آفلاین هم هست؟
آفلاین داره ولی باید کل تایمی که آفلاین میزنی به psn وصل باشی!

آخرش هم مشکلاتی که سر هممون میومد رو توضیح میده و میگه مقصرشون bot ها هستن(نرم افزارایی که اینقدر میگردن تا بازیکن ارزون گیر بیارن بخرن!)
این هم مشکلاتی که بوت ها بوجود آوردن تو فیفا 14 که مخصوصا no result همش سرم میومد
bots.jpg
محمد دقیقا اشاره کردی.تو ۱۴ این no result خیلی بد بود.سرچ های عجیب و غریب که بدست میامد.باید برای خرید بازیکن چندین بار سرچ می کردی.یا اصلا چیزی پیدا نمی کرد.آخرش دیدن اون قدر اوضاع بد شده که خرید بازیکن از راه نت بستن

جدیده!؟
ps3
ps4
یا pcیه؟
آره جدیده
رو One انگاری اجرا شده
دانلود کردم کامل وقت نشده ببینم ولی اوایلشو دیدم جالب بود
-----------------------------
حالت توپش خیلی خوشم اومد
دیگه مثل قبل نیس تند باشه
نرماله سرعت توپ
اگه تو پاس دادنای بازیکنا