آخرین ویرایش:
اولش یه بازی میکنی واسه اشنایی بیشتر بعد که بازی تموم شد پکهارو بهت میده و اولتیمیت شروع میشهاگه التیمات پلاس میخاد پس چرا من وقتی میرم توش پیغامی چیزی نمیده چه تو ایکس باکس 360وچه تو پلی استیشن 4 وقتی رفتم یک بازی میکردم که بازیکنهاش همه مسی و رونالدو و اینا بودن مثل منتخب جهان بازی که تموم میشد یه سری پیغام میومد که چون سردرنمی آوردم کنسل میکردم میومدم بیرون خواهشا اگه کسی حوصله داره از سیر تا پیاز این جریان رو بیاد توضیح بده آخه مثل من زیاد هست که در این زمینه بی اطلاعند ممنون میشم از لطفش
التیمت تیم لزوما پلاس نمیخواد ولی حتما باید اکانت اریجن داشته باشی و موقع بازی حتما باید آنلاین باشی. دو بخش داره... آفلاین (فقط بازی با هوش مصنوعی) و آنلاین که واضحه برای بازی تو این بخش باید پلاس داشته باشی. همونطور که دستمون گفت موقع ورود به این بخش یه مرحله آموزشی است که باید رد کنی. خیلی هم به کارتون میاد چون سیر تا پیاز التمیت تیم رو توضیح میده.اگه التیمات پلاس میخاد پس چرا من وقتی میرم توش پیغامی چیزی نمیده چه تو ایکس باکس 360وچه تو پلی استیشن 4 وقتی رفتم یک بازی میکردم که بازیکنهاش همه مسی و رونالدو و اینا بودن مثل منتخب جهان بازی که تموم میشد یه سری پیغام میومد که چون سردرنمی آوردم کنسل میکردم میومدم بیرون خواهشا اگه کسی حوصله داره از سیر تا پیاز این جریان رو بیاد توضیح بده آخه مثل من زیاد هست که در این زمینه بی اطلاعند ممنون میشم از لطفش
جدی؟سلام من که دروازبان وای می ستم
سلام نه خودش شیرجه ی داغون می زنه خیلی بد بخوای خودتون شیرچه بزنید قشنگ شوک سمت راست رو باید به اون سمت که توپ داره می اد ببرید l1 بود فکر کنم بگیرید اتوماتیک جای واستادن دروازبان رو تنظیم می کنه موفق باشیدجدی؟
چجوریه؟ مثلا بخوای شیرجه بزنی باید چیکار کنی؟ رو مخ نیست؟
اگه التیمات پلاس میخاد پس چرا من وقتی میرم توش پیغامی چیزی نمیده چه تو ایکس باکس 360وچه تو پلی استیشن 4 وقتی رفتم یک بازی میکردم که بازیکنهاش همه مسی و رونالدو و اینا بودن مثل منتخب جهان بازی که تموم میشد یه سری پیغام میومد که چون سردرنمی آوردم کنسل میکردم میومدم بیرون خواهشا اگه کسی حوصله داره از سیر تا پیاز این جریان رو بیاد توضیح بده آخه مثل من زیاد هست که در این زمینه بی اطلاعند ممنون میشم از لطفش
برای آپدیت تریکبا تو فیفا14 اینطوری بود ک میرفتی تو customise بعد هم Edit Team و بعد هم Download Latest Update...اما اورال بازیکنا رو نمیدونم...تا جایی ک میدونم هر چند هفته ی بار اونم موقتا اورالا کمو زیاد میشد اونم تو سیزن...شرمنده این متن الان مینویسم من ی سوال نوشتم رفت متن آخر صفحه قبل میترسم نبینید جوابمو نگیرمم سوالم اینه و مهمه برام
بچه ها یک سوال راجبه فیفا چجوری میشه بعد ی مدتی هم قدرت بازیکنارو آپدیت کرد از فیفا هم ترانسفراشونو؟؟؟ من یک بار وصل شدم بهpsn رفتم تو بازی بازیکنا قدرتاشون بالا رفت..البته نفهمیدم چکار کردم چون علاقه ندارم به آنلاین بازی کردن حتی ماتیچ هم آمد چلسی وماتا رفت...و رتبه تیم هارو هم تو لیگ واقعی کنارشون زده بود....عضو سرور ea و origin هم شدم انگار.....فقط بگید باید چکار کرد جهت آپدیت قدرت بازیکنا و نقل انتقالاتشون و آیا باید اکانت فعال هم داشته باشی آخه من ps4 که گرفتم 2 روز مفت داشت psn اون کارو کردم ..حتما باید با psn این کارو کرد و اینکه psn هم باید اعتبار داشته باشه یا میشه بدون اعتبار آپدیت کرد ترانسفر و قدرت هارو.......
جدی؟
چجوریه؟ مثلا بخوای شیرجه بزنی باید چیکار کنی؟ رو مخ نیست؟
سلام منظورتون از دکمه x + شوک با دکمه ی x هست؟منم دروازه بان وایمیستم ، اورال بازیکنمم 85 شده ! بهترین کار اینه که با دکمه L1 جاگیری کنی و موقعی که ضربه زده میشه دکمه x + فلش رو بگیری !
بیرون اومدن هم که با دکمه ی مثلث هست ...
از گیم پلی هایی که توی گیمزکام بود گفتمشما از رو ویدیو نظرت رو گفتی یا احیانا دمو اومده و بازی کردی؟؟
سلام منظورتون از دکمه x + شوک با دکمه ی x هست؟
همونطور که انتظار داشتم فیفا 15 فیفای تاکتیکی تری شده و برنامه داشتن برای بازی مهمه.
توی قسمت instruction میشه برای هر بازیکن با توجه به پستی که داره دستور العمل هایی(دفاعی و هجومی) تعیین کرد.برای مثال میشه دفاع وسط مورد نظرتون رو طوری تنظیم کنید که موقع حمله اضافه بشه.(مثلا این کار برای سرجیو راموس شدید جواب میده:d).این وظایف برای هر پست میشه گفت آپشن های متفاوتی داره.
مورد بعدی شما توی فیفا های فعلی برای هجومی یا دفاعی کردن تیم فقط 5 مورد برای انتخاب داشتین که شامل ultra defensive/defensive/balanced/attacking/ultra attacking میشد.ولی توی فیفا 15 دو حالت برای هجومی تر کردن(all out attack) یا دفاعی تر کردن(park the bus) اضافه شده.
ترکیب چیدن هم خیلی راحت تر شده و سیستم خوبی رو پیاده کردن.
--
از تاکتیک بگذریم انیمیشن ها بطور وحشتناکی پیشرفت داشته و به واقعی تر کردن بازی کمک زیادی کرده.
همچنین معنای یار دوازدهم رو میشه کاملا حس کرد:d.تماشاگران با هر اتفاقی کی میفته واکنش نشون میدن.از لحاظ بصری هم پیشرفت زیادی داشتن.
==
دوربین بازی هم سعی کاملش رو میکنه که حس اینکه یه فوتبال رو دارین میبینید بهتون القا کنه.در کل شعار این فیفا یعنی Feel The Game بهترین توصیف برای فیفا 15 ـه:d
نه فقط تو فیفا که تو فوتبال واقعی هم همینه....همیشه تیمی که مستحق برده بازی رو نمیبره این فلسفه این بازیه و قرار نیست همه تو بازی فوتبال به حق خودشون برسن.شما از رو ویدیو نظرت رو گفتی یا احیانا دمو اومده و بازی کردی؟؟
مردم کم دفاع ضد حمله داشتن.الانم دیگه اتوبوس پارک میکننکافیه بازی ای که حق طرف نیست مساوی هم بگیره بیاد 1 گل جلو بیفته....تو آنلاین خفن میره رو اعصاب.قشنگ میتونم حس کنم چی میخواد بشه
خیلیم خوبه دفاع کردن بلد بودن میخواد.......به نظره من نباید به واقعیت نزدیک شدن فیفا رو کار اشتباه دانست.........این اطلاعات دوست عزیز که نوشته هم تو گیم پلی دیدم هم تو سایت ea sport تک تکه شو گفتن ...هم اینکه بچه ها حتی خودم عکس هر یک از اینا اطلاعاتو صفحه های پیش گذاشتیم........شما از رو ویدیو نظرت رو گفتی یا احیانا دمو اومده و بازی کردی؟؟
مردم کم دفاع ضد حمله داشتن.الانم دیگه اتوبوس پارک میکننکافیه بازی ای که حق طرف نیست مساوی هم بگیره بیاد 1 گل جلو بیفته....تو آنلاین خفن میره رو اعصاب.قشنگ میتونم حس کنم چی میخواد بشه