FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
اگر پچی منتشر بشه که آخرین تغییرات بازیکن ها و نقل و انتقالات رو داشته باشه حتما باید ریجن آکانت با ریجن بازی یکی باشه یا فرقی نداره؟ چون نمیدونم این پچ ها به صورت dlc منتشر میشه یا نه...

اگر پچی منتشر بشه که آخرین تغییرات بازیکن ها و نقل و انتقالات رو داشته باشه حتما باید ریجن آکانت با ریجن بازی یکی باشه یا فرقی نداره؟ چون نمیدونم این پچ ها به صورت dlc منتشر میشه یا نه...
سلام اپدیت نقل و انتقالات به صورت رایگان می یاد dlc نیست و ربطی به ریجن اکانت با ریجن بازی نداره موفق باشید

نسخه بتا داده بازی؟دموش برای PS4 کی میاد؟
یکی از بچه ها میگفت دموش برای PC اومده که به نظرم چرت میگه ولی زیر بار نمیره و میگه بازی کردم و حتی میخواست عکسش رو برام بفرسته...
بتا یا دمویی چیزی داده؟
نسخه دمو به نوعی میشه گفت همون نسخه بتا هستش (نسخه قبل ار پایان ساخت کامل رو بتا میگن و قبل ترش آلفا و همین طور قبل ترش Pre-Alpha ) ولی این نسخه بتایی که شما در عکس ها میبینین رو خود سازندگان بازی و یا خبرنگاران و یا گیمر ها در نمایشگاه خاصی و یا در جایی بازی میکنن و نسخه دمویی هنوز برای عموم مردم بیرون نیومده .........

تو بازی های فوتبالی یه اصطلاحی هستش به کد مثلا فلان درصد مثلا نسخه نمایشگاه E3 فیفا 15 کد 50 درصد بود و نسخه نمایشگاه گیمز کام کد 70 درصد ! پس هر چی این کد درصدش بالاتر بره به پایان ساخت خودش نزدیک تر میشه و معمولا هم نسخه دمویی که برای عموم عرضه میشه همون کد نمایشگاه گیمزکام هستش . یعنی بیشر اوقات که این طور بوده ...........

دوستان کسی اطلاع داره که توی کرنر میشه بازیکنه هدفتو تکان بدی؟؟؟؟ من تو ی مجله ایرانی بازی خواندم این امکان وجود داره گویا...
دقیقه 17:52 بازی ی گزینه تو کرنر بازی است به نام switch to receiver به خاطر این پرسیدم.....اینم لینک بازیhttps://www.youtube.com/watch?v=SkEpTsBRIH8
بازی سیتی و لیورپول که بارها راجبش حرف گفته شده...

آخرین ویرایش:
دوستان میتونن کیفیت صدای گزارشگر و تماشاگران FIFA15 رو در این لینک گوش بدن فقط صوتی هست و زیبا کار شده و مربوط به چند استادیومه پشت سر هم ....برا لیورپول اولشه و زیبا است..
به مدت 1 دقیقه و 7 ثانیه هست
https://soundcloud.com/easportsaudio/fifa-15-commentary-samples

آخرین ویرایش:
من امروز گیم پلی بازی لیورپول و منچستر سیتی دیدم گل اول بازی اگه دقت کنید می بینید که به پرچم کنار زمین میخوره پرچم تکون میخوره (فکر میکردم فقط بعد از برخورد توپ تکون میخوره)

نه 26 سپتامبر یعنی 3 مهر میاد

برادر خوش سیبیلو با مرام:x توی تهران من قول میدم نسخه اصلیش 28 شهریور اینا پیدا بشه ریجن 2 عربی پلمب و تمیز....چون میاد امارات تا در city center هاشون پخش بشه میره تو انباری اما برادران جان بر کف بازیو از اعراب زود میخرن و میارن تهران و گران میفروشن اما ما ایرانی ها از تمام مردم دنیا :dزودتر بازی میکنیم من آک زیاد میخرم همیشه هم 5 روز زودتر از انتشار بازیو خریدم.......27 28 شهریور پیدا میشه...

آخرین ویرایش:
دوستان تو رو خدا همینطوری واسه خودتون قیمت ندید اینجا پره از آدمای سوء استفاده گره که منتظرن مزه دهن منو شما رو بدونن...لطفا قیمت هاتون رو برا خودتون نگه دارید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or