آخرین ویرایش:
از خود لايو ميشه و اكانت ea access لازم ندارهدرود
آقا یک سوال داشتم الان بازی رو بخواییم دیجیتالی Pre Order کنیم از EA Access باید این کار رو بکنیم که نیست اکانتش، یا خود لایو هم میشه خرید؟
سلام 20 ورزشگاه انگلیس رو داره موفق باشیدامسال ورزشگاهاى ليگ انگليش درباره طراحى شدن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
این عکس فیفا اولتیمیت 14 قسمت world cup هستدوستان اين عكس را من تو اينستاگرام رسمي خود EA SPORT ديدم
يعني اورال هاوارد 95 :-o؟ خدا بده بركت. خوب اورالشو 100 ميكرديد خيالتون هم راخت ميشد. اينجوري اگه باشه برترين اورال را تو فيفا 15 داره و كلا با اين وضعيت حتما نوير بايد بره بالاي 100.
ديگه اين هم مليتي سازنده بازي با هاوارد خيلي قضيه را فيلم هندي كرده و بدجور به هاوارد حال دادن. نوير اورالش تو فيفا 14 اگه اشتباه نكنم 87 بود، بايد خودتو ميكشتي تا بهش گل ميزدي و اگه هاوارد 95 باشه كه نميشه اصلا حتي يدونه گل بهش زد. از فردا همه اورتون برميدارن:d
از خود لايو ميشه و اكانت ea access لازم نداره
60 دلار كافيه؟
پيش هريد چرا ميكني؟بذار بياد بعد از سايت ايكس باكس راحت بخر..من ديروز ١٤ رو خريدم
خوب مشکل پرتاب اوت که خیلی روعصاب بود بنظر میرسه که تو fifa 15 حل شده .
یه ساعت طول میکشید تا بازیکن بره توپ و ور داره از زمان بازی هم کم میشدمشکلش چی بود مگه؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
یه ساعت طول میکشید تا بازیکن بره توپ و ور داره از زمان بازی هم کم میشد
دوستان اين عكس را من تو اينستاگرام رسمي خود EA SPORT ديدم
يعني اورال هاوارد 95 :-o؟ خدا بده بركت. خوب اورالشو 100 ميكرديد خيالتون هم راخت ميشد. اينجوري اگه باشه برترين اورال را تو فيفا 15 داره و كلا با اين وضعيت حتما نوير بايد بره بالاي 100.
ديگه اين هم مليتي سازنده بازي با هاوارد خيلي قضيه را فيلم هندي كرده و بدجور به هاوارد حال دادن. نوير اورالش تو فيفا 14 اگه اشتباه نكنم 87 بود، بايد خودتو ميكشتي تا بهش گل ميزدي و اگه هاوارد 95 باشه كه نميشه اصلا حتي يدونه گل بهش زد. از فردا همه اورتون برميدارن:d