FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
ی ویدیو چند ثانیه ای توسط ea sport برا fifa15 پخش شده که یک گل توسط بالوتلی در لیورپول زده میشه به تاتنهام و به بازی دیروز این دو تیم در لیگ انگلستان بی ربط نبوده میتونید تو inastagram شرکت ea ببینید اینم آدرسش Instagram

آخرین ویرایش:
یدونه گیم پلی جدید از بتا امده ، امیدوارم ربطی به نسخه-ی کنسولی نداشته باشه هوش مصنوعی دروازبانهاش !
/watch?v=l9D3jH964oY
فوق العاده خنگ و داغونن دروازبانها !

دوستان اين عكس را من تو اينستاگرام رسمي خود EA SPORT ديدم

يعني اورال هاوارد 95 :-o؟ خدا بده بركت. خوب اورالشو 100 ميكرديد خيالتون هم راخت ميشد. اينجوري اگه باشه برترين اورال را تو فيفا 15 داره و كلا با اين وضعيت حتما نوير بايد بره بالاي 100.

ديگه اين هم مليتي سازنده بازي با هاوارد خيلي قضيه را فيلم هندي كرده و بدجور به هاوارد حال دادن. نوير اورالش تو فيفا 14 اگه اشتباه نكنم 87 بود، بايد خودتو ميكشتي تا بهش گل ميزدي و اگه هاوارد 95 باشه كه نميشه اصلا حتي يدونه گل بهش زد. از فردا همه اورتون برميدارن:d

87618757608955739499.jpg
این عکس فیفا اولتیمیت 14 قسمت world cup هست

از خود لايو ميشه و اكانت ea access لازم نداره

بهرام جان در حال حاضر که pre order دیجیتالی نیست فکر میکنی برای کی این ممکن بشه یا جایی رو میشناسی که من پیش خرید کنم؟

یک سوال دیگه مثلا من 60 دلار اکانت داشته باشم کافیه برای خرید؟

آخرین ویرایش:
مالیات میخوره...62-63 دلار باید داشته باشی...
بعدشم تو ایران دیسکش 1 هفته حتی زودتر میاد...ps4 رو که 100 درصد یک هفته زودتر با قیمت 260 میفروشن تو تهران... ایکس باکسشو نمیدونم زودتر بیارن این دلال ها ولی خب زودتر از چیزی که فکر کنی میاد تهران ولی خیلی گرون... نیازی به صبر کردن هم نداره...به نظرم دیسکی بخری به نفعته

- - -ویرایش - - -

من احتمالا با یکی شریکی لایسنس کنیم دیجیتالی بخریم نصف قیمت هرکدوم هزینه می کنیم

یه ساعت طول میکشید تا بازیکن بره توپ و ور داره از زمان بازی هم کم میشد

البته این یک ساعت برای وقت کشی بود،زمانی که تیمتون جلو باشه اینکارو میکنن،دقت کنید
بازیکن ها خیلی آهسته میرن دنبال توپ

البته توی نسل هشتم توپ جمع کن داشت یکمی نسبت به نسل هفت بهتر بود،من که رو 360 بازی میکردم اونجا این حالت وقت کشی نبود و یارو از اینطرف زمین میرفت اونور زمین دنبال توپ:d

دوستان اين عكس را من تو اينستاگرام رسمي خود EA SPORT ديدم

يعني اورال هاوارد 95 :-o؟ خدا بده بركت. خوب اورالشو 100 ميكرديد خيالتون هم راخت ميشد. اينجوري اگه باشه برترين اورال را تو فيفا 15 داره و كلا با اين وضعيت حتما نوير بايد بره بالاي 100.

ديگه اين هم مليتي سازنده بازي با هاوارد خيلي قضيه را فيلم هندي كرده و بدجور به هاوارد حال دادن. نوير اورالش تو فيفا 14 اگه اشتباه نكنم 87 بود، بايد خودتو ميكشتي تا بهش گل ميزدي و اگه هاوارد 95 باشه كه نميشه اصلا حتي يدونه گل بهش زد. از فردا همه اورتون برميدارن:d

87618757608955739499.jpg

امسال روی این بازیکن خیلی مانورد دادن! ولی خداییش خیلی زیاده قدرتش:|:| حقش نیست:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or