FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
ما که همیشه بالانس بودیم b-)....اصلا به این چیزا اعتقادی نداشتیم از اول....:d

خبر زیادی بیاته 20 صفحه قبل گزارش شده بوده این ویژگی..... برین ببینین برادران مغازه دار چقدر شرافت دارن بازی رو برا 5 مهر ماه که ی هفته زودتر هم پیدا میشه 280:-b گذاشتن http://gameshark4.ir/index.php?categoryID=29

خبر زیادی بیاته 20 صفحه قبل گزارش شده بوده این ویژگی..... برین ببینین برادران مغازه دار چقدر شرافت دارن بازی رو برا 5 مهر ماه که ی هفته زودتر هم پیدا میشه 280:-b گذاشتن بازی [ PS4 ]

خدایا توبه..اینا دیگه چین!!!!!!
من که نمیخرم...تا اون موقع اینایی که نرفتم رو میرم یا دیجیتالی مگه تهیه کنم...
دیجیتالی بخریم دو نفر باهم چقدر میفته؟

این سایت چقدر گرون فروشه!!!!موندم کسی از این خرید میکنه!!!!!!!

دوستان من قصدم خرید آک این بازی بود بین 27 تا 30 شهریور گفتم شعورشان میرسه مثل همیشه از 230 بیشتر نمیشه اما 280 برا 1 هفته بعد از اینکه بازی اومده تو بازار یعنی چی؟؟؟ ؟؟؟؟
برم هم میلیونر هم باشم روز اول همچین قیمتی نمیخرم....نخرین بچه ها بحث مادیش نیست بحث بی حیا بودن یک عده سودجو هست شعور پیدا کردن بازیو به قیمت همه بازیای 60 دلاریشون که روز اول میفروشن دادن چه بهتر ندادن نمیخرم ...خوبه آلتیمیت نیست بازیشون اگر نه 360 میدادن...صاحب داشت این نمیشد این صنف
راجب قیمت هم نمیخواد به من بگین چرا گفتی خوب ی حدی داره وقتی بازی آک بخری همه 60 دلاری ها روز اول قیمتش همین رنجه آره پیدا میشه یکی 260 بره بخره اما بگرده همان روز اول همان توپخانه 230 پیدا میشه....خودم با ی مغازه دار اونجا صحبت کردم گفت فیفا روز اول 230 تا 240 میشه خرید اما میاد پایین باز یکی مثل من عجله داره میخرم اما نه دیگه 280 که اینا واقعا .........صاحب داشت همان 180 تا 190 باید میخریدیم ...
http://gameshark4.ir/index.php?categoryID=29

خدایا توبه..اینا دیگه چین!!!!!!
من که نمیخرم...تا اون موقع اینایی که نرفتم رو میرم یا دیجیتالی مگه تهیه کنم...
دیجیتالی بخریم دو نفر باهم چقدر میفته؟

این سایت چقدر گرون فروشه!!!!موندم کسی از این خرید میکنه!!!!!!!

خودشم میدانه نمیخره کسی ازش با این قیمت ...هرکی بخره نمیگن پولداری با این قیمت میگن هالویی بهش...دارن سیاست میزازن این بازیو قیمتشو الکی بکشن بالا

بهترین کار برای فیفا همین شریکی خریدن دیجیتالییه.

قبول دارم اما من کلا دستگاه برا آپدیت دستگاه و بازی فقط به نت وصل میکنم و آفلاین بازم و سر هم در نمیارم از این قصه ها از اون اول هم پیش نرفتم باید فیزیکیشو بخرم اما هرکی تونست از این آدم های سودجو نخره برده....به هر حال نسخه فیزیکی هم نقد تر وقت فروش و تو دست تر هر جا ببری مسشه بازی کرد تو هر دستگاهی
دیگه کاسه صبرم داره تمام میشه این 2 هفته آینده هم بگذره همه چیز از خوده بازی تا قیمتش معلوم میشه و همه انتظار ها از خوب یا بد بودن ی قسمت از بازی معلوم میشه..........من که میگم میترکونه حتی تو نسخه بتا بد هم باشه

بدترین حالت دیجیتالی خریدنش در میاد 200 تازه 15 دلار جاییزه گلد پک داره و دو روز پری لودینگ داره برای دانلود پیش خریدش.اینا چی فکر کردن میدن 280:))

آقا هنوز مشخص نشده حجم بازی چقدر میشه ؟ واقعاً دیجیتالی خریدنش به صرفست !

60 دلار رو میتونید توی نت گیر بیارید 180 تومن تقریباً بعد با یکی شریکی بازی رو بخرید واسه هر کدومتون در میاد 90 !

آقا هنوز مشخص نشده حجم بازی چقدر میشه ؟ واقعاً دیجیتالی خریدنش به صرفست !

60 دلار رو میتونید توی نت گیر بیارید 180 تومن تقریباً بعد با یکی شریکی بازی رو بخرید واسه هر کدومتون در میاد 90 !

تو مشخصاتی که Ea برای Pc داده بود فضای مورد نیاز رو 15 گیگ اعلام کرده بود.

آقا يكي واسه من توضيح ميده جريان خريد اشتراكي بازي چيه ؟ يعني حساب psn شارژ ميكني و بازي رو از Store ميخري و دانلودش ميكني ؟ خوب بعدش چي ميشه مشكلي واسه بازي كردن پيش نمياد چطوري يه بازيو 2نفر ميتونن بخرن من كلاً نگرفتم چي شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or