FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
بچه ها ببخشيد اين دفاع اتوبوسى دقيقا چه نوع دفاعيه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Parking the bus: expression used when all the players on a team play defensively, usually when the team is winning by a narrow margin.

Glossary of association football terms - Wikipedia, the free encyclopedia

يعنى كنار هم و نزديك هم وايميسدن؟

آخرین ویرایش:

اسمش روشه دیگه :d یعنی یه جورایی دفاع مطلق و و چند لایه ! تو این نسخه علاوه بر مدهای قدیمی یه قابلیت جدید به نام park the bus اضافه شده
حالا اینکه چه جوری روش کار شده و آیا بخش کامل و بی نقصیه مشخص نیست ...

ی سوال مهم.....بچه ها بازی فیفا تو نسل قبل یادمه مثلا پشت کاورش مینوشت 720p و 1080p اگر اشتباه نگم...اما چطور بود میگفتن watch doga 990p ساخته شده برا نسل 8...من هنوز نفهمیدم نوشته پشت بازی درسته یا چیزای دیگه...فیفا 14 هم نوشته بود 1080p الان این فیفا جیگره ما 1080 رو ساپورت میکنه؟؟ اگر بخوان بیشترش کنن باید 4k داشته باشی تلوزیون تا حسش کنی؟؟؟ یکی بگه راجب این اگر اطلاع داره ...الان اینکه کل بازی 1080p باشه یعنی چی؟؟
میشه ی بازی بعضی جاهاش رزلیشنش فرق داشته باشه؟؟ این tlou که ما زدیم 1080 بود دیگه کلن آره؟

ببینید دوستان دفاع اتوبوسی یک نوع سیستم دفاعی هستش که دقیقا دفاع ها در حالت مستطیل شکل جلوی دروازه قرار میگرن یعنی هشت بازیکن در حالت مستطیل یعنی جلوی هر یک از دفاع های چهار نفره ، چهار بازیکن جلوی دفاع های پشتی قرار میگیره و اگه شما این 8 بازیکن رو به حالت مستطیل به هم خط بکشین دفاع حالت اتوبوس شکل به خودش میگیره این وسط میمونه دو بازیکن در جلوی این اتوبوس که وظیفه سنگین پرسینگ شدید رو بر عهده دارن و هر جا توپ باشه باید برن در اون منطقه فشار بیارن

در ضمن این اتوبوس هشت نفره در طول بازی به مانند یک اتوبوس به این ور اون ور حرکت میکنن و بازیکنان باید هماهنگی بسیار بالایی رو با هم داشته باشن . یعنی میشه گفت هشت بازیکن با ریتمی خاص و هماهنگ در هنگام دقاع با هم حرکت کنن ...........

اولین بار هم خوزه مورینیو از این سیستم مدرن دفاعی در بازی با بارسلونا استفاده کرد ،در نگاه اول این سیستم خیلی ها فکر میکنن وقتی 10 بازیکن خیمه بزنن تو دروازه خودشون معنیش میشه دفاع اتوبوسی که اصلا این طور نیست این سیستم دفاعی به طور کلی ظاهر خیلی ساده ای داره ولی درعمل باید هماهنگی بسیار زیادی بین بازیکنان خودی وجود داشته باشه و در کل بحث در این مورد خیلی زیاد هستش و ...........

آخرین ویرایش:

همه ی یارای تیم میکشن عقب تو محوطه و نزدیک محوطه ی خودشون می ایستن و دفاع میکنن تا گل نخورن و نتیجه رو حفظ کنن . معمولا رو به روی بایرن مونیخ و بارسا و آلمان و تیمای دیگه از این نوع دفاع زیاد استفاده میشه . معروف ترین تیمی هم که این کار رو بیشتر اوقات انجام میده چلسی انگلیس هست .

همه ی یارای تیم میکشن عقب تو محوطه و نزدیک محوطه ی خودشون می ایستن و دفاع میکنن تا گل نخورن و نتیجه رو حفظ کنن . معمولا رو به روی بایرن مونیخ و بارسا و آلمان و تیمای دیگه از این نوع دفاع زیاد استفاده میشه . معروف ترین تیمی هم که این کار رو بیشتر اوقات انجام میده چلسی انگلیس هست .

با همین اتوبوس بود که بازی برگشت از روتون رد شدیم :d آره قربونش :d
در ضمن اورال بوآتنگ به نظرم خیلی زیاده :d

با همین اتوبوس بود که بازی برگشت از روتون رد شدیم :d آره قربونش :d
در ضمن اورال بوآتنگ به نظرم خیلی زیاده :d

الان چه ربطی داشت ؟ من که تیکه ننداختم ، واقعا معروف ترین تیم چلسی هست :d هرجا بری بگی اتوبوس پارک کردن تو دفاع ماله کدوم تیمه ، میگن چلسی . اگه ما هم بخوایم اتوبوسی کار کنیم که عبور کردن از روی شما کاری نداره ! :دی امسال میبینیمتون دوباره ، میفهمی تحولی که تیممون امسال کرده خیلی خوبه . پارسال 11تا یار کل تیم رو میگردوندن برای ما درحالی که شما تیمتون یار تازه نفس داشت .

اتفاقا بواتنگ رو خوب اورال دادن . اورالش حدس میزدم 84تا85 باشه که حدسم درست دراومد . Weakfootش به نظرم باید حداکثر سه میزاشتن ! 4تا زیاده براش .

آخرین ویرایش:
اورال 50 بازیکن برتر نفر 41 تا 50

pm2arqe2ols7hvuhfm6p.png
[/URL][/IMG]
سلام هوگولوریس قدرتش یک دونه بیشتر از کاسیاس هست به نظرتون تو واقعیت هم اینطوریه هوگو لوریس بهتر از کاسیاس هست ؟ البته درسته کاسیاس فصل پیش نسبتا زیاد بازی نکرد اما ....

سلام هوگولوریس قدرتش یک دونه بیشتر از کاسیاس هست به نظرتون تو واقعیت هم اینطوریه هوگو لوریس بهتر از کاسیاس هست ؟ البته درسته کاسیاس فصل پیش نسبتا زیاد بازی نکرد اما ....

آره . تو تیم تاتنهام زیاد به چشم نمیاد چون تاتنهام کلا تیمش اوضاعش خوب نیست و گل ها رو اینه بدبخت میخوره :دی اما اگر بازی های ملیش رو دیده باشی میفهمی چقدر دروازه بانه خوبیه . کاسیاس هم بعد از اینکه تو جام جهانی خراب کرد ، قدرتش اومد پایین ... الان هم تو رئال دروازه بانه معمولی هست اما وقتی جوون بود واقعا خیلی خوب بود .

فقط و فقط 6 روز مونده تا دمو :d.فقط امیدوارم حجم دمو تخیلی نباشه:d
ea از امروز شروع کرده 50 تا بازیکن که بیشترین اورال رو دارن رو معرفی کنه.هر روز روزی 10 تا که فعلا از شماره ی 50 تا 41 رونمایی شده.
pm2arqe2ols7hvuhfm6p.png

البته اورال هم با وجود قابلیت match day ابهت قدیم رو ندارن:d

الان چه ربطی داشت ؟ من که تیکه ننداختم ، واقعا معروف ترین تیم چلسی هست :d هرجا بری بگی اتوبوس پارک کردن تو دفاع ماله کدوم تیمه ، میگن چلسی . اگه ما هم بخوایم اتوبوسی کار کنیم که عبور کردن از روی شما کاری نداره ! :دی امسال میبینیمتون دوباره ، میفهمی تحولی که تیممون امسال کرده خیلی خوبه . پارسال 11تا یار کل تیم رو میگردوندن برای ما درحالی که شما تیمتون یار تازه نفس داشت .

اتفاقا بواتنگ رو خوب اورال دادن . اورالش حدس میزدم 84تا85 باشه که حدسم درست دراومد . Weakfootش به نظرم باید حداکثر سه میزاشتن ! 4تا زیاده براش .
بحث اول رو دیگه ادامه نمیدم چون ربطی به تاپیک نداره ولی در همین حد بگم که امسالم دبل میشید :d
اورال بوآتنگ رو هر جوری حساب کنی زیاده ( همین طور weak foot ش ) . باید 83 یا حداکثر 84 میبود !

boateng 85 چه خبره ؟!
javi martinez 85 خیلی زیاده pirlo و alonso خیلی از این بهترن
casillas 84 :-o چراااااا؟!:((:((
اون تاکتیک حمله ی جدید هم که اضافه شده بعد ultra attack فک کنم all out attack باشه یعنی همه میریزن تو محوطه جریمه حریف این واسه موقع هایی خوبه که عقبی و دیقه از 85 گذشته و دیگه اگه گل بیشتر بخوری مهم نیست فقط مهمه که یه جوری گل بزنی
بله برادر همان all out attack اسمش تو گیم پلی بازی چلسی لیورپول با توضیح یکی از مسولان فیفا تو گیم اسکام ماه پیش نمایش داده شده بود.......
راجبه کاسیاس به نظر من شانس آورده که از پیتر چک بالا تره...پیت چک سال پیش بهتر از کاسیاس بود اما با این نمره ها فک نکنم پیت چک بالا 83 یا 82 باشه...کورتیوس هم 86 شده احتمالا...کاسیاس 84 خوبه براش..راجبه خوان ماتا باید بیشتر ناراضی بود چون خوب نبود میتونست نفر51 باشه اما 41 زیادیشه به ترتیب لیست سایت ea sport...البته نظر همه محترمه...من بیشتر امید دارم کریس و مسی یا یکی باشن یا رونالدو ی دونه بالاتر باشه چون واقعا بهتر بود از مسی ....و امید وارم سوارز زیره 88 نباشه...
روز یکشنبه لیست 10 نفر اول معرفی میشه.....بد نیست همه ی حدسی بزنن شاید 5 6 نفرش تابلو باشن اما 3 4 تاش نیستن ...من حدسم ایناست:
مسی..رونالدو..نویر..روبن..سوارز..ایبرا..بیل..ریبری..دیگو کاستا..راموس..
البته کاستا احتمالا نیست و بین ریبری و روبن راموس شک دارم راموس هم گفتم ی دفاع بگم باشه حداقل شاید لام جاشو بگیره اما ی دفاع هست بین اینها کاندیدا زیاده حتی توره سیتی هم هست سخت حدس زدنش 3 4 تاش مشکله اگر فیفا مسخره بازی در نیاره فالکاو اینارو نزاره...
بازیکنای تیم ملی اسپانیا سر قضیه جام جهانی احتمالا نمرشون خوب نمیشه...

آخرین ویرایش:
^^^^^^^^^ احتمالاً چک 85 باشه . دلیلی نداره کمش کنن.
منم دوست دارم بالا باشه اما کورتیوس 100 درصد 86 ایناست ..اون موقع ما خودمونم نمیدونم کدامو بازی بدیم احتمال میدم چک 83 یا 84 باشه کورتیوس 86 به هر حال با چلسی دستت بازه بر هر جور سبکی امسال..یا اینکه جفتشون 84 باشن بر حسب میزان سنجی بین 50 نفر نبوده باشن..

به هر حال نمیتونن چک رو کم کنن به دلیل اینکه کورتوا خوب بازی میکنه ! :| احتمالا چک 85 میمونه و کورتوا 85 یا 86 میشه.

آخرین ویرایش:
^^^^^^^^^ احتمالاً چک 85 باشه . دلیلی نداره کمش کنن.

منم دوست دارم بالا باشه اما کورتیوس 100 درصد 86 ایناست ..اون موقع ما خودمونم نمیدونم کدامو بازی بدیم احتمال میدم چک 83 یا 84 باشه کورتیوس 86 به هر حال با چلسی دستت بازه بر هر جور سبکی امسال..یا اینکه جفتشون 84 باشن بر حسب میزان سنجی بین 50 نفر نبوده باشن..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or