FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آب و هوای داینامیک در این نسخه هم نداریم .
EA باید کامنتری تیم ـه جدید اضافه کنه . درسته مارتین بهترین هست ولی آدم کریر میزنه دیگه تو طول فصل خسته میشه . باید صدا های جدید با صحبت های جدید هم اضافه
بشه تا از یکنواختی دربیاد .
تروفی لیگ برتر ر. کاملا لایسنس کردن یا نه ؟

آخرین ویرایش:
بچه ها جون باباهاتون بی خیال اورال ها بشید..........اولا قابلیتی وجود داره به نام مچ دی که باعث میشه هر هفته این اورال ها تغییر کنه، دوما باور کنید صدای شما از اینجا به گوش سازندگان فیفا نمیرسه در نتیجه بحث در این مورد کاریست بسی بیهوده!!!

درست میفرمایید اما همه بازی فیفا فقط اولتیمت هست که اونجا اوورال ها ثابت هستن البته به جز بازیکنان اینفورم تیم هفته. اونجا استاندارد کارت خیلی مهمه که واقعا فیفا تر میزنه تو که البته در طول فصل واسه به تعداد خیلی محدودی اون ترزدگیشو جبران میکنه و آپگرید میکنه که البته این قضیه و بازیکنان اینفورم هم فقط سودش به حال تاجرای التیمیت هست که اگز یکی نخواد تجارت کنه واقعا نشدنی با اون بازار سیاهی که راه میفته که اینبار هم باز قیمت ها رو فیکس نکردن چیزی که هر سال بحثش هست که قیمتا فیکس خواهد شد و نمیشه و البته من چون تجارت میکنم بیشتر به نفعم هست اما نمیتونم عصبی نشم از تر زدن فیفا

حال کردین به کورتیوس گفتم 86 میدن دادن دیگو کاستا کمه براش 86 بود حقش.. کاوانی چیه آخه اه اه کاستا بهتر هم لیگایی که بازی کرده هم جنگندگیش

حال کردین به کورتیوس گفتم 86 میدن دادن دیگو کاستا کمه براش 86 بود حقش.. کاوانی چیه آخه اه اه کاستا بهتر هم لیگایی که بازی کرده هم جنگندگیش

تیبو حقش 86 بود و کاستا هم حقش بیشتره اما همین ها هم تو فیفا اکثر مواقع برعکس در میاد و یه بازیکن با اوورال پایین باگ میگیره در حد رونالدو باید بیاد و باهاش بازی کنیم بعد نظر بدیم

اوه حواسم نبود پیت چک 85؟؟؟؟:d من گفتم نا حق بازی در بیارن به خاطر کورتیوس بهش 83 اینا بدن اما چه شود چلسی واقعا پیت چک خوب بوده اما فک نمیکردم بخوان با حق نمره بدن سره بعضی مسایل تا چلسی دروازش قوی نباشه

- - -ویرایش - - -

بچها تاریخ دقیق عرضه کی هست.
بازی تهران میشه نسخه پلی 4 تو 28 اینا تهران پیدا کرد نسخه دیگشم بسته به صنفش داره...ایرانی جماعت همیشه زودتر از مردم دنیا گیم بازی میکنه:d تو سایت 3 مهر

تو هر صفحه 6 نفر می پرسن :

تاریخ عرضه ی دمو : 10 سپتامبر

تاریخ عرضه ی بازی : 23 سپتامبر

حجم بازی : 15 گیگ

پ.ن : حجم بازی تو مشخصات سیستم برای pc توسط Ea ذکر شده .

پ.ن2 : امروز 4 سپتامبر ه :دی

آخرین ویرایش:
تو هر صفحه 6 نفر می پرسن :
پ.ن : حجم بازی تو مشخصات سیستم برای pc توسط Ea ذکر شده .
کاری با تاریخ عرضه دمو و بازی ندارم ولی حجم بازی رو قبلا کسی نذاشته بود. درکل دمت گرم ولی اعصاب نداری‌هااااا :d
با این فونتی هم که گذاشتی کامل تا مغز استخوانم متوجه شدم حجم بازی رو!!! :))

کاری با تاریخ عرضه دمو و بازی ندارم ولی حجم بازی رو قبلا کسی نذاشته بود. درکل دمت گرم ولی اعصاب نداری‌هااااا :d
با این فونتی هم که گذاشتی کامل تا مغز استخوانم متوجه شدم حجم بازی رو!!! :))

آخه 40 صفحه تاپیک اومده جلو تو هر صفحه 60 بار می پرسن تاریخ عرضه کی هست ؟؟ دمو کی میاد ؟؟ خود من تا الان بالای 6 بار تو همین تاپیک تاریخ های مختلف رو نوشتم . اگه یکی از مدیران پست اول رو ویرایش کنه و یک سری اطلاعات مثل UT و تاریخ و ... رو بزاره انقدر سوالات تکراری پرسیده نمیشه و بیشتر میشه بحث کرد رو خود بازی
در کل اعصاب ندارم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or