FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آخه 40 صفحه تاپیک اومده جلو تو هر صفحه 60 بار می پرسن تاریخ عرضه کی هست ؟؟ دمو کی میاد ؟؟ خود من تا الان بالای 6 بار تو همین تاپیک تاریخ های مختلف رو نوشتم . اگه یکی از مدیران پست اول رو ویرایش کنه و یک سری اطلاعات مثل UT و تاریخ و ... رو بزاره انقدر سوالات تکراری پرسیده نمیشه و بیشتر میشه بحث کرد رو خود بازی
در کل اعصاب ندارم :دی
حرقت کاملا درسته... متاسفانه دوستان تاپیک رو میزنن و میرن. پست اول رو ببنید واقعا سرشار از اطلاعاته!!!

اورال کورتوا و چک خیلی خوبه :d آدم میمونه کدوم رو بزاره تو :d
ولی از اون طرف کوستا رو کم دادن ! دیگه حداقل باید 86 رو بهش میدادن !
توی صفحه ای که ea اورال هارو میزاره بالاش نوشته شده که ریتینگ ها با توجه به پرفورمنس بازیکنا توی 365 روز اخیر انتخاب میشن ! که اگه واقعا اینجوری باشه باید اورال کوستا رو 86_87 میزاشتن ...

سلام
یه سوالی واسم پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید
میخوام فیفا ۱۵ رو دیجیتالی بگیرم.
دموی P.T رو دانلود کردم واسه اجرا باید به psn وصل میشدی تا لایسنس رو چک کنه و اجرا شه.
حالا بخوام فیفا رو دیجیتالی بخرم هم اگر بخوام آفلاین بزن یا دسترسی به اینترنت نداشته باشم اونوقت اجرا نمیشه؟؟حتما باید اولش چک کنه؟؟
مهمه واسم! اگر اینجوری باشه فایده نداره که:(

سلام
یه سوالی واسم پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید
میخوام فیفا ۱۵ رو دیجیتالی بگیرم.
دموی P.T رو دانلود کردم واسه اجرا باید به psn وصل میشدی تا لایسنس رو چک کنه و اجرا شه.
حالا بخوام فیفا رو دیجیتالی بخرم هم اگر بخوام آفلاین بزن یا دسترسی به اینترنت نداشته باشم اونوقت اجرا نمیشه؟؟حتما باید اولش چک کنه؟؟
مهمه واسم! اگر اینجوری باشه فایده نداره که:(

اگه اکانتی که میخوای باهاش خرید کنی روی کنسولت به عنوان primary اکتیو شده باشه نیاز به اینترنت برای بازی کردن نداری.

اگه اکانتی که میخوای باهاش خرید کنی روی کنسولت به عنوان primary اکتیو شده باشه نیاز به اینترنت برای بازی کردن نداری.

اکانت دوستم روی کنسول من پرایمری شده.میخوایم روی اکانت اون فیفا رو شریکی بخریم.الان کدوممون باید برای اجرا به نت وصل بشه؟ لطفا درست بگید بعدا مشکل نخوریم بدونیم چی به چیه!
عجب بساطیه ها! اینم مدل جدیده.بذار شریک شیم دیگه سونی جان:d

اکانت دوستم روی کنسول من پرایمری شده.میخوایم روی اکانت اون فیفا رو شریکی بخریم.الان کدوممون باید برای اجرا به نت وصل بشه؟ لطفا درست بگید بعدا مشکل نخوریم بدونیم چی به چیه!
عجب بساطیه ها! اینم مدل جدیده.بذار شریک شیم دیگه سونی جان:d

اگه اکانت دوستت رو PS4 شما Primary شده شما نیاز به آنلاین شدن و اینترنت نداری ولی دوست شما باید آنلاین باشه تا بتونه بازی کنه.

اگه اکانت دوستت رو PS4 شما Primary شده شما نیاز به آنلاین شدن و اینترنت نداری ولی دوست شما باید آنلاین باشه تا بتونه بازی کنه.

شما باید به نت وصل باشی اگه مشکل دارید برای آنلاين بودن میتونید شما بخرید دوستتون اکتیو کنن

آقا بالاخره کدوم شد؟ من باید وصل باشم یا دوستم؟ درست بگید بدونیم هر دومون بعدا از من دلخور نشه بگه سرم کلاه گذاشتی نامرد و ...!
اکانت دوستم روی دستگاه من پرایمری شده( پلاس هم روی اکانت دوستم هست رو دستگاه من share شده)

اوه اوه بین این 10 تا هم خامس رودریگز و کاوانی زیادن!!!
مخصوصآ خامس که با پیوستن از موناکو به ریال به طرز عجیبی 3 تا زیادش کردن!!!:|
فیفا به ریالم خوب حال میده واقعآ!!!

آقا بالاخره کدوم شد؟ من باید وصل باشم یا دوستم؟ درست بگید بدونیم هر دومون بعدا از من دلخور نشه بگه سرم کلاه گذاشتی نامرد و ...!
اکانت دوستم روی دستگاه من پرایمری شده( پلاس هم روی اکانت دوستم هست رو دستگاه من share شده)

همونی که بهت گفتم.
شما نیاز نداری آنلاین باشی، دوستت باید آنلاین باشه

شما نیازی به اینترنت نداری.دوستت باید آنلابن باشه تا بتونه بازی کنه

دوستان چنتا بشیم یدفه باهم بازی رو سفارش بدیم یه تخفیف خوب بگیریم

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

برادر ما 2 نفر هستیم قصدم داریم آک بخریم اواخر شهریور به 2تا بازی تخفیف میدن به 3 تا هم راحتر تخفیف میدن ما بازی حضوری میریم میخریم توپخانه خواستی با هم میریم...سفارشی کلا نمیصرفه منم به کسی اطمینان نمیکنم دوست داشتی در خدمتیم...بدم نیست آدم چنتا بخره ی تخفیف بگیره....نسخه فیزیکی خیلی بهتره تو همه جا همیشه میشه برد بازیش کرد و سریع هم میشه نقدش کرد نمیصرفه 60 دلاره با پول دانلود بدی بخری بعدن سوخت بشه....نمیدانم البته شاید بشه اونم فروخت اما فک نکنم نسخه دیجیتالی و فروخت بشه هم دردسر اطمینان داره من که ترجیح میدم دیسکو گرانتر بخرم خیالمم راحت باشه 11 ماه بعد هم بفروشم بی دردسر......تو توپخانه هم گرگ زیاده فروشنده با عقل هم زیاده ما 2 تا بخریم ارزانتر میده 3تا که بیشتر راه میان بیشتر هم که بهتر

برادر ما 2 نفر هستیم قصدم داریم آک بخریم اواخر شهریور به 2تا بازی تخفیف میدن به 3 تا هم راحتر تخفیف میدن ما بازی حضوری میریم میخریم توپخانه خواستی با هم میریم...سفارشی کلا نمیصرفه منم به کسی اطمینان نمیکنم دوست داشتی در خدمتیم...بدم نیست آدم چنتا بخره ی تخفیف بگیره....نسخه فیزیکی خیلی بهتره تو همه جا همیشه میشه برد بازیش کرد و سریع هم میشه نقدش کرد نمیصرفه 60 دلاره با پول دانلود بدی بخری بعدن سوخت بشه....نمیدانم البته شاید بشه اونم فروخت اما فک نکنم نسخه دیجیتالی و فروخت بشه هم دردسر اطمینان داره من که ترجیح میدم دیسکو گرانتر بخرم خیالمم راحت باشه 11 ماه بعد هم بفروشم بی دردسر......تو توپخانه هم گرگ زیاده فروشنده با عقل هم زیاده ما 2 تا بخریم ارزانتر میده 3تا که بیشتر راه میان بیشتر هم که بهتر
چقدر مگه میخوان تخفیف بدن؟260 میدن 250 تازه اگه این قیمت پیدا کنی.همون موقع که خواستی بخری خبر بده تو همین تاپیک و بگو که چقدر کم میکنن.اون موقع میشه تصمیم گرفت

چقدر مگه میخوان تخفیف بدن؟260 میدن 250 تازه اگه این قیمت پیدا کنی.همون موقع که خواستی بخری خبر بده تو همین تاپیک و بگو که چقدر کم میکنن.اون موقع میشه تصمیم گرفت

باشه...اما از جاش با حوصله بگردی راحت ارزانتر بخصوص تعداد بالا میدن بهت...بهترم هست همین جا دارم میگم ی وارد کننده دلال این بازیا رو پیدا کنیم تو همین سایت سودو بدیم به اون تا به مغازه داری که کرایه بده ملاکای قدیم اون مغازه های میلیاردی توپخانه هستن اونا مجبورن گران هم بدن گاهی واقعا اون زمین ها از هرچیزی قیمتش بیشتره سال به سالم گرانتر میشه:d...از پاساژ بهتر بخرین تا بیرون فرقش همینجوری زیاده میدن داداش من 5 تا بازی آک خریدم واچ داگزو 280 تا 230 قیمت داشتم 230 خریدم باید بگردی به بیش از یکی بیشتر تخفیف میدن...تعداد بالا بهتر...من حاضرم پول سودمو به دلالی بدم که میره از دبی میاره بازیارو چون به هر ترتیب ارزانتر میفته تا مغازه دار
هیچوقت یادم نمیره مثلا میری بخری ی بازی میگن 230 تو نگاش میکنی میگی گرم هوا من حال ندارم 215 بده برم یهو میدن بازیو :dندادن بعدی میگردی تا با شگرد ها و حرف های خوب بیاری پایین و بخری ...کسی که قیمت فضایی میده عمده باز نیست میره از مغازه کناری میاره سوده خودشم میکشه روش کسی که فضایی بگه نباید باهاش حرف زد...قیمت پایه فیفا 250 هم باشه 230 میشه خرید اما از من گفتن سودو باید به دلال اولیه داد بهتره دلال ها اینجا سود بکشن روش تا اینکه ما ها پول دو بار سودو بدیم...هر کسی دلال سراغ داشت پخ بده بازیو حضوری ازش خریدارم دلالی که فک نکنه مغازه داری باید بکشه روش
اینم بگم قیمت فضایی باشه منم نمیخرم اگر ندادن چون خیلی گران خریدن هالو فرض کردن مشتری منم میگم باید ارزان بفروشن و کسی نباید فضایی بخره تا رو پیدا کنن..
لطفا هم نگین چرا برا بازی قیمت گذاشتی خودمان هم میدانیم این مغازه دار جماعت بازیای 60 دلاریو روزای اول زیر 230 نمیدن بهتره فک نکنیم اینجا اروپا است که تعزیرات بره بگه چه خبره چیزی که کلا خلافه و قاچاقه و پنهانی میفروشن...وضعیت همینه راجب فیفا تا 10 ماه دیگه هم قیمتش بالاست ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or