آخرین ویرایش:
دقیقا همینطوره سامان جون منم خیلی وقته با همین سیستم بازی میکنم یادمه توی فیفا 12 این سیستم خوراکه میلان بودسلام بهترین ترکیب 4.4.2 هست همونی که هافبک عین شکل لوزی می شن واقعا فوق العادست اینو اقا فراز گل بهم گفت
دیروز یه گل زدم تهه باگ. با بونوچی از دفاع یه پاس انداختم پشت مدافعا. خورد زمین از بالای سر دروازبان رد شد رفت تو گل :-))
درود.
همونطور که می بینید،اینجانب ویلیان رو گذاشتم پُست RDM.بسیار عالی جواب میده.شک نکنید با این سیستم رستگار میشید:dپوزیشن بازیکنا هم به اینصورت میشه:RB--RCB--LCB--LBو اما برای بایرن:
RDM--CDM--LDM
CAM
RF---LF
نوئر
برنات--بن عطیه--بواتنگ--رافینیا
آلابا--شوان اشتایگر--لام
روبن
ریبری--مولر
م
هواستون باشه.تیم اینستراکشن هم باید به اینصورت باشه که:دو مهاجم نوک میشن؛press backline--stay central--get in behind.اون CAM هم میشه come back on defense،stay edge of the box.و سه هافبک دفاعی میشن،Stay back while attack--cut passing lanes.دو دفاع کناری هم همون Stay back بزارین.
کاستوم تاکتیک هم اصلا نمیخواد بچینید و به خودتون زحمت بدینبزارین High pressure.خلاص:d
چرا موقع invite روی 80 درصد گیر میکنه و به اون فرد هم هیچی نمیرسه ؟
امروز یک اپدیت 300 مگی اومد.
بچه ها لطفا سریع جواب بدیدبچه ها من الان آخر فصلم تو کریر هیچکس conteract نمیکنه همه declined میکنن نمیدونم چیکار کنم سریع کمکم کنین
سر همین دارم مانژوکیچ گوتزه نویر نگردو لاورن رو از دست میدم
بچه ها لطفا سریع جواب بدید
اولا ببین بازیکن پیشنهادش خودش چیه اگه میخواد 2 ساله یا 3 ساله ببنده موافقت کن و ببین چقدر میخواد 10 یا 20 هزارتا بیشتر بده...جایی که قرار داد ببندی مشخصه چی تو نظر بازیکن هست ...بعدشم اینکه اگه به ی بازیکن 2 3 بار پیشنهاد بدی بگه نه دفعه های بعد به این راحتیا نمیمانه....البته بازی دادنشم مهمه..
بازیکنا گاهی هم یک مباحث روحی گاهی میگیرن کلا 50 هزار تا هم رو حقوق هفتگی بزاری روش قبول نمیکنن....تو بخش وضعیت بازیکنا اول از اوضاع روحی بازیکنات آگاه شو بعد برو تو بخش قرار داد بندی ببین اون بالا نوشته بعد بر حسب چیزی که دوست داره ببند...
مثلا ایوانوویچ تو اوج بازی دادن برا من ساز رفتن کوک کرد منم دیدم قرار داد داره اما نمیپذیره بمونه با هر حقوقی رفتم جلو ترانسفرشو بستم تا پیشنهاد ندن تا نره...
بازیکنت نباید بزاری زیر 1سال بشه اگر نه تیمایه دیگه با نصف قیمتش شاید یک سوم قیمت قرار داد ببندن اون موقع به تو کم میرسه...
خودت یک بار بازیکن زیر 1 سال قرار داد دار بخری میفهمی هم نصف قیمته هم اینکه اگه دقیقا زیر 6 ماه باشه دیگه به باشگاه طرف پولی نمیدی اگه با بازیکن قرار داد ببندی...
به خاطر همینه تیم های بزرگ بازیکنای تاپشونو تمدید میکنن در واقع بازیکنو بابته حقوقش بیمه میکنن و قیمت بازیکن بالاتر میره در نتیجه...