FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
چه جوری جلوی ترانسفرشو میگیری؟

من الان کلا 90000 salary دارم هیچکاری نمیتونم بکنم
نویر گوتزه نگردو مانژوکیچ دارم از دست میدم

برو تو بخش sell players بعد برو رو بازیکن disallowe کن ....البته بگم گاهی هم با اون روشم تاثیر نداره...کاری نداره تمدید برو تو بخش contract بعد بازیکن کنار عکسش اون بالا در خواستش اومده بر حسب اون سالشو بزن و قراردادشو بیشتر کن از اونی که گفته و بعد ببین میخواد تو تیم چه وضعیتی داشته باشه همونو بده مثلا میخواد تو ترکیب اصلی باشه یا چیزی....نگردو و مانژوکیچ چین دیگو کاستا بخر بترکون:d
معادله راحتیه الان تو بازیکنت قرار داد نداشته باشه خوب آزاد میشه تو اول باید تمدید کنی...اون disallowe گاهی به درد بازیکنایه ناراضی میخوره یا بازیکنانی که باشگاهایه دیگه میتونن هم تورو هم بازیکنو با قیمتی که میدن وسوسه کنن...مثلا من اوسکار 66 ملیون دلار به سیتی فروختم در عوض ویدال 44 از یوونتوس خریدم معامله خوبی بود مگه نه؟؟:d شانس هم گاهی میاری گاهی هم نمیاری ...مثلا واران میخواستم بخرم همه چیز اوکی شد ناگهان بایرن اومد 30 تا داد ورش داشت برد...

راهی هست که بشه سریع توی Pro Clubs پیشرفت کرد؟ من بعد از 33 تا بازی تازه اورالم 79 هست توی هر بازی هم کار هایی که میگه انجام میدم ولی خبری از زیاد شدن اورال نیست !

دوستان استوک بازکنا رو چطور عوض کنیم که تو آنلاین هم نشون بده ؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه : تو سیزن چطور میتونم گل هایی که زدم رو سیو کنم؟؟؟؟

دوستان کسی با سرور های EA بخش Ultimate team مشکلی نداره ؟ من وسط بازی هی Lost connection with ea severs میده دهنمو سرویس کرده چند روز اینجوری شده
میخوام بدونم مشکل از اینترنتنم هست یا سرور اوناست که قاطی داره

دوستان کسی با سرور های EA بخش Ultimate team مشکلی نداره ؟ من وسط بازی هی Lost connection with ea severs میده دهنمو سرویس کرده چند روز اینجوری شده
میخوام بدونم مشکل از اینترنتنم هست یا سرور اوناست که قاطی داره

اینترنته ایرانه که مشکل داره ولی امروز من و چند نفر همزمان از سرورا پرت شدیم که یه امروز برا سرورا بود!

اینترنته ایرانه که مشکل داره ولی امروز من و چند نفر همزمان از سرورا پرت شدیم که یه امروز برا سرورا بود!
من چند روزی میشه این مشکل رو دارم حالا جالبه که از Contract های بازیکنا هم کاسته میشه ! ولی بازی برده رو ۳-۰ اعلام نمیکنه مثل بخش آنلاین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or