آخرین ویرایش:
سلام تو فیفا تو زبونه ی اخر قسمت پروفایل اسکواد رو پاک کنید دوباره دانلود کنید موفق باشیدسلام دوستان
من آخرین آپدیت بازی را زدم بازیم ارور میده و دیگه وارد بازی نمیشه همون صفحه اول عکس این مسیه را نشون میده بعد ارور میده میگه آپدیت کنید فیفا را چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون دوست عزیزسلام تو فیفا تو زبونه ی اخر قسمت پروفایل اسکواد رو پاک کنید دوباره دانلود کنید موفق باشید
به طور معمول تو اواخر مهر باید بیاد.دوستان کسی خبر از تاریخ ریلیز فیفا 16 نداره
من تونستم دیروز صبح 1 دست سیزن بزنم
به طور معمول تو اواخر مهر باید بیاد.
ممنون دوست عزیز
ولی اصلا وارد بازی نمیشه همون صفحه اول میپره بیرون
من دقیقا از ابتدای کار واستون عکس میزارم به ترتیب ببینید مشکل از کجاست و لطف کنید دوستان کمک کنید . هم کنسول و هم فیفا به آخرین آپدیت به روز رسانی شده.
بازیو اپدیت کن بازم پرید بیرون نت رو قطع کن ببین بازم اینجوری میشه؟سلام دوستان
من آخرین آپدیت بازی را زدم بازیم ارور میده و دیگه وارد بازی نمیشه همون صفحه اول عکس این مسیه را نشون میده بعد ارور میده میگه آپدیت کنید فیفا را چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اوایل مهرماهدوستان کسی خبر از تاریخ ریلیز فیفا 16 نداره
سلام و احترامبازیو اپدیت کن بازم پرید بیرون نت رو قطع کن ببین بازم اینجوری میشه؟
- - -ویرایش - - -
اوایل مهرماه
اول بازی رو کلا پاک کن بعد دوبار نصب کن وارد بازی شو اپدیت انجام میدهسلام و احترام
ممنون از راهنمایی و کمکتون دوستان گرامی
بازی بنده بصورت دیجیتالی و ظرفیت دوم هست تا قبل از آپدیت مشکلی نداشت و تمام آپدیتهای قبلی را نصب کرده بودم تا اینکه آپدیت آخری را زدم و بازی به اینصورت در اومد که میره تو بازی رو عکس مسی گیر میکنه و گزینه X نمیاد و ارور میده بالا عکس ارورش را گزاشتم ممنون میشم دوستان کمک کنید. چطوری میشه دوباره آپدیت کنم اصلا امکانش هست ؟؟ چون رو گزینه آپدیت که میرم میزنه شما آخرین آپدیت را نصب کردید.
بازیکن ها رو از یه لیگ بخر و هر کدوم تو پست خودشون بزار مثلا اگر رو بازیکن زده lw باید تو همون lw بزاری بقیه هم به همین شکل کلا یکم بازی کنی دستت میادسلام
من تازه وارد بخش التیمیت تیم شدم
و تازه واردم زیاد اشنا نیستم
من 3 میلیون کوین خریدم
با هاش تیم ساختم
ولی این chemistry زیاد نمیشه
چیکارباید کنم دوستان؟
با تشکر
اینم عکس از وضعیت تیم
http://www.axgig.com/images/34268693080416147091.png