FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من آخرین آپدیت بازی را زدم بازیم ارور میده و دیگه وارد بازی نمیشه همون صفحه اول عکس این مسیه را نشون میده بعد ارور میده میگه آپدیت کنید فیفا را چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان
من آخرین آپدیت بازی را زدم بازیم ارور میده و دیگه وارد بازی نمیشه همون صفحه اول عکس این مسیه را نشون میده بعد ارور میده میگه آپدیت کنید فیفا را چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام تو فیفا تو زبونه ی اخر قسمت پروفایل اسکواد رو پاک کنید دوباره دانلود کنید موفق باشید

سلام تو فیفا تو زبونه ی اخر قسمت پروفایل اسکواد رو پاک کنید دوباره دانلود کنید موفق باشید
ممنون دوست عزیز
ولی اصلا وارد بازی نمیشه همون صفحه اول میپره بیرون
من دقیقا از ابتدای کار واستون عکس میزارم به ترتیب ببینید مشکل از کجاست و لطف کنید دوستان کمک کنید . هم کنسول و هم فیفا به آخرین آپدیت به روز رسانی شده.
6sw_20150517_011058.jpg
0woy_20150517_011020.jpg
kd91_20150517_011036.jpg

آخرین ویرایش:
به طور معمول تو اواخر مهر باید بیاد.

اوایل مهر:)

- - -ویرایش - - -

ممنون دوست عزیز
ولی اصلا وارد بازی نمیشه همون صفحه اول میپره بیرون
من دقیقا از ابتدای کار واستون عکس میزارم به ترتیب ببینید مشکل از کجاست و لطف کنید دوستان کمک کنید . هم کنسول و هم فیفا به آخرین آپدیت به روز رسانی شده.

اگر بازیتون دیسکی هست یک بار از روی کنسول پاکش کنید و دوباره نصب و آپدیتش کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه

سلام دوستان
بازیو اپدیت کن بازم پرید بیرون نت رو قطع کن ببین بازم اینجوری میشه؟

- - -ویرایش - - -

دوستان کسی خبر از تاریخ ریلیز فیفا 16 نداره
اوایل مهرماه

بازیو اپدیت کن بازم پرید بیرون نت رو قطع کن ببین بازم اینجوری میشه؟

- - -ویرایش - - -

اوایل مهرماه
سلام و احترام
ممنون از راهنمایی و کمکتون دوستان گرامی
بازی بنده بصورت دیجیتالی و ظرفیت دوم هست تا قبل از آپدیت مشکلی نداشت و تمام آپدیتهای قبلی را نصب کرده بودم تا اینکه آپدیت آخری را زدم و بازی به اینصورت در اومد که میره تو بازی رو عکس مسی گیر میکنه و گزینه X نمیاد و ارور میده بالا عکس ارورش را گزاشتم ممنون میشم دوستان کمک کنید. چطوری میشه دوباره آپدیت کنم اصلا امکانش هست ؟؟ چون رو گزینه آپدیت که میرم میزنه شما آخرین آپدیت را نصب کردید.

سلام و احترام
ممنون از راهنمایی و کمکتون دوستان گرامی
بازی بنده بصورت دیجیتالی و ظرفیت دوم هست تا قبل از آپدیت مشکلی نداشت و تمام آپدیتهای قبلی را نصب کرده بودم تا اینکه آپدیت آخری را زدم و بازی به اینصورت در اومد که میره تو بازی رو عکس مسی گیر میکنه و گزینه X نمیاد و ارور میده بالا عکس ارورش را گزاشتم ممنون میشم دوستان کمک کنید. چطوری میشه دوباره آپدیت کنم اصلا امکانش هست ؟؟ چون رو گزینه آپدیت که میرم میزنه شما آخرین آپدیت را نصب کردید.
اول بازی رو کلا پاک کن بعد دوبار نصب کن وارد بازی شو اپدیت انجام میده

سلام
من تازه وارد بخش التیمیت تیم شدم
و تازه واردم زیاد اشنا نیستم
من 3 میلیون کوین خریدم
با هاش تیم ساختم
ولی این chemistry زیاد نمیشه
چیکارباید کنم دوستان؟
با تشکر
اینم عکس از وضعیت تیم

http://www.axgig.com/images/34268693080416147091.png
بازیکن ها رو از یه لیگ بخر و هر کدوم تو پست خودشون بزار مثلا اگر رو بازیکن زده lw باید تو همون lw بزاری بقیه هم به همین شکل کلا یکم بازی کنی دستت میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or