آخرین ویرایش:
بارسا کلن تیم انعطاف پذیریه هر چی بذاری جواب میدهدوستان اهل فن و حرفه ای منو راهنمایی می کنید
من از pes امدم امسال فیفا باز شدم خوشم امده تیم من بارسلونه
1-بهترین سیستم برای بارسلون چیه؟
2-و رو چه حالتی برا هر بازیکنی چی طریف بکنم؟
میشه توضیح بدید هر کجا هم که خودتون می دونید من نگفتم شما بهم بگید ؟
ممنون
دوستان اهل فن و حرفه ای منو راهنمایی می کنید
من از pes امدم امسال فیفا باز شدم خوشم امده تیم من بارسلونه
1-بهترین سیستم برای بارسلون چیه؟
2-و رو چه حالتی برا هر بازیکنی چی طریف بکنم؟
میشه توضیح بدید هر کجا هم که خودتون می دونید من نگفتم شما بهم بگید ؟
ممنون
تو فاز حمله کم نمیاری با این ترکیب ؟؟؟؟دوستان منچستري يه تركيب خوب ديگه براي منچستر
532
سه مدافع وسط تيم جونز روخو و اسمالينگ باشند مدافع چپ شاو و مدافع راست والنسيا
سه هافبك وسط به ترتيب دي ماريا سمت چپ روني(كريك و بليند) وسط و ماتا(هررا) سمت راست دو مهاجم نوك هم فالكائو و فن پرسي (روني)
نه تو فاز تهاجمي هم سه تا هافبك هاي تيم به دو تا مهاجم اضافه ميشن و فاز تهاجمي تيم رو قوي تر مي كنندتو فاز حمله کم نمیاری با این ترکیب ؟؟؟؟
باید امتحان کنم ببینم چطوری میشه
به نظرم اگه از دیماریا تو حمله استفاده بشه خیلی بهتره چون سرعت خیلی زیادی داره و پاسای دقیقی میده و میتونه فالکائو رو صاحب موقعیت کنه و بهتره فن پرسی رو نیمه دوم بیارینه تو فاز تهاجمي هم سه تا هافبك هاي تيم به دو تا مهاجم اضافه ميشن و فاز تهاجمي تيم رو قوي تر مي كنند
فقط روني نبايد هافبك دفاعي باشه نقشش بايد آزاد باشه تا سيستم خوب جواب بده
حرفتو قبول دارم چون منم 360 داشتم به شدت دستش خوش دست بود برا فیفا...منم گاهی حس میکنم انگشتام از رو شوک میخواد جابه جا بشه...ی پیشنهاد دارم برو توپخانه دونه ای هزار تومن میدن 4 تا پوشش پلاستیکی خاردار بخر همه جا ریختن بنداز رو دستت منم خریدم یکم جلو سر خوردنشو میگیره...ی مدت پیش ی نفر بود که همون پلاستیک هارو جفتی 15 با ی بسته بندی پلاستیکی میفروخت....سعی کن بری توپخانه تو پاساژ همه میفروشن ...من نسل قبل ۳۶۰ داشتم که دسته ش واقعا واسه فیفا عالی بود ولی الان که پی اس ۴ گرفتم واقعا اذیت میشم واسه جهت حرکت بازیکنا. لامصب کلا تو دست سر میخوره اون دکمه l3.دوستان فیفا باز این مشکلو ندارن؟چاره ای هست واسه حلش؟
ضربدر رو بزن میره! تو ایکس باکس هم Aیه چیزی تو فیفا ۱۵ واقعا رو اعصابه که نمیشه ادا اطوار بازیکنا رو رد کرد مثلا باید بعداز یه خطا کل راه رفتن داور و نشون دادن کارت و اعتراض بازیکنو ببینیم.یا قبل پنالتی آماده شدن زننده توپ و دروازه بان یا ...واسه بار اول و دوم جالبه ولی دیگه واسه بازی کردن طولانی مدت خیلی اعصاب خورد کنه.یادمه تو پی ای اس توپ بیرون نمیرفت زود استارتو میزدی بازی شروع میشد.شایدم بشه رد کرد من نمیدونم ولی همه دکمه هارم که باهم میزنم رد نمیشه
داورم که هرچی توپ از حریف میگیرم خطا میگیره دیگه بعضی وقتا میخوام کلا فوتبال بازی نکنم اینقد میره رو مخ این داور
درکل فیفا خیلی از پی ای اس سره ولی خداوکیلی ایرادم زیاد داره.البته من از ۱۰ فیفا باز شدم و دیگه نمیدونم پی ای اس چه روالی رو طی کرده این مدت
بابا اینقدم خنگ نیسمضربدر رو بزن میره! تو ایکس باکس هم A