FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستان من ب ...ا رفتم :|
داشتم بازی میکردم که برقا قطع شد :(( الان باز اگه ps4 رو روشن کنم باز مشکل گرافیکی پیدا میکنه و باید 30 گیگ دی ال سی و آپدیت رو از رو کنسول پاک کنم :| تا درست بشه . راهی نیست که من تمام این اطلاعات رو به pc انتقال بدم و بعد از پاک کردن حافظه کنسول اونا رو دوباره بریزم داخل کنسولم ؟؟؟؟؟
تا حالا چند بار از این اتفاقا واسم افتاده دیگه حوصله اینکه بخوام 30 گیگ دان کنم رو ندارم .....
اگه این راه غیر ممکن هست حداقل میشه دی ال سی ها رو با pc دان کنم بعد بریزم تو کنسولم؟؟؟؟
یه جوون مرد میخوام که اینکاره باشه و مشتی بیاد تو پروفایلم توضیح بده

دوستان اهل فن و حرفه ای منو راهنمایی می کنید
من از pes امدم امسال فیفا باز شدم خوشم امده تیم من بارسلونه
1-بهترین سیستم برای بارسلون چیه؟
2-و رو چه حالتی برا هر بازیکنی چی طریف بکنم؟
میشه توضیح بدید هر کجا هم که خودتون می دونید من نگفتم شما بهم بگید ؟
ممنون

ممنون
بارسا کلن تیم انعطاف پذیریه هر چی بذاری جواب میده

دوستان منچستري يه تركيب خوب ديگه براي منچستر
532
سه مدافع وسط تيم جونز روخو و اسمالينگ باشند مدافع چپ شاو و مدافع راست والنسيا
سه هافبك وسط به ترتيب دي ماريا سمت چپ روني(كريك و بليند) وسط و ماتا(هررا) سمت راست دو مهاجم نوك هم فالكائو و فن پرسي (روني)

ممنون

سیستم های زیادی من تست کردم چند تا شو میگم:دی
4-3-3
روی حالت Attack بذار...
براوو
آلبا - ماسکرانو (متیو یا فرمایلن) پیکه - آلوز
راکیتیچ اینیستا
پدرو
نیمار سوارز مسی
………………………
چهار چهار دو لوزی هم خوبه...
خط دفاع و دروازه مثل بالا
هافبک دفاعی راکیتیچ
هافبک راست پدرو و چپ اینیستا
هافبک هجومی پشت مهاجما هم مسی
مهاجم راست سوارز چپ نیمار

من کلا با 433 هیچ وقت کنار نیامدم ی حسی دارم اصلا نمیتونم بازی کنم با این سیستم ....به نظر من 433 تمرکز هافبک کمه تو وسط زمین و تیم عملا خوب نمیتونه توپ بگیره و پخش بکنه ....
همیشه عاشق تک مهاجم بودم و هستم اما تو تنها فیفایی که تک مهاجم خوب جواب نمیده همین فیفا هست به نظر من 442 خطی و یا 4222 هم خوبه تو این فیفا....41212 هم خوبه...
همین بارسا رو هم که 433 عالی بازی میکرد قبلا یا کلا همیشه هر تیمیرو سیستمشو دست نمیزنم وقته بازی اما تا میبینم 433 هست سریع تغییرش میدم ...به نظر من هافبک مهمتر از هرجایه زیاد باشن بازی دستته....متاسفانه تو فیفا 433 بیشتر وسط کچل میشه البته شاید من بلد نیستم بازی کنم با این سیتم ...4231 که میشه 2تا بال هجومی گذاشت وقته حمله خیلی بهتر از 433 کلاسیکه هلندی هست تو فیفا....

آقایون این ویکتور والدز که رفته منچستر گویا چجوری به بازی اضافه میشه؟؟چون اصلا تو بازی نیست کلا

دوستان منچستري يه تركيب خوب ديگه براي منچستر
532
سه مدافع وسط تيم جونز روخو و اسمالينگ باشند مدافع چپ شاو و مدافع راست والنسيا
سه هافبك وسط به ترتيب دي ماريا سمت چپ روني(كريك و بليند) وسط و ماتا(هررا) سمت راست دو مهاجم نوك هم فالكائو و فن پرسي (روني)

تو فاز حمله کم نمیاری با این ترکیب ؟؟؟؟
باید امتحان کنم ببینم چطوری میشه

تو فاز حمله کم نمیاری با این ترکیب ؟؟؟؟
باید امتحان کنم ببینم چطوری میشه
نه تو فاز تهاجمي هم سه تا هافبك هاي تيم به دو تا مهاجم اضافه ميشن و فاز تهاجمي تيم رو قوي تر مي كنند
فقط روني نبايد هافبك دفاعي باشه نقشش بايد آزاد باشه تا سيستم خوب جواب بده

من نسل قبل ۳۶۰ داشتم که دسته ش واقعا واسه فیفا عالی بود ولی الان که پی اس ۴ گرفتم واقعا اذیت میشم واسه جهت حرکت بازیکنا. لامصب کلا تو دست سر میخوره اون دکمه l3.دوستان فیفا باز این مشکلو ندارن؟چاره ای هست واسه حلش؟

نه تو فاز تهاجمي هم سه تا هافبك هاي تيم به دو تا مهاجم اضافه ميشن و فاز تهاجمي تيم رو قوي تر مي كنند
فقط روني نبايد هافبك دفاعي باشه نقشش بايد آزاد باشه تا سيستم خوب جواب بده
به نظرم اگه از دیماریا تو حمله استفاده بشه خیلی بهتره چون سرعت خیلی زیادی داره و پاسای دقیقی میده و میتونه فالکائو رو صاحب موقعیت کنه و بهتره فن پرسی رو نیمه دوم بیاری

من نسل قبل ۳۶۰ داشتم که دسته ش واقعا واسه فیفا عالی بود ولی الان که پی اس ۴ گرفتم واقعا اذیت میشم واسه جهت حرکت بازیکنا. لامصب کلا تو دست سر میخوره اون دکمه l3.دوستان فیفا باز این مشکلو ندارن؟چاره ای هست واسه حلش؟
حرفتو قبول دارم چون منم 360 داشتم به شدت دستش خوش دست بود برا فیفا...منم گاهی حس میکنم انگشتام از رو شوک میخواد جابه جا بشه...ی پیشنهاد دارم برو توپخانه دونه ای هزار تومن میدن 4 تا پوشش پلاستیکی خاردار بخر همه جا ریختن بنداز رو دستت منم خریدم یکم جلو سر خوردنشو میگیره...ی مدت پیش ی نفر بود که همون پلاستیک هارو جفتی 15 با ی بسته بندی پلاستیکی میفروخت....سعی کن بری توپخانه تو پاساژ همه میفروشن ...

یه چیزی تو فیفا ۱۵ واقعا رو اعصابه که نمیشه ادا اطوار بازیکنا رو رد کرد مثلا باید بعداز یه خطا کل راه رفتن داور و نشون دادن کارت و اعتراض بازیکنو ببینیم.یا قبل پنالتی آماده شدن زننده توپ و دروازه بان یا ...واسه بار اول و دوم جالبه ولی دیگه واسه بازی کردن طولانی مدت خیلی اعصاب خورد کنه.یادمه تو پی ای اس توپ بیرون نمیرفت زود استارتو میزدی بازی شروع میشد.شایدم بشه رد کرد من نمیدونم ولی همه دکمه هارم که باهم میزنم رد نمیشه
داورم که هرچی توپ از حریف میگیرم خطا میگیره دیگه بعضی وقتا میخوام کلا فوتبال بازی نکنم اینقد میره رو مخ این داور
درکل فیفا خیلی از پی ای اس سره ولی خداوکیلی ایرادم زیاد داره.البته من از ۱۰ فیفا باز شدم و دیگه نمیدونم پی ای اس چه روالی رو طی کرده این مدت

یه چیزی تو فیفا ۱۵ واقعا رو اعصابه که نمیشه ادا اطوار بازیکنا رو رد کرد مثلا باید بعداز یه خطا کل راه رفتن داور و نشون دادن کارت و اعتراض بازیکنو ببینیم.یا قبل پنالتی آماده شدن زننده توپ و دروازه بان یا ...واسه بار اول و دوم جالبه ولی دیگه واسه بازی کردن طولانی مدت خیلی اعصاب خورد کنه.یادمه تو پی ای اس توپ بیرون نمیرفت زود استارتو میزدی بازی شروع میشد.شایدم بشه رد کرد من نمیدونم ولی همه دکمه هارم که باهم میزنم رد نمیشه
داورم که هرچی توپ از حریف میگیرم خطا میگیره دیگه بعضی وقتا میخوام کلا فوتبال بازی نکنم اینقد میره رو مخ این داور
درکل فیفا خیلی از پی ای اس سره ولی خداوکیلی ایرادم زیاد داره.البته من از ۱۰ فیفا باز شدم و دیگه نمیدونم پی ای اس چه روالی رو طی کرده این مدت
ضربدر رو بزن میره! تو ایکس باکس هم A

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or