آخرین ویرایش:
تند تند بزن همینجوری دیگهبابا اینقدم خنگ نیسم
اون مثالایی که گفتم با x هم رد نمیشه
نوشته شده توسط O|d Snake![]()
![]()
خب من خودم تا یکماه پیش جزو طرفداران 6 آتیشه PES بودم از زمان 99 که راهنمایی رو میپیچوندیم تا همین PES2014 این اواخر با اینکه می دونستم خیلی افت کرده ولی خب باز بازی می کردم و زیاد سمت Fifa نمیرفتم گرچه زیاد هم ازش خوشم نمیومد، اما این 3 ماه بعد از کلی فیفا بازی کردن مخصوصاً در بخش آنلاین باید بگم که PES در مقابل فیغا در حال حاضر یه جوک خیلی خنده دار.
فیفا به بازیکنانش احترام میزاره و سرورهای آنلاینش فوق العاده هستند نه اینکه بتونی Quality بدی و باخت به نفع حریفت بخوره lol .. مشکلی که PES سه ساله داره و هنوزم که هنوزه جلوش رو نگرفتند! از موتور فیزیک فیفا که بهتر چیزی نگم چون خود ِ خود واقعیت ِ! و کوچکترین مشکلاتی رو که در فیفا احساس کنید سریع توسط پچ برطرف میشه مشکلاتی که فکرش ور هم نمی کنید درتسش کنن و اصلاً متوجه شده باشن!
این پست رو ناظم انجمن که یکی از فن های دو آتیشه pes بود تو تاپیک مقایسه fifa و pes گذاشته![]()
اره از ما هم اینجوریهمن کسایی رو که سیزن یا التیمت باهاشون بازی میکنم تو Players Met نمیتونم ببینم. مال شما هم همینجوریه؟
اخر این ماه میلادی احتمالا اپدیت بدهكي اپديت ميكنن نقل و انتقال هاي زمستوني رو پس... هفته اي يه بار قبلا اپديت ميكردن الان ك نقل و انتقالاس هيچ عوض نميشه...
180 مگ یا 400 بوددوستان من تازه بازي را خريدم.
آپديت كلي بازي حجمش چقدر هست؟
فک کنم 295 مگدوستان من تازه بازي را خريدم.
آپديت كلي بازي حجمش چقدر هست؟