FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
quote_icon.png
نوشته شده توسط O|d Snake
خب من خودم تا یکماه پیش جزو طرفداران 6 آتیشه PES بودم از زمان 99 که راهنمایی رو میپیچوندیم تا همین PES2014 این اواخر با اینکه می دونستم خیلی افت کرده ولی خب باز بازی می کردم و زیاد سمت Fifa نمیرفتم گرچه زیاد هم ازش خوشم نمیومد، اما این 3 ماه بعد از کلی فیفا بازی کردن مخصوصاً در بخش آنلاین باید بگم که PES در مقابل فیغا در حال حاضر یه جوک خیلی خنده دار.

فیفا به بازیکنانش احترام میزاره و سرورهای آنلاینش فوق العاده هستند نه اینکه بتونی Quality بدی و باخت به نفع حریفت بخوره lol .. مشکلی که PES سه ساله داره و هنوزم که هنوزه جلوش رو نگرفتند! از موتور فیزیک فیفا که بهتر چیزی نگم چون خود ِ خود واقعیت ِ! و کوچکترین مشکلاتی رو که در فیفا احساس کنید سریع توسط پچ برطرف میشه مشکلاتی که فکرش ور هم نمی کنید درتسش کنن و اصلاً متوجه شده باشن!

این پست رو ناظم انجمن که یکی از فن های دو آتیشه pes بود تو تاپیک مقایسه fifa و pes گذاشته:)

quote_icon.png
نوشته شده توسط O|d Snake
خب من خودم تا یکماه پیش جزو طرفداران 6 آتیشه PES بودم از زمان 99 که راهنمایی رو میپیچوندیم تا همین PES2014 این اواخر با اینکه می دونستم خیلی افت کرده ولی خب باز بازی می کردم و زیاد سمت Fifa نمیرفتم گرچه زیاد هم ازش خوشم نمیومد، اما این 3 ماه بعد از کلی فیفا بازی کردن مخصوصاً در بخش آنلاین باید بگم که PES در مقابل فیغا در حال حاضر یه جوک خیلی خنده دار.

فیفا به بازیکنانش احترام میزاره و سرورهای آنلاینش فوق العاده هستند نه اینکه بتونی Quality بدی و باخت به نفع حریفت بخوره lol .. مشکلی که PES سه ساله داره و هنوزم که هنوزه جلوش رو نگرفتند! از موتور فیزیک فیفا که بهتر چیزی نگم چون خود ِ خود واقعیت ِ! و کوچکترین مشکلاتی رو که در فیفا احساس کنید سریع توسط پچ برطرف میشه مشکلاتی که فکرش ور هم نمی کنید درتسش کنن و اصلاً متوجه شده باشن!

این پست رو ناظم انجمن که یکی از فن های دو آتیشه pes بود تو تاپیک مقایسه fifa و pes گذاشته:)

ارتباطش با این تاپیک ؟

فک میکنم دوستان عزیز ی مقدار کلا بحث بین این دو بازی و جدل بین این دو بازی انجام نشه بهتره....هردو بازی برا دوستارانش قابل احترامه....من همه جا گفتم عاشقه فیفا هستم و تعصب دارم روش اما دلیلی هم نیست از ی بازی که طرفدارهایه خودشو داره بخوایم بد بگیم یا بحثی راه بندازیم....

این تاپیک مدتی هست روی آرامش به خودش داره میبینه بهتر این بحثا انجام نشه....فیفا یا pes به اندازه هم خوبی و بدی دارن حالا ی مقدار فیفا تو چند سال اخیر بهتر بوده قرار نیست که همش تاکید بشه که pes بد بوده یا چیزی ....
هردو راه خودشونو میرن و در آینده هم طرفدارای خودشونو خواهند داشت....

فیفا به نظر شخصیه من که طرفدارشم تنها فیزیک و آزادی عملش که از سری 08 راه اندازی شد و راه رفتنای خطی رو کنار گذاشت و شروع به افزایش لیگها کرد رسیده به نرمی حاضرش تو گیم پلی که اگر باگ هم داشته باشه قابله بازی هست و نرمی و فوتبال واقعی ازش حس میشه....
pes هم راه خودشو رفته و قابله احترامه و اونم لیگ ستارگان اوروپا برا منه فیفا باز همیشه ناراحت کننده بوده و یا اینکه pes نور بازی در شبش بهتر از فیفا هست ....
در کل جفتشون خوبن و امیدوارم pes هم لیگای مطرح و تیمارو به روزتر بکنه تا جنگ بیشتر بشه بین بازی سازهای دو شرکت و جذابتر درواقعه جنگی به سوده ما بازیبازها که دو بازی عالی خواهند داشت تمام میشه...

دوستان فیفا بازی یه سوال داشتم در زمینه کریر من دو باره که کریر بازی کردم و تا وسطها فصل خوب نتیجه گرفتم و صدرنشين بودم اما یه دفعه میگه دیگه نمیتونیم با شما ادامه بدیم وبايد به تیم دیگه ای برید این خیلی حالمو میگیره کسی با این مشکل برخورد داشته؟ ... لطفا راهنمایی کنید

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or