آخرین ویرایش:
دریبل علی دایی 85نهایتش 60 باید میبود اگه این طور بود علی کریمی رو باید 185 بزنن :d
دوستان فیفا 16 کی میاد ؟ صبر کنم فیفا 16 رو بگیرم یا همین 15 رو ؟ من که تا الان نگرفتم بهتر نیست یه خورده دیگه صبر کنم ؟
آپدیت هفته بعدی این 2 تا بازیکن رو به عنوان لجند قراره داشته باشه. فقط حیف فقط روی xbox هستش.
![]()
![]()
آقا کریمی هم خوبه ولی رکورد های دایی به هر حال خودش 85 تا میارزه. علی کریمی در حد 86 تا 87 خوبه.
هیچ کدومشون عمری اضافه شن...اگه فرهاد مجیدی رو میساختن با حجازی دیگه فوقوالعاده بود!!!!!!!!!!!!!
کریمی بازیکن خوبیه اما بیشتر تکنیکیه ۸۳ یا ۸۴ مناسبه
هیچ کدومشون عمری اضافه شن...مجیدی که مطرح ترین تیمش راپیدوین اتریش بوده حجازی هم که هیچی
![]()
این مقایسه عادلانه نیست (از نظر من) درسته که کریمی در این صحنه تونست رولاندو رو به قول شما سوسک کنه ولی از اون مسئله نزدیک به 9 سال میگذره . اون موقع رولاندو خیلی جوون بود و تجربه زیادی نداشت ولی در عوض علی کریمی خیلی پخته و با تجربه بود . رونالدو بعد از اون بود که اوج گرفت و مطرح شد . به شما قول میدم اگه رونالدو سال های 2010 تا همین الآن در مقابل کریمی قرار میگرفت کریمی عملا هیچ کاری نمیتونست بکنه . اگه بخوایم اینجوری حساب کنیم ما نوستالژی های زیادی از اون بازی داریم . ( کیا صورت فیگو رو یادشونه بعد از حرکتی که کعبی به اون زد ؟)
سلام
آپدیت نقل و انتقالات نیم فصل و کی قرار خواهند داد؟