FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دریبل علی دایی 85 =)) نهایتش 60 باید میبود اگه این طور بود علی کریمی رو باید 185 بزنن :d

آره زیاد زدن یخورده. البته یه زمان دایی هم خوب بودش اینم دیگه بهترین زمان بازیگریشون رو انتخاب میکنه. علی کریمی میره روی 92 اگه بیاد.

دوستان فیفا 16 کی میاد ؟ صبر کنم فیفا 16 رو بگیرم یا همین 15 رو ؟ من که تا الان نگرفتم بهتر نیست یه خورده دیگه صبر کنم ؟

ی خورده دیگه؟؟؟؟؟؟ 9 ماه ی خوردست. دقیقا 8ماهو 10 روز دیگه میاد....تو این مدت امکان داره قیامت بشه ...بگیر دسته دومشو بازی کن 6 ماه دیگه بفروش بره....

قابل توجه اونایی که دو روزه فوتبالی شدن و فوتبال براشون توی دونفر خلاصه میشه (مسی و رونالدو )

سوسک شدن رونالدو توسط علی کریمی بازی ایران و پرتغال جام جهانی 2006:x

آخرین ویرایش:
قابل توجه اونایی که دو روزه فوتبالی شدن و فوتبال براشون توی دونفر خلاصه میشه (مسی و رونالدو )

سوسک شدن رونالدو توسط علی کریمی بازی ایران و پرتغال جام جهانی 2006:x

این مقایسه عادلانه نیست (از نظر من) درسته که کریمی در این صحنه تونست رولاندو رو به قول شما سوسک کنه ولی از اون مسئله نزدیک به 9 سال میگذره . اون موقع رولاندو خیلی جوون بود و تجربه زیادی نداشت ولی در عوض علی کریمی خیلی پخته و با تجربه بود . رونالدو بعد از اون بود که اوج گرفت و مطرح شد . به شما قول میدم اگه رونالدو سال های 2010 تا همین الآن در مقابل کریمی قرار میگرفت کریمی عملا هیچ کاری نمیتونست بکنه . اگه بخوایم اینجوری حساب کنیم ما نوستالژی های زیادی از اون بازی داریم . ( کیا صورت فیگو رو یادشونه بعد از حرکتی که کعبی به اون زد ؟ :D )

این مقایسه عادلانه نیست (از نظر من) درسته که کریمی در این صحنه تونست رولاندو رو به قول شما سوسک کنه ولی از اون مسئله نزدیک به 9 سال میگذره . اون موقع رولاندو خیلی جوون بود و تجربه زیادی نداشت ولی در عوض علی کریمی خیلی پخته و با تجربه بود . رونالدو بعد از اون بود که اوج گرفت و مطرح شد . به شما قول میدم اگه رونالدو سال های 2010 تا همین الآن در مقابل کریمی قرار میگرفت کریمی عملا هیچ کاری نمیتونست بکنه . اگه بخوایم اینجوری حساب کنیم ما نوستالژی های زیادی از اون بازی داریم . ( کیا صورت فیگو رو یادشونه بعد از حرکتی که کعبی به اون زد ؟ :D )

حرف شما درست ولی فوتبالی که رونالدو توش رشد کرد و فوتبال بیمار و کثیف ما هم قابل مقایسه نیستند درضمن یک وقت فکر نکنی این عکس رو به خاطر عرق ملی و این مذخرفات گذاشتم اتفاقا تنها چیزی که ندارم عرق ملیه و لی معتقدم توی فوتبال مادو نفر مرد واقعی بودند اولی ناصر خان حجازی@};- و دومی هم علی کریمی:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or