FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
می دونم ربطی با تاپیک نداره ! اما خب بی ربطم نیست :D بچه ها من دسته دوم فیفا ۱۵ رو چند بگیرم خوبه ؟

پیدا کردی سلام منم بهش برسون بگو کجایی مرد مومن ؟! :d اصن نیست ، امروز توپخونه بودم اصن نداشتن ، جالبه ملت این همه شاکین از باگهاش بعد اصن دست دوش نیست :| من حاضرم هرکیو که داره عذاب میکشه راحتش کنم و از باگ نجاتش بدم . تا 140 هم پیداکردی بگیر سود کردیی ، ولی اگه توهم باگ اذیتت کرد بیا پیش خودم خریدارم ازت :d

پیدا کردی سلام منم بهش برسون بگو کجایی مرد مومن ؟! :d اصن نیست ، امروز توپخونه بودم اصن نداشتن ، جالبه ملت این همه شاکین از باگهاش بعد اصن دست دوش نیست :| من حاضرم هرکیو که داره عذاب میکشه راحتش کنم و از باگ نجاتش بدم . تا 140 هم پیداکردی بگیر سود کردیی ، ولی اگه توهم باگ اذیتت کرد بیا پیش خودم خریدارم ازت :d

نه داداش اینا که از باگ و این جور چیزا حرف میزنن میخان بگن سطحشون به قدری بالاست که امثال فیفا 15 راضیشون نمیکنه بعد همینا صبح تا شب تو همین تاپیکن یا دارن فیفا آنلاین میزنن بر بدن، شما جدی نگیر و الا مجبوری بری کارتن فوتبالیست ها رو بخری و بعد دو دست بازی بندازیش اونور که اونم با این قیمت های فضایی خیلی زوره به خدا، تاپیکش رو هم که دیدی کویر لوتٍ ماشالا:))

تو آنلاین طرف اگه یکم دریبل زدن بلد باشه میتونه همون اول بازی همه رو دریبل کنه و گل بزنه. همیچجوره هم نمیشه جلوشو گرفت.
خیلی ضایعست این

این دفاع کردن تو فیفا 15 واسه من داستانی شده اصلا از بازی لذت نمیبرم هرکاری میکنم نمیتونم یاد بگیرم

چه رو legacy بزارم چه tactical حریف تا یه عمق میده دفاع من خالی میشه تک به تک میشه یا راحت جا میمونم نمیتونم توپ بگیرم سر حمله کردن هم یه مشکل دارم مثلا حریف بازیکناشو میبینم سر حمله همه اضافه میشن از کنار و عمق فرار میکنن ولی بازیکنای من مثل ماست میمونن چه عادی پاس بدم چه با L1

دوست دارم دیگه بازیو بشکنم بریزم دور

این دفاع کردن تو فیفا 15 واسه من داستانی شده اصلا از بازی لذت نمیبرم هرکاری میکنم نمیتونم یاد بگیرم

چه رو legacy بزارم چه tactical حریف تا یه عمق میده دفاع من خالی میشه تک به تک میشه یا راحت جا میمونم نمیتونم توپ بگیرم سر حمله کردن هم یه مشکل دارم مثلا حریف بازیکناشو میبینم سر حمله همه اضافه میشن از کنار و عمق فرار میکنن ولی بازیکنای من مثل ماست میمونن چه عادی پاس بدم چه با L1

دوست دارم دیگه بازیو بشکنم بریزم دور

رو حالت lagecy وقتی ضربدر گرفتی تا دفاع کنی دکمهl2 رو هم بگیر تا پوشش هم بده وقتی سمتش میره در زمان مناسب l2 رو ول کن و دستت رو ضربدر باشه ناگهان میره رو مهاجم..بخاطر حرکت سریع و مانوری مهاجمان اول نباید جا بمانی و پوشش بدی که میتونی روشی که گفتمو امتحان کنی...تو فیفا ۱۵ نمیشه اول یکله بری توپو بگیری باید پوشش بدی تا یا لو بده یا زمان مناسب بری روش

دوستان یکی به من بگه این دورتموند لامصب رو چطوری ببرم ~x( ... شده گربه سیاهم اصلا نمیتونم جلوش بازی کنم .... تمام کسایی که این تیم رو ور میدارن سبک بازیشون کلن فرق داره با بقیه ...
من خودم عادت کردم که حریف روبروم سرعتی بازی کنه ولی اینایی که دورتموند رو ور میدارن بازی رو کند میکنن و نامردا اونقدر پاس کاری میکنن که کفر منو در میارن :| از یکی 5 تا خوردم :d آمارم داره روز به روز گند تر میشه انگار گل زدن یادم رفته :((
آقا این لیدر رئال کلن رو مخه دهن سرویس اونقدر با بلند گو داد میزنه اعصاب واسم نذاشته .... من فک کنم ea این یارو رو هم لایسنس کرده باشه :d لامصب داشتم بازی رئال رو از tv نگا میکردم دقیقا مثل فیفا داشت با بلندگو داد میزد

مشکلی که تو دفاع هست اینه که وقتی تیم حریف پاس چیپ میندازه مدافع در اکثر مواقع نمی‌تونه توپ رو دفع کنه. اکثر گل‌هایی هم که زدم/خوردم سر همین قضیه بوده. قبلاً یه باگی بود تو بازی که سرعت دفاع کم می‌شد؛ وقتی دفاع پشت بازیکن می‌دوید به صورت رندوم سرعتش من می‌شد و می‌ایستاد. این رو برطرف کردن اما انگار موقع توپ‌های هوایی این مشکل هنوز هست. یعنی کسی پاس هوایی بده دفاع قشنگ جا می‌مونه. به غیر از این من مشکلی ندیدم. تنها نکته‌ی مثبتی که دیدم هد زدن بوده. تو فیفاهای قبلی اگه موقع توپ‌های هوایی مربع رو می‌زدی امکان نداشت مهاجم هد بزنه، ولی الان بهتر می‌شه از رو هد گل زد. اصلاً شانس این که از رو هد گل بزنید بیشتره تا شوت. :d

باز رئال بعضي وقتا مياره كلا ديگه تيم ٤ ٤/٥ برميدارم ولي باز ميخورم به تورشون:D

دوست عزیز این که مشکل خاصی نیست قبل از اینکه میخوای بری تو بازی برو تو تنظیمات یکی از گزینه ها که مربوط به انتخاب حریفه رو بزار روی restrictive ،اینجوری دیگه امکان نداره تیم ۴ ستاره برداری حریفت ۵ یا ۴/۵ ستاره باشه
اگه دقیقاً متوجه نشدی بگو توضیح کامل میدم که دیگه همچین مشکلی نداشته باشی

تنها علاج این فیفا جلوی تیم های جن دار دفاع 5 نفرس.
تا خفت گلر هم بکشین عقب.
یه هافبک دفاعی هم جلوشون اونم تا اونجا که ممکنه عقب.
پرس هم بزارین رو 1 و با خیال راحت بازی کنید.

تنها علاج این فیفا جلوی تیم های جن دار دفاع 5 نفرس.
تا خفت گلر هم بکشین عقب.
یه هافبک دفاعی هم جلوشون اونم تا اونجا که ممکنه عقب.
پرس هم بزارین رو 1 و با خیال راحت بازی کنید.

نزن این حرفو امین ! :دی با دفاع 3 و 4 نفره هم میشه . تو آپدیت جدید وقتی شکیری اضافه شد موقت یه پلاس ژاپن بگیر یکم Derby De italia بزنیم کمال که PS4 نگرفته تنها تورینی در دسترس تو هستی :دی

دوستان یه سوال خواهشا کسی میدونه جواب بده
من چند وقته match day ام اصلا on نمیشه یعنی میخوام on کنم خود بخود میچره دوباره off میشه اون قسمت in forms هم اصلا دیگه نشون نمیده دلیلش چیه

آقا کسی نبود راهنمایی کنه
بخاطر این موضوع season اصلا نمیتونم بازی کنم هی یه اروری میده online information

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or