آخرین ویرایش:
می دونم ربطی با تاپیک نداره ! اما خب بی ربطم نیستبچه ها من دسته دوم فیفا ۱۵ رو چند بگیرم خوبه ؟
ببخشید شما برو یکم تحقیق کن دروازبان اصلی تیم بوده.خیلی قبولش دارم منتهی فقط از منچستر پیشنهاد داشت... فک کنم تمرینم کرد باهاشون ولی نرفا هیچ وقت...
پیدا کردی سلام منم بهش برسون بگو کجایی مرد مومن ؟! :d اصن نیست ، امروز توپخونه بودم اصن نداشتن ، جالبه ملت این همه شاکین از باگهاش بعد اصن دست دوش نیستمن حاضرم هرکیو که داره عذاب میکشه راحتش کنم و از باگ نجاتش بدم . تا 140 هم پیداکردی بگیر سود کردیی ، ولی اگه توهم باگ اذیتت کرد بیا پیش خودم خریدارم ازت :d
تو آنلاین طرف اگه یکم دریبل زدن بلد باشه میتونه همون اول بازی همه رو دریبل کنه و گل بزنه. همیچجوره هم نمیشه جلوشو گرفت.
خیلی ضایعست این
این دفاع کردن تو فیفا 15 واسه من داستانی شده اصلا از بازی لذت نمیبرم هرکاری میکنم نمیتونم یاد بگیرم
چه رو legacy بزارم چه tactical حریف تا یه عمق میده دفاع من خالی میشه تک به تک میشه یا راحت جا میمونم نمیتونم توپ بگیرم سر حمله کردن هم یه مشکل دارم مثلا حریف بازیکناشو میبینم سر حمله همه اضافه میشن از کنار و عمق فرار میکنن ولی بازیکنای من مثل ماست میمونن چه عادی پاس بدم چه با L1
دوست دارم دیگه بازیو بشکنم بریزم دور
WTFببخشید شما برو یکم تحقیق کن دروازبان اصلی تیم بوده.
باز رئال بعضي وقتا مياره كلا ديگه تيم ٤ ٤/٥ برميدارم ولي باز ميخورم به تورشون![]()
تنها علاج این فیفا جلوی تیم های جن دار دفاع 5 نفرس.
تا خفت گلر هم بکشین عقب.
یه هافبک دفاعی هم جلوشون اونم تا اونجا که ممکنه عقب.
پرس هم بزارین رو 1 و با خیال راحت بازی کنید.
دوستان یه سوال خواهشا کسی میدونه جواب بده
من چند وقته match day ام اصلا on نمیشه یعنی میخوام on کنم خود بخود میچره دوباره off میشه اون قسمت in forms هم اصلا دیگه نشون نمیده دلیلش چیه