FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
اینکه قطعا بدونی میبری که دیگه هیجان نداره...
اتفاقا اونایی که به دنبال بازی زیبا و واقع گرایانه هستن بیشت از کسانی که فقط به نتیجه اهمیت میدن میبازن. توی واقعیت هم یه جاهایی میبینی همینجوری داری شگفت زده می شی از نتیجه.
پس این دیگه عیب نیست، من تو سطح شما نیستم تو بازی (تازه شروع کردم آنلاینو) اما تو این قضیه درکت می کنم.چون خودم باهاش برخورد کردم.
کسی که به دنبال نتیجه هست بیشتر دنبال بازی های ارکید میره، مثل pes بازها. البته این بد نیستا ، به میزان تخیل آدم هم بستگی داره.
البته این کلی نیست ولی تا جایی که من دیدم صدق کرده.
در کل خودم توی زندگی روزمره هم در برخورد با آدم ها به خیلی از این موقعیت ها برخورد کردم.مشکل از بازی نیست به نظرم.دنیا همینطوریه.
دید ما هم اینجوریه.
دلیلی نداره هم همه چیز مطابق نظر ما باشه.
بازم نمیدونم چقد موافقی؟

زیاد موافق نیستم باهات ;)
من نمیگم از قبل قطعا باید بدونی ببری و از این حرفا ... من میگم که تو فیفا15 بعضی دست ها که اتفاقا کم هم پیش نمیاد یه جورایی انگار خود بازی از قبل تعیین میکنه که مثلا تو نباید ببری یا فلانی باید برنده این بازی شه . اتفاقا چند روز پیش به یکی از رفیقام به شوخی میگفتم که خود فیفا بعضی دست ها که بازی میکنی قبل شروع بازی وردی میخونه و طلسم میکنه طرفو :دی
یعنی تو اون بازی هر کاری میکنی گل بزنی توپت نمیره تو گل و با اولین حمله طرف گل میخوری ... شاید باورت نشه ولی من در 70-80 درصد بازی هایی که میکنم و 30 مین اول بازی کلی حمله و موقعیت دارم و گل نمیشه بعدش پیش بینی میکنم این بازی نمیتونم ببرم و همینطورم میشه :دی
من مثلا امار سیزنم اینه :
از این 238 باخت 100 تاش بیشتر که به لطف نت استثنایی ایران دیسکانکت شدم و 3-0 باختم :دی بقیه باخت ها 90 درصدش به کسایی بوده که دسته 3 و 2 بودن و کلا امار جالبی هم نداشتن
فقط ده درصد این باخت ها به کسایی بوده که بازی خوبی داشتن و مثلا تو اون بازی حقشون بوده ببرن
تو فیفا14 اگر بازیت ضعیف بود شانست برای بردن نسبت به 15 خیلی کمتر بود چون دیگه یه توپ و دو توپ و سه توپ طرفت گل نمیشه دیگه حمله چهارم گل میخوردی ولی 15 یه بازی که شانس باهات باشه تا صد حمله هم فایده نداره :دی تو پست قبلی هم گفتم امروز واقعا یه بازی عجیب غریبی کردم و نیمه اول 3 تا تیرک زدم به طرف 14 شوت 8 تا تو چهارچوب . این 3 تا تیرک هم یعنی از نقطه پنالتی نزدیک تر بودم شوت میزدم کل دروازه رو ول میکرد میرفت میخورد تیرک!!! یعنی تیرک سومی همینطور شاخ در اوردم اخرم به زور و دقیقه 90 3-2 بردم طرفو
فیفا15 طول تیرک از طول دروازه بیشتره از بس توپ به تیر میخوره >:)
من نتیجه واقعا واسم مهمه تو بازی یعنی وقتی میبازم به خصوص این باختای الکی تو 15 اعصابم شدید داغون میشه :دی تو 14 از باختام بازم ناراحت میشدم ولی نه به اندازه 15 چون تو 14 میباختی خوب میگفتی بازی طرفت هم خوب بوده تو اون دست هم که باختی ازت بهتر بازی کرد و خوب حقش بود ببره

آخرین ویرایش:
دقیقا . من بعضی بازی ها که انجام میدم انگار طرف دروازش طلسم شده ، هرچی میزنی نمیره تو گل ! دوستامم بعضی وقتا میان توضیح میدن که براشون اینجوری میشه . خیلی ضایع هست ، طرف هیچی بارش نیست هرچی میزنی حتی دروازه خالی نمیره تو گل بعد با یه شوت خیلی ساده و سوتی دروازه بان ، توپش وارد دروازه میشه و میبره :|

مشکل جدید فیفا که کشف شد.....نام این مشکل طلسم میباشد....
این حرفا چیه خدایی گاهی آدم تعجب میکنه...طبیعت فوتبال اینه گاهی ی تیم همه موقعیت ها و بازی دستشه آخر میبازه..
اگه قرار بود هرچی بزنیم گل بشه که میشد تنیس...این هم یکی دیگه از توجیه و دلایله م ل ا نصرالدین هست...
یعنی فیفا ی طلسم داده به بازی؟ نه به نظر من کیفیت شوت مهمتر تا شدت و دقت تو شوت حرف آخرو میزنه..
تو این چند ساله نمونه های زیادی از بارسا جلو چلسی بگیر از بایرن جلو چلسی بگیر یا هزاران بازیه دیگه از خود چلسی جلو تاتنهام بگیر که باخت علتش فقط و فقط دقت هست...این دقت هم گاهی اتفاقی نکه بگی همیشه با دقت میشه همه کارهارو انحام داد،..
کلا من کلماتی مثله طلسم یا شانسو قبول ندارم..اما دقت در هر کاری و عدم دقت صحیح رو قبول دارم که این عدم دقت برا ذات انسان طبیعی هست چون انسان بدون عدم دقت بهشت خواهد ساخت پس خرابکاری میکنه تا طعم شکست و ضعف و اشتباه رو بچشه..

این حرفا چیه خدایی گاهی آدم تعجب میکنه...طبیعت فوتبال اینه گاهی ی تیم همه موقعیت ها و بازی دستشه آخر میبازه..
اگه قرار بود هرچی بزنیم گل بشه که میشد تنیس...این هم یکی دیگه از توجیه و دلایله م ل ا نصرالدین هست...
یعنی فیفا ی طلسم داده به بازی؟ نه به نظر من کیفیت شوت مهمتر تا شدت و دقت تو شوت حرف آخرو میزنه..
تو این چند ساله نمونه های زیادی از بارسا جلو چلسی بگیر از بایرن جلو چلسی بگیر یا هزاران بازیه دیگه از خود چلسی جلو تاتنهام بگیر که باخت علتش فقط و فقط دقت هست...این دقت هم گاهی اتفاقی نکه بگی همیشه با دقت میشه همه کارهارو انحام داد،..
کلا من کلماتی مثله طلسم یا شانسو قبول ندارم..اما دقت در هر کاری و عدم دقت صحیح رو قبول دارم که این عدم دقت برا ذات انسان طبیعی هست چون انسان بدون عدم دقت بهشت خواهد ساخت پس خرابکاری میکنه تا طعم شکست و ضعف و اشتباه رو بچشه..
این مشکلی هست که تو فیفا هستش ، حالا میخوای باور داشته باشی یا نداشته باشی . بعضی وقتا با حریفا هرچی ضربه میزنی نمیره تو گل بعد با یه ضربه ی ساده که میزنه ، دروازه بان توپ میخوره بهش و میره تو گل .

من یه چند بازی ای سیستم 5دفاعه گذاشتم همه رو میبردم حتی طرف قبل شروع شدن بازی وقتی میدید سیستم منو نا امید میشد من اصلا باخت نداشتمو کلا روی لگ اونم own goalشاید گل میخوردم ولی دیدم اصلا بهم برد فاز نمیده دیگه اینایی که میگن ما میبریم ولی لذت نمیبریم مال همین سیستم 5 دفاعه هست

من یه چند بازی ای سیستم 5دفاعه گذاشتم همه رو میبردم حتی طرف قبل شروع شدن بازی وقتی میدید سیستم منو نا امید میشد من اصلا باخت نداشتمو کلا روی لگ اونم own goalشاید گل میخوردم ولی دیدم اصلا بهم برد فاز نمیده دیگه اینایی که میگن ما میبریم ولی لذت نمیبریم مال همین سیستم 5 دفاعه هست
من سیستمم 5 دفاعه هست. هم زیاد گل میزنم. هم زیاد بازی هام میبرم. خیلی هم از بازی ام لذت میبرم:d
به نظر من ربطی لذت بردن به سیستم و ترکیب چینی و غیره نداره:dبعضی وقت ها شده حتی می بازی هم خیلی لذت میبری:d

من سیستمم 5 دفاعه هست. هم زیاد گل میزنم. هم زیاد بازی هام میبرم. خیلی هم از بازی ام لذت میبرم:d
به نظر من ربطی لذت بردن به سیستم و ترکیب چینی و غیره نداره:dبعضی وقت ها شده حتی می بازی هم خیلی لذت میبری:d
باو منظورم تو نبودی تو که از 12 بعد از عوض شدن سیستم دفاعی 5 دفاعی میچینی حالا چه فیفا 12 باشه چه فیفا20 تو باید 5 دفاعه بذاری روی صحبتمم با تو نبود و نیست:d

دوست عزيز شما خودت تو پستهات نوشتي كه افلاين بازي ميكني و انلاين نميري
شما برو يه ماه انلاين بازي كن يهو ببين تو يه بازي ٣٠ تا موقعيت داري يكيشم گل نميشه (اونم بطرز عجيبي) بعد طرف يه موقعيت يه گل ميزنه، يا يهو بازيكناي خيلي قويت بهطرز بدي سوني ميدن
ببين اون موقع هم مياى از منطق بگي

دوستان اگه شما بارسلونا بیارید چه ترکیبی به کار می برید؟!

من دیفالت خودش رو میرم، ولی جای مسی با سوارز که کنار هست رو عوض می کنم! چون مسی توپ بندازه جلو بره بالاخره خیلی خوبه... و سوارز هم از لحاظ قدرت بدنیش ...

جای مَتیو ماسکرانو میارم جای راکیتیچ هم اینیستا ... سیستم دیفالتم فکر کنم 4.3.3 باشه... چطوره؟!

دوست عزيز شما خودت تو پستهات نوشتي كه افلاين بازي ميكني و انلاين نميري
شما برو يه ماه انلاين بازي كن يهو ببين تو يه بازي ٣٠ تا موقعيت داري يكيشم گل نميشه (اونم بطرز عجيبي) بعد طرف يه موقعيت يه گل ميزنه، يا يهو بازيكناي خيلي قويت بهطرز بدي سوني ميدن
ببين اون موقع هم مياى از منطق بگي

1.حرفت متینه و قابل احترام.....
2.من موفق شدم 3 یا 4 دستی آنلاین بازی کنم همون بخشی که DIVISION رو زیاد میکنه با دو روز پلاس بازی جی تی ای بازی کردم و مشکلات و باگ ها رو دیدم...و باید بگم مشکلاته خاصی داره...
3.میشه ی جور به من ثابت کنی وقتی شما دو انسان هستی که با هوشه خودت بازی میکنی و هوشه CPU کاره ای نیست چطوره که توپایه شما گل نمیشه توپ انسان دیگه گل میشه؟؟ آیا واقعا شدنیه و گفتنیه علته خاصی داره؟؟؟؟ یا اسمش جادو یا چیزه خاصیه ...این دور از منطق که هیچ یجور توهم ذهنیه..یعنی اون موقعه شرکت EA این رو برا یکی که بازیش و حملاتش ضعیفه قرار داده تا برنده بشه جلو کسی که بازی بلده...:-/
4.توی حالت آفلاین بنده خودم بازی زیاد برام اتفاق افتاده تیر بزنم و توپ خراب کنم ولی مثلا با ی تیم قوی با ی موقعیت ببازم به حریف این شاید تو هر 10 بازی 1 2 تا برا هر تیمه بزرگی اتفاق بیفته...

به نظر من تنها و تنها علت این مشکلا برمیگرده به تک به تک ها و شوتها که گاهی گله و گاهی خراب که تعداد خراب شدن تک به تکها تو این سری بیشتر از قبل هستن البته راه کار زاویه موافق برا تک به تک زدن خوبه اما اونم مثله تک به تک زدنای 14 نیست که امکان نداشت شما تو دو متری دروازبان بغل پا بگیری ی مقدار کم پر کنی و گل نشه تو زاویه مخالف گلر ...البته باگ های گلر ها هم حتی تو آفلاین هم گاهی تو توپ گیری به سوده تک به تک زنه..

دوستان یه سوال داشتم اگه کسی میدونه لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم
فیفا هی اپدیت جدید میده واسه تغییرات بازیکنا منم اپدیت میکنم اما وقتی کنسول خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم میام برام kick off هی هر دفعه باید دانلود کنه اگه به نت وصل نباشم هم که کلا اپدیتاییم که کردم نیست! نمیشه سیو کرد اپدیتای مربوط به بازیکنا رو ؟؟

فیفا هی اپدیت جدید میده واسه تغییرات بازیکنا منم اپدیت میکنم اما وقتی کنسول خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم میام برام kick off هی هر دفعه باید دانلود کنه اگه به نت وصل نباشم هم که کلا اپدیتاییم که کردم نیست! نمیشه سیو کرد اپدیتای مربوط به بازیکنا رو ؟؟
یکاری کن ی بار برو تو سیتینگ دستگاهت و تو بخش STROAGE بود فک کنم هم سیو هر بازی موجوده هم ی بخش دیگه مثلا خوده بازی که میزاری شروع میکنه ریختن رو هارد موجوده همه سیو ها مربوطه به بازی رو از بخش سیو بازی ها پاک کن و بعد خوده بازی رو پاک کن که رو هارد ریختی ...ی بار دیگه دیسکو بزار و بریز بازیرو و آپدیت آخر بازیرو بکن بعد برو تو بازی و ترکیباتو به PSN وصل بودی آپدیت کن از تو داخل بازی شاید درست بشه اینطور ...البته من تا جایی که بلدم گفتم شاید حل نشه اینجوری هم اما احتمال میدم حل بشه و مشکل تو سیو اون بخس باشه که UNKNOWN شده برا هارد دستگاهت
من ی بار همچین مشکلی تو فیفا 14 برام دو بار پیش آمد یکی از سیوهام که برا فیفا بود UNKNOWN شده بود و عجیب بود هروقت میرفتم تو بازی ی اخطار از PSN اول می آمد. میرفت بازیه دوستانه مادرید و بارسا و بعد بازی اون دو تیم تیمهای دیگه بالا نمیامد و ی مشکله عجیبی بود....من این کارو کردم که بالا اول توضیح دادم و مشکلم حل شد...و هنوزم علتشو نفهمیدم چرا UNKNOWN شد برا من و ی راز هستش هنوز علتش و فقطم فیفا 14 برام اینجوری شده تو کله بازیام...

آخرین ویرایش:
بعد از دانلود اپدیتها برو تو قسمت پروفایل یه گزینه هست فکر کنم نوشته سیو اسکواد دقیق یادم نیست ولی یه بار اونو بزنی اوکی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or