آخرین ویرایش:
اینکه قطعا بدونی میبری که دیگه هیجان نداره...
اتفاقا اونایی که به دنبال بازی زیبا و واقع گرایانه هستن بیشت از کسانی که فقط به نتیجه اهمیت میدن میبازن. توی واقعیت هم یه جاهایی میبینی همینجوری داری شگفت زده می شی از نتیجه.
پس این دیگه عیب نیست، من تو سطح شما نیستم تو بازی (تازه شروع کردم آنلاینو) اما تو این قضیه درکت می کنم.چون خودم باهاش برخورد کردم.
کسی که به دنبال نتیجه هست بیشتر دنبال بازی های ارکید میره، مثل pes بازها. البته این بد نیستا ، به میزان تخیل آدم هم بستگی داره.
البته این کلی نیست ولی تا جایی که من دیدم صدق کرده.
در کل خودم توی زندگی روزمره هم در برخورد با آدم ها به خیلی از این موقعیت ها برخورد کردم.مشکل از بازی نیست به نظرم.دنیا همینطوریه.
دید ما هم اینجوریه.
دلیلی نداره هم همه چیز مطابق نظر ما باشه.
بازم نمیدونم چقد موافقی؟
این مشکلی هست که تو فیفا هستش ، حالا میخوای باور داشته باشی یا نداشته باشی . بعضی وقتا با حریفا هرچی ضربه میزنی نمیره تو گل بعد با یه ضربه ی ساده که میزنه ، دروازه بان توپ میخوره بهش و میره تو گل .مشکل جدید فیفا که کشف شد.....نام این مشکل طلسم میباشد....
این حرفا چیه خدایی گاهی آدم تعجب میکنه...طبیعت فوتبال اینه گاهی ی تیم همه موقعیت ها و بازی دستشه آخر میبازه..
اگه قرار بود هرچی بزنیم گل بشه که میشد تنیس...این هم یکی دیگه از توجیه و دلایله م ل ا نصرالدین هست...
یعنی فیفا ی طلسم داده به بازی؟ نه به نظر من کیفیت شوت مهمتر تا شدت و دقت تو شوت حرف آخرو میزنه..
تو این چند ساله نمونه های زیادی از بارسا جلو چلسی بگیر از بایرن جلو چلسی بگیر یا هزاران بازیه دیگه از خود چلسی جلو تاتنهام بگیر که باخت علتش فقط و فقط دقت هست...این دقت هم گاهی اتفاقی نکه بگی همیشه با دقت میشه همه کارهارو انحام داد،..
کلا من کلماتی مثله طلسم یا شانسو قبول ندارم..اما دقت در هر کاری و عدم دقت صحیح رو قبول دارم که این عدم دقت برا ذات انسان طبیعی هست چون انسان بدون عدم دقت بهشت خواهد ساخت پس خرابکاری میکنه تا طعم شکست و ضعف و اشتباه رو بچشه..
من سیستمم 5 دفاعه هست. هم زیاد گل میزنم. هم زیاد بازی هام میبرم. خیلی هم از بازی ام لذت میبرم:dمن یه چند بازی ای سیستم 5دفاعه گذاشتم همه رو میبردم حتی طرف قبل شروع شدن بازی وقتی میدید سیستم منو نا امید میشد من اصلا باخت نداشتمو کلا روی لگ اونم own goalشاید گل میخوردم ولی دیدم اصلا بهم برد فاز نمیده دیگه اینایی که میگن ما میبریم ولی لذت نمیبریم مال همین سیستم 5 دفاعه هست
باو منظورم تو نبودی تو که از 12 بعد از عوض شدن سیستم دفاعی 5 دفاعی میچینی حالا چه فیفا 12 باشه چه فیفا20 تو باید 5 دفاعه بذاری روی صحبتمم با تو نبود و نیست:dمن سیستمم 5 دفاعه هست. هم زیاد گل میزنم. هم زیاد بازی هام میبرم. خیلی هم از بازی ام لذت میبرم:d
به نظر من ربطی لذت بردن به سیستم و ترکیب چینی و غیره نداره:dبعضی وقت ها شده حتی می بازی هم خیلی لذت میبری:d
مشکل جدید فیفا که کشف شد.....نام این مشکل طلسم میباشد....
این حرفا چیه خدایی گاهی آدم تعجب میکنه...طبیعت فوتبال اینه گاهی ی تیم همه موقعیت ها و بازی دستشه آخر میبازه..
اگه قرار بود هرچی بزنیم گل بشه که میشد تنیس...این هم یکی دیگه از توجیه و دلایله م ل ا نصرالدین هست...
یعنی فیفا ی طلسم داده به بازی؟ نه به نظر من کیفیت شوت مهمتر تا شدت و دقت تو شوت حرف آخرو میزنه..
تو این چند ساله نمونه های زیادی از بارسا جلو چلسی بگیر از بایرن جلو چلسی بگیر یا هزاران بازیه دیگه از خود چلسی جلو تاتنهام بگیر که باخت علتش فقط و فقط دقت هست...این دقت هم گاهی اتفاقی نکه بگی همیشه با دقت میشه همه کارهارو انحام داد،..
کلا من کلماتی مثله طلسم یا شانسو قبول ندارم..اما دقت در هر کاری و عدم دقت صحیح رو قبول دارم که این عدم دقت برا ذات انسان طبیعی هست چون انسان بدون عدم دقت بهشت خواهد ساخت پس خرابکاری میکنه تا طعم شکست و ضعف و اشتباه رو بچشه..
دوست عزيز شما خودت تو پستهات نوشتي كه افلاين بازي ميكني و انلاين نميري
شما برو يه ماه انلاين بازي كن يهو ببين تو يه بازي ٣٠ تا موقعيت داري يكيشم گل نميشه (اونم بطرز عجيبي) بعد طرف يه موقعيت يه گل ميزنه، يا يهو بازيكناي خيلي قويت بهطرز بدي سوني ميدن
ببين اون موقع هم مياى از منطق بگي
یکاری کن ی بار برو تو سیتینگ دستگاهت و تو بخش STROAGE بود فک کنم هم سیو هر بازی موجوده هم ی بخش دیگه مثلا خوده بازی که میزاری شروع میکنه ریختن رو هارد موجوده همه سیو ها مربوطه به بازی رو از بخش سیو بازی ها پاک کن و بعد خوده بازی رو پاک کن که رو هارد ریختی ...ی بار دیگه دیسکو بزار و بریز بازیرو و آپدیت آخر بازیرو بکن بعد برو تو بازی و ترکیباتو به PSN وصل بودی آپدیت کن از تو داخل بازی شاید درست بشه اینطور ...البته من تا جایی که بلدم گفتم شاید حل نشه اینجوری هم اما احتمال میدم حل بشه و مشکل تو سیو اون بخس باشه که UNKNOWN شده برا هارد دستگاهتدوستان یه سوال داشتم اگه کسی میدونه لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم
فیفا هی اپدیت جدید میده واسه تغییرات بازیکنا منم اپدیت میکنم اما وقتی کنسول خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم میام برام kick off هی هر دفعه باید دانلود کنه اگه به نت وصل نباشم هم که کلا اپدیتاییم که کردم نیست! نمیشه سیو کرد اپدیتای مربوط به بازیکنا رو ؟؟
بعد از دانلود اپدیتها برو تو قسمت پروفایل یه گزینه هست فکر کنم نوشته سیو اسکواد دقیق یادم نیست ولی یه بار اونو بزنی اوکی میشه.دوستان یه سوال داشتم اگه کسی میدونه لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم
فیفا هی اپدیت جدید میده واسه تغییرات بازیکنا منم اپدیت میکنم اما وقتی کنسول خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم میام برام kick off هی هر دفعه باید دانلود کنه اگه به نت وصل نباشم هم که کلا اپدیتاییم که کردم نیست! نمیشه سیو کرد اپدیتای مربوط به بازیکنا رو ؟؟