FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
مشکلی که تو دفاع هست اینه که وقتی تیم حریف پاس چیپ میندازه مدافع در اکثر مواقع نمی‌تونه توپ رو دفع کنه. اکثر گل‌هایی هم که زدم/خوردم سر همین قضیه بوده. قبلاً یه باگی بود تو بازی که سرعت دفاع کم می‌شد؛ وقتی دفاع پشت بازیکن می‌دوید به صورت رندوم سرعتش من می‌شد و می‌ایستاد. این رو برطرف کردن اما انگار موقع توپ‌های هوایی این مشکل هنوز هست. یعنی کسی پاس هوایی بده دفاع قشنگ جا می‌مونه. به غیر از این من مشکلی ندیدم. تنها نکته‌ی مثبتی که دیدم هد زدن بوده. تو فیفاهای قبلی اگه موقع توپ‌های هوایی مربع رو می‌زدی امکان نداشت مهاجم هد بزنه، ولی الان بهتر می‌شه از رو هد گل زد. اصلاً شانس این که از رو هد گل بزنید بیشتره تا شوت. :d
برعکس گفتی در مورد هد . مثلا تو فیفا14 کلا خوراک سانتر و گل با سر بود . کافیه بود مثلا یه تیم مثه پی اس جی یا بایرن یا رئال برداری و قلق سانتر کردن هم بلد باشی دیگه تو یه بازی 3-4 گل با سر میتونستی بزنی . من خودم پی اس جی برمیداشتم فیفا14 هر بازی 4-5 تا گل با سر میزدم :دی کلا باگ بود .
تو 15 اصلا گل زنی با سر باگ نیست . از هر ده سانتر شاید یکیش گل شه . همین پی اس جی رو بردار که بهترین سر زن ها رو داره ببین اصلا میشه گل زد با سر یا نه . البته بستگی به حریفت داره من الان حریفایی که میگم منظورم بازی بلد باشن یا تو div 1 سیزن باشن مگر نه کسی که بازی بلد نباشه که حرفی نیست توش
در مورد پاس هوایی یا همون l1 مثلث هم باید خوب بلد باشی دفاع رو پوشش بدید سریع دکمه نگیرید به سمت صاحب توپ یورش ببرید . بازیکنی که کرسر رو سرشه (کنترلش دست ما هست ) رو ببرید عقب پشت مهاجم نوک حریف و فضا ندید بهش
=-======
فیفا15 اوایلش واقعا رو مخ بود ولی بعد اپدیت اخر خیلی خوب شد و کلا اپدیت اخر بازی رو از این رو به اون رو کرد با بهتر شدن دفاع .دیگه یه کمی دفاع بلد باشی میتونی راحت جلوی بازیکنای سرعتی رو بگیری البته خوب رئال باگه طبق معمول با اون قدرت بدنی های مسخره که واسه بازیکناش ساختن ea . حتی جلوی سرعت هم بگیری با قدرت بدنی رد میشه توپ . ولی خوب رئال -رئال بازی کنید این مشکلم نیست دیگه

بزرگترین مشکل من با فیفا15 اینه که اگر بخوای یه بازی رو ببازی همه چی دست به دست هم میدن ببازوننت . یعنی تو یه بازی هایی انگار اصلا رمز تقلب زده طرف . بازی هیچی بلد نیست ولی هر چی میزنی میگیره یا گل نمیشه یه حمله میکنه گل میشه .من سیزن زیاد بازی میکنم رنک بالایی هم دارم مثلا با رنک 4 و6 و 10 و خلاصه هر چی رنک بالا هست و مثلا طرف 700 برد داره 150 باخت بازی کردم بردم بعد با یه طرف بازی میکنم همین مسئله ای که گفتم پیش میاد میبازم میری میبینی امارشو طرف دسته 3 هست و باختاشم از برداش بیشتره !:دی همین امروز مثلا یه بازی کردم با یکی نیمه اول امار 14 شوت از من از اون یکی بود من 3 تا تیر زدم فقط نیمه اول دو سه تک به تک زدم گل نشده بعد نیمه دوم شروع شد بالاخره گل و زدم اونم چه جوری تک به تک شوت زدم بازم گرفت این بار دیگه ول شد از دستش گل شد بعد بازم میتونستم اختلاف بیشتر کنم بازم گل نشد طرف دو تا حمله کرد دوتاشم الکی گل شد دیگه اعصابم خرد شده بود میخواستم خارج شم از بازی تا اخرش بازی کردم 3-2 بردم ولی گند زده شده بود به اعصاب . کم هم پیش نمیاد این مسئله شانس و گل نشدن توپا . تو فیفا14 اینطور نبود اصلا یعنی بازیت بهتر بود میدونستی قطعا میبری ولی تو 15 شانس شدید تاثیر داره تو بازی

اینکه قطعا بدونی میبری که دیگه هیجان نداره...
اتفاقا اونایی که به دنبال بازی زیبا و واقع گرایانه هستن بیشت از کسانی که فقط به نتیجه اهمیت میدن میبازن. توی واقعیت هم یه جاهایی میبینی همینجوری داری شگفت زده می شی از نتیجه.
پس این دیگه عیب نیست، من تو سطح شما نیستم تو بازی (تازه شروع کردم آنلاینو) اما تو این قضیه درکت می کنم.چون خودم باهاش برخورد کردم.
کسی که به دنبال نتیجه هست بیشتر دنبال بازی های ارکید میره، مثل pes بازها. البته این بد نیستا ، به میزان تخیل آدم هم بستگی داره.
البته این کلی نیست ولی تا جایی که من دیدم صدق کرده.
در کل خودم توی زندگی روزمره هم در برخورد با آدم ها به خیلی از این موقعیت ها برخورد کردم.مشکل از بازی نیست به نظرم.دنیا همینطوریه.
دید ما هم اینجوریه.
دلیلی نداره هم همه چیز مطابق نظر ما باشه.
بازم نمیدونم چقد موافقی؟

آقا من فقط اين مشكلا دارم يا واسه كسي ديگه هم اتفاق افتاده !
وقتي مي خواد اطلاعات را لود كنه كلي طولش ميده بعدشم ميزنه داريم اطلاعات را لود مي كنيم. همش ارور ميده سرورا !!

راستی تاحالا دقت کردید وقتی دوتا توپ توی زمینه بعد بازیکن یکی شونو اروم میزنه زیرش بشکل پاس که بره بیرون ولی توپ جوری واکنش نشون میده که انگار روبروتو کارلوس شوتش کرده:))

سلام من تازه Ps4 خریدم هرکار میکنم نمیتونم بای کنم آنلاین اینترنتم هم مبین نت هست؟؟؟
واسه چیه؟؟

اگر پلاس نداری که مشکل از اون هست . اگر ملاس داری ، مشکل از سرور خود EA هست . برای من هم وصل نمیشه ، دوستمم مشکل داره . 2 ساعتی هست اینجوریه .

سلام من تازه Ps4 خریدم هرکار میکنم نمیتونم بای کنم آنلاین اینترنتم هم مبین نت هست؟؟؟
واسه چیه؟؟

به غیر از مشکلات سروری خوده EA:
پلاس که باید اول از همه داشته باشی....منم مبین نت دارم با سرعت 2 مگ ...راجب مبین نت بگم اگه خونتون طبقه 3 به بالا نیست شوتش کن بره به درد نمیخوره من 1سال پیش طبقه اول بودیم باهاش نمیشد اصلا وصله PSN بشم داستان بود فقط سرعت سرچش خوبه تو نت:d.... تو ارتفاع خوب جواب میده اینو خوده شرکتیاشونم میگن....من 3 دست کلا باهاش بازی آنلاین کردم فیفا که اونم ریپ داشت...صبح ریپش کمتر بود...برا آنلاین بازی کردن مبین نت خوب نیست ...برو سراغه پارس آنلاین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or