آخرین ویرایش:
اینا واسه فیفا12 هستنمنتخبی از گندهای امسال FIFA! :d
ویدیو ورزش 3 ***8211; اتفاقات خنده دار در بازی فیفا
امسال هم از این دست مسایل کم نداشتیم!اینا واسه فیفا12 هستن
امسال هم از این دست مسایل کم نداشتیم!
آقا کسی نبود راهنمایی کنه
بخاطر این موضوع season اصلا نمیتونم بازی کنم هی یه اروری میده online information
جالب بود!منتخبی از گندهای FIFA! :d
ویدیو ورزش 3 ***8211; اتفاقات خنده دار در بازی فیفا
برعکس گفتی در مورد هد . مثلا تو فیفا14 کلا خوراک سانتر و گل با سر بود . کافیه بود مثلا یه تیم مثه پی اس جی یا بایرن یا رئال برداری و قلق سانتر کردن هم بلد باشی دیگه تو یه بازی 3-4 گل با سر میتونستی بزنی . من خودم پی اس جی برمیداشتم فیفا14 هر بازی 4-5 تا گل با سر میزدممشکلی که تو دفاع هست اینه که وقتی تیم حریف پاس چیپ میندازه مدافع در اکثر مواقع نمیتونه توپ رو دفع کنه. اکثر گلهایی هم که زدم/خوردم سر همین قضیه بوده. قبلاً یه باگی بود تو بازی که سرعت دفاع کم میشد؛ وقتی دفاع پشت بازیکن میدوید به صورت رندوم سرعتش من میشد و میایستاد. این رو برطرف کردن اما انگار موقع توپهای هوایی این مشکل هنوز هست. یعنی کسی پاس هوایی بده دفاع قشنگ جا میمونه. به غیر از این من مشکلی ندیدم. تنها نکتهی مثبتی که دیدم هد زدن بوده. تو فیفاهای قبلی اگه موقع توپهای هوایی مربع رو میزدی امکان نداشت مهاجم هد بزنه، ولی الان بهتر میشه از رو هد گل زد. اصلاً شانس این که از رو هد گل بزنید بیشتره تا شوت. :d
اره دادا واسه منم همين طوريهآقا من فقط اين مشكلا دارم يا واسه كسي ديگه هم اتفاق افتاده !
وقتي مي خواد اطلاعات را لود كنه كلي طولش ميده بعدشم ميزنه داريم اطلاعات را لود مي كنيم. همش ارور ميده سرورا !!
پلاس داری?سلام من تازه Ps4 خریدم هرکار میکنم نمیتونم بای کنم آنلاین اینترنتم هم مبین نت هست؟؟؟
واسه چیه؟؟
سلام من تازه Ps4 خریدم هرکار میکنم نمیتونم بای کنم آنلاین اینترنتم هم مبین نت هست؟؟؟
واسه چیه؟؟
سلام من تازه Ps4 خریدم هرکار میکنم نمیتونم بای کنم آنلاین اینترنتم هم مبین نت هست؟؟؟
واسه چیه؟؟