FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آقا من هرچی سعی کردم این تروفی " Extra Effort " رو بگیرم ولی یه جورایی امکان ناپذیر ــه ! :D
دوستانی که این تروفی رو گرفتن لطفاً راهنمایی کنند ..

آخرین ویرایش:
در مورد دروازه بانها و برگشتن به فیفا14 باید بگم تقریبا محاله چون ea خیلی روی next gen goalkeeper مانور داده و تبلیغ کرده و باهاش ملتو هایپ کرده پس باید امیدوار باشیم باگها و مشکلاتشو توی فیفا16 حل کنه خدایی این دروازه بانها امسال خیلی روی اعصابن

دوستان یه سوال خواهشا کسی میدونه جواب بده
من چند وقته match day ام اصلا on نمیشه یعنی میخوام on کنم خود بخود میچره دوباره off میشه اون قسمت in forms هم اصلا دیگه نشون نمیده دلیلش چیه

دوستان منچستری کمک کنن!

آقا من هر چی بازی می کنم با یونایتد بیشتر اوقات یا مساوی می کنم یا میبازم! اصلا مثل سال های قبل نمیشه هر کار می کنم ترکیبش بالانس نداره به نظرم :( دفاعش رو که دیگه نگید داغونه داغــــون!

یه ترکیب خوب واسه یونایتد پیشنهاد بدید دمتون گرم کلافه شدم!

دوستان یکی از رفقام امروز میگفت به مناسبت سال نو میلادی و کریسمس دوهفته میشه فیفا رو رایگان آنلاین بازی کرد یعنی دیگه احتیاجی به پلاس نداره
درست گفته این رفیق ما کسی امتحان کرده یا نه شعره:d

دوستان منچستری کمک کنن!

آقا من هر چی بازی می کنم با یونایتد بیشتر اوقات یا مساوی می کنم یا میبازم! اصلا مثل سال های قبل نمیشه هر کار می کنم ترکیبش بالانس نداره به نظرم :( دفاعش رو که دیگه نگید داغونه داغــــون!

442 لوزي
جونز و روخو دفاع وسط ها باشند دفاع هاي كناري شاو و والنسيا هافبك دفاعي كريك (بليند) هافبك هاي چپ و راست هم دي ماريا و هررا پشت مهاجم روني (ماتا) دو تا مهاجم اصلي هم فالكائو و فن پرسي (روني)
به نظرم اين تركيب خيلي خوبه

دوستان منچستری کمک کنن!

سلام...
اولین نکته اینه که تو فیفا بازیکن باید سریع باشه... متاسفانه سرعت خیلی فاکتور مهمیه و بهتره از فالکاو واسه بک اپ استفاده کنی...
بهتره از زوج فن پرسی رونی استفاده کنی واسه حمله البته فن پرسی زیاد سریع نیست ولی بدم نی!!:دی
ترکیبی که دوستمون داد خوبه کلا

دوستان منچستری کمک کنن!

من 442 با یه هافبک دفاعی بازی میکنم:::
دفاع مرکزی کریک و روخو
دفاع راست لوک شاو ( دلیل اینکه میزارمش سمت راست اینه که حریف مقابلت کمتر میتونه حرکاتت رو پیش بینی کنه و می تونه با سرعت خوبش بازیکن حریفو جا بذاری)
دفاع چپ هم بلیند رو میزارم (امتحان کن شاید واست جواب بده )
هافبک دفاعی هم اون نره خرو بذار ( فلینی )
هافبک سمت راست والنسیا ( سعی کن زیاد گوشه نذاری چون وسط خالی میشه)
چپ هم ماتا
رونی هم بذار پشت دو مهاجمت
مهاجم سمت راست فالکائو
چپ هکم دیماریا
نیمه دوم هم که شد میتونی اینکارو بکنی:
بلیند رو با اشلی یانگ تعویض کن ( شاو میبری دفاع چپ / والنسیا هم دفاع راست / ویانگ میشه هافبک راست)
ون پرسی هم با ماتا عوض کن ( رونی میره هافبک چپ و میتونی بین ون پرسی و فالکائو یکیش رو بذاری پشت مهاجم )
سیستم بازیت هم وقتی بازی شروع شد بذار رو دفنس .... با حوصله دفاع کن و راحت پاس کاری کن سعی کن مالکیت توپ رو داشته باشی .... موقع دفاع فقط با فلینی بیوفت دنبال حریف سعی کن دفاعت رو از پستش خالی نکنی

الان که ویکتور والدس رفته یونایتد و این بازیکن نیست در لیست بازیکنان فیفا تا اونجا که من سرچ کردم نبود چجوری اضافش میکنن؟؟؟

از طریق ی آپدیت باید انجام بشه یا از طریق همون بخش که تو تنظیمات بازی بازیکنانو ترکیباشونو آپدیت میکنیم.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or