آخرین ویرایش:
نه 1.04 اخریه هر وقت بیاد اطلاعاع رسانی میکنیمدوستان دوباره آبدیت اومده!؟ چند روزی چک نکردم![]()
داداش ما هواتو داریم منم آفلاین میزنم :dگلی که تو کریر مد زدم چیز خاصی هم نیست ولی گفتم برای دوستان بذارم ...........
FIFA 15_20141130010520
چقدر آفلاین باز اینجا کمه ! .......... آنلاین هم خیلی حال میده و درش شکی نیست ولی ما پیرمرد های قدیمی بیشتر آفلاین بازیم تا آنلاین باز![]()
امروز با یه موجود که خیلی ترسو بود بازی کردم اصلا حالم را به هم زد یه گل افتاد جلو اونم پنالتی بعد توپ را تو زمین خودش پاسکاری کرد تا بازی تموم شد یعنی حالم از این حیوانات به هم میخوره
اینم آیدیش گفتم بدونید
Sami929
اصلا باهاش بازی نکنید من تا الان به زور کسی ازم برده باشه ولی این چهارپا.....
لا اله الا الله.... توبه
از این ادما زیاد پیدا میشه تجربه شخصی من اینه که هر چی دیویژن بالاتری باشه بهتره یعنی کمتر با این ادما سروکار داری ،دیویژن ۱ و۲ خوبه بقیشونم سیر صعودی دارن
یه جوریم میگید باهاش بازی نکنید انگار دست خودمونه اگه منظورتون بازی دوستانه است درسته اما.........
گلی که تو کریر مد زدم چیز خاصی هم نیست ولی گفتم برای دوستان بذارم ...........
FIFA 15_20141130010520
چقدر آفلاین باز اینجا کمه ! .......... آنلاین هم خیلی حال میده و درش شکی نیست ولی ما پیرمرد های قدیمی بیشتر آفلاین بازیم تا آنلاین باز![]()
خب دلیل داره ...........فقط آفلاین...به نظرم تو آفلاین دو نفر کنار هم بازی میکنن معلوم میشه کدام بازیشون بهتره آخه تو آفلاین همه شرایط برابره از تلوزیون تا سرعت بازی و همه چی سر این هم هست مسابقات اصلی کنار هم بازی میکنن تا باگهای کمتر که میگن تو آنلاین زیاده و حسش کردم تو 3 بازی ....
کلا 3 دست آنلاین تو عمرم زدم اونم با دو روز اشتراک مجانی بازی gta لذت نبردم بیشتر یک جو مسخره بازی داشت یکی به پستم خورده بود گلر همش میکشید بیرون یا همش شده بود توپو وردارو بدو من خیلی کریر مود رو ترجیح میدم تا بقیه چیزها.....
ی سوال کلی دارم من بازیم خیلی خوبه تعریف نباشه تو سختی افسا نه ای نمیدونم چرا وقتی تو کریر مود به حریفم گل میزنم این cpu بد جور توپو میگیره اصلا خود به خود همه چیم وا میره تو 7 8 دقیقه آخر به خصوص 1 هیچ جلو باشی cpu میشن همه مسی و توپ گرفتن میشه عذاب و دعا میکنم سوت بزنه تو این حالت واقعا با فیفا چالش دارم عرقم در میاد عقبم بیوفتم یارو باسنشو میچرخانه و توپ گرفتن عذابه کلا دعا میکنم تو 10 دقیقه آخر گلی ردو بدل نشه .....
خب دلیل داره ...........
وقتی سی پی یو گل میخوره سیستم بازیش رو پرسینگ شدید میکنه و میخواد در کم ترین زمان ممکن توپ رو از شما بگیره و وقتی گرفت سرعت پاس هاش رو بیشتر میکنه و تحرک بازیکن هاش هم بیشتر میشه چون میخواد به گل برسه ! خصوصا از دقیقه 75 به بعد کاملا تهاجمی بازی میکنن ! البته بدک هم نیست و احمق نیستن و میدونن که عقب افتادن .
شما هم باید روش بازیت رو عوض کنی و سیستم ضد حمله بازی کنی و پاس کاری خودت رو بیشتر تک ضرب تر کنی تا پرس حریف رو بتونی برش بدی یا این که باید توپ رو به بازیکن هایی بدی که توانایی حفظ توپ بالایی رو دارن تا بتونی باهاشون خطا بگیری و جریان بازی رو آروم کنی ......... سی پی یو کاستوم تاکتیکیش در زمان های مختلف بازی تغییر میکنه با توجه به شرایط بازی و نتیجه ای که در بازی در جریان هستش به همین سو خب شما هم باید روش بازیت رو عوض کنی تا بتونی مقابل سی پی یو بتونی دوارم بیاری حالا چه با کاستوم تاکتیک چه با تعویض های درست و چه با ترکیب چینی درست !
کاشکی سرعت ایننرنت بالایی داشتم تا بتونم بعضی از بازی ها رو آپلود کنم و این جا بذارم ! متاسفانه با این اینترنتی که در ایران هست ........... هیچی ولش کن ،چیزی نگم بهتره !!!
مثلا من اسلایدر ها رو جوری تنظیم کردم که بازی به فوتبال واقعی خیلی خیلی نزدیک باشه با بارسا تو جام باشگاه های اروپا بازی داشتم و تیم من در یک فصل دورتمند بود بازی تو زمین بارسا بود و بارسا بیشتر دقایق توپ رو در اختیار داشت من کل بازی رو با تمرکز بالا فقط دفاع کردم و تو یه تک موقعیت اونم فضای شوت زنی به دست آوردم و با رویس توپ رو با شوت از راه دور در دقیقه 65 گل کردم و تمام بازی رو دفاع کردم و تیم بارسا دیگه قاطی کرده بود از بس بازی بسته ای داشتم انجام میدادم ولی تو دقیقه 92 با یه اشتباه بچگانه خودم توپ از کناره ارسال شد البته به صورت زمینی و اینیستا به صورت تک ضرب توپ رو به گل تبدیل کرد .کلا اون بازی خیلی خیلی به من حال داد .
راهی نیست با اروپایی ها بازی کنیم همش شد عرب ،سال های قبل اینجوری نبود با همه کشورها بازی میکردم،در ضمن اون گزینه ی که بچه ها گفته بود که تو تنظیمات origin نوشته واسه مد آنلاین head to head هستش
امروز با یه موجود که خیلی ترسو بود بازی کردم اصلا حالم را به هم زد یه گل افتاد جلو اونم پنالتی بعد توپ را تو زمین خودش پاسکاری کرد تا بازی تموم شد یعنی حالم از این حیوانات به هم میخوره
اینم آیدیش گفتم بدونید
Sami929
اصلا باهاش بازی نکنید من تا الان به زور کسی ازم برده باشه ولی این چهارپا.....
لا اله الا الله.... توبه