FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
توجه کردین موقع شوت زدن شتاب توپ خیلی کمتر از واقعیت هست؟ دیگه اینقدر آهسته نیست. :d FIFA 14 و به خصوص FIFA 13 تو این مورد بهتر بودن، اما انگار تو این مورد شبیه به FIFA 11 شده.

توجه کردین موقع شوت زدن شتاب توپ خیلی کمتر از واقعیت هست؟ دیگه اینقدر آهسته نیست. :d FIFA 14 و به خصوص FIFA 13 تو این مورد بهتر بودن، اما انگار تو این مورد شبیه به FIFA 11 شده.

قدیما ی داستانایی بود به نام م ل ا نصر الدین که مادربزرگای پیر ما سن بالا هاشون تعریف میکردن به نظرم قصه امسال فیفا شبیه اون شده ...بازی نمره خوب گرفته تو چنتا سایتم دیدم با چشمام الانم که بیشترین جوایز بازیرو برده تو بخش ورزشی ...
بازی ایرادایه کلی وجود داره به نظر من تو بازی... برا تشخیص بهتر بودن این بازی ی بار کافیه وسطه یازی برین ویدیوهای فیفا14 رو که سال پیش گرفتین از طریق دکمه shareتماشا کنین کاملا متوجه میشین عمق تفاوت تو گرافیک و چمن و نوع بازیرو که 15خیلی بالا هست فقط یکم تو دفاع کردن 14 بهتره که 14 هم رو هوا دفاع کردن نداشت و اوتبان بود و به پاسای هوایی نه نمیگفت تو 15 دفاع به سرعت حساسه و مهاجم سرعتی رو خوب پوشش نمیده ....

کل ایراد این فیفا 15 تو شوت فقط اینه که وقتی یکم جهت میدی شوت بزنه زیادی جهت میگیره که اونم بعد 1 ماه دسته آدم میاد....شکم نکن که بازی ی مقدار مشکلات تو بخش دفاع داره ولی شک نکن برا تغییر گیم پلی تغییرات لازم بوده و اون حالت ی نواختی 12 تا 14 تو این سری کم رنگ شده تو گیم پلی...
راجب بخش آنلاین که میگن باگ زیاد داره کاری ندارم و اون بخشو بازی نکردم که نظر بدم اما اوضاع اگر واقعا خیلی بد بود شوخی سایتای خارجی ندارن مثل اسسین از خجالتش در میامدن....

آخرین ویرایش:
این شوتهای تکلی خیلی جالبن طرف اروم با نوک پا دقیقا به وسط توپ ضربه میزنه ولی توپ با شدتی به طرف دروازه میره انگار روبرتو کارلوس با دورخیز 10متری شوت زده:)) اکثرشونم گل میشه=))

دوستان من هر بازی میرم حریفم عربه که طبیعتا پینگ بالا هست ، چطوری میشه با اروپایی ها بازی کرد ؟ به چی ربط داره ؟ چون فیفا14 90% اوقات با اروپایی ها بازی میگرفت.

من بازم میگم و باز هم خواهم گفت و کاری به دوستان و طرفداران متعصب فیفا ندارم چون متعصبن دیگه آدمی هم که تعصب روی چیز داشته باشه تکلیفش مشخصه !

درباره گرافیک و خیلی بخش های دیگه امسال هیچکسی نیومد از بازی بد نگفت یعنی این بخش ها واقعا پیشرفت خوبی بازی داشته و حتی در مواردی مثل چمن بازی واقعا پیشرفت بی نظیری داشته ولی بخشی که بازی داستان داره همین گیم پلی بازی هستش یعنی اگه این فیفا 15 اسلایدر ها نبودن من یکی یه دقیقه نمیتونستم تحمل کنم این بازی تو تنظیمات عادی اسلایدر یعنی فاجعه ای هست برای خودش من با بایرن و روبن میتونم تو لجندری و فقط روبن رو میگم با هیچکسی کاری ندارم توپ رو میدم به روبن و برو که رفتیم و گل !!! یعنی تو لجندری در هر بازی میشه این کار رو بار ها و بار ها انجام داد دیگه مسی و رونالدو که اصلا هیچی ،ولش :|

تنها راهی هم که تونستم مشکل باگ سرعت (میگ میگ ) رو برطرف کنم سرعت خودم رو کردم 20 وشتاب رو کردم 49 و مال سی پی یو رو هر دو کردم 52 !!!!!!!!!! ..........ولی این رو بگم یک سری مشکلات برای من تو این تظیم سرعت پیش میاد مثل باگ دویدن در بعضی مواقع ولی این حالت شرف داره به تظیم اسلایدر عادی و خوبیش اینه که باید بازی گروهی بیشتری انجام داد و بازیکن های سرعتی قابل مهار تر هستن و همچنین سی پی یو هم وقتی هر دو روی 52 هستش خوبیش اینه که سی پی یو مثل ما یوزر ها نیستن که مثلا توپ رو بدن به رونالدو و کل زمین رو همیشه شروع به دویدن کنه ! یعنی سی پی یو مقدار دویدن هر بازیکنیش در یک بازی بسیار کمتر از یوزر هست مثلا ما در طول بازی وقتی گیر میکنیم توپ رو میدیم به بازیکن سرعتی و از کناره ها دور میزنیم و میریم توی محوطه جریمه و ایجاد موقعیت گل ! ولی سی پی یو بازی گروهی خودش رو میکنه و .........

شاید برای خیلی ها عجیب باشه این تنظیم اسلایدر من ولی تنها راهی بود که مشکل سرعت در بازی رو بتونم حل کنم ! سایت ها هم بیان صبح تا شب جایزه بدن ولی این فیفا بد ترین فیفای چند سال اخیر بود خصوصا تو بخش گیم پلی حد اقل از دید من یکی حالا بعضی از شما دوستان دیگه خوشتون اومده و دارین لذت میبرین ! خوش به حالتون حالش رو ببرین !

- - -ویرایش - - -

ویدئوی توضیحات مربوط به باگ دویدن بازیکنان در فیفا 15 که تنها راه حلش اینه که سرعت و شتاب رو 52 کنین !!! و تا حدودی این مشکل برطرف میشه !!!

مشکل اینه که شما وقتی دارین شتاب میگرین و میدوین دفاع باید شروع به دویدن کنه و روی شما پرس کنه ولی خیلی از موقع ها وقتی دکمه سرعت رو نگه داشتین و میخواین بدوین بازیکن به جای سرعت گرفتن شروع به دویدن آهسته میکنه و مثل گوجه میمونه بازیکن حریف ازش عبور کنه این موضوع هم روی سی پی یو و هم روی یوزر دارای مشکل هست و توی ویدئو ببینین خوب متوجه میشین چی میگم !

https://www.youtube.com/watch?v=5TaNmtnUpSY

آخرین ویرایش:
دوستان من هر بازی میرم حریفم عربه که طبیعتا پینگ بالا هست ، چطوری میشه با اروپایی ها بازی کرد ؟ به چی ربط داره ؟ چون فیفا14 90% اوقات با اروپایی ها بازی میگرفت.

منم ۸۰ درصد بازیام با کشورهای همسایه مخصوصا عربه
حالا بماند که ۹۰ درصدشونو با اختلاف ۳ یا ۴ گل میبرم اما خدا نکنه از این عربهای نامرد عقب بیفتی اصلا بازی رو به گند میکشن،بیچاره اون فوتبالیست هایی که باید با این جماعت تو زمین فوتبال بازی کنن
البته اینم بگم همه شون هم اینجوری نیستنا

دوست عزیز برو تو قسمت Setting و تنظیمات اورجین درست یادم نیست اما یچی نوشته باید NO رو بزنی .
location ... یه همچین چیزیه

تنظیمات اسلایدر نهایی ( Final Code )

بعد از آپدیت رسمی سازنده بازی
( 1.04 )

UPDATE
9 :arrowd:

Final Code

Game : FIFA 15 Next Gen
Controls :Assisted \Semi Sliders

Difficulty : Legendary World Class
Time :
10 Minutes
Speed : Slow

Game Sliders
Human/CPU

درباره این تنظیم سرعت این حالت ، حالت مورد علاقه من هستش
:arrowd:

Sprint
:
20/52
Acceleration :
49/52

ولی دوستانی که دوست دارن بیشتر سرعتی تر بازی کنن میتونن این تنظیم رو انتخاب کنن
:arrowd:

Sprint : 45/52
Acceleration :
50/52

Shot Error : 51/50
Pass Error :
58/56
Shot Speed :50/50
Pass Speed : 46/
46
Injury Frequency :
63/63
Injury Severity :
30/30
GK Ability :
50/50
Marking : 60/60
Run Frequency :
5/5
Line Height :
67/67
Line Length :
44/44
Line Width :
64/64
Fullbacks :
50/50
Power Bar(user only) : 50
First Touch Control : 75/75

پاینده باشید ...............

توی قسمت کریر آفلاین دارم مد player رو میرم. بعضی از قابلیتهای بازیکن مربوط به دفاع و دربازه بان است. چطور می تونم نقش بازیکنم رو عوض کنم (الان مهاجم هستم) تا بتونم اون قابلیتها رو هم بگیرم مثلا میگه با ضربه سر باید توپ رو 5 بار از محوطه جریمه دور کرد که فقط باید مدافع باشی تا این قابلیت کامل بشه.

منم همین مشکلو دارم برای همین اسم تیممو عوض کردم به یه چیزی که دیگه عربا join نشن . :d

من نمیدونم چرا اینو بازی میکنم یکی مبتونه بهم بگه ؟ آخه همش احساس پشیمونی میکنم ولی دوباره میرم بازی میکنم آخرش هم وقتم از دست میره هم اعصابم تا حالا هیچ بازی ای انقد با اعصابم بازی نکرده بود ، شاید اگه دیجیتالی نمیگرفتم الان فروخته بودمش . همش هم زیر سر این آلتیمیت تیم هست ...

من نمیدونم چرا اینو بازی میکنم یکی مبتونه بهم بگه ؟ آخه همش احساس پشیمونی میکنم ولی دوباره میرم بازی میکنم آخرش هم وقتم از دست میره هم اعصابم تا حالا هیچ بازی ای انقد با اعصابم بازی نکرده بود ، شاید اگه دیجیتالی نمیگرفتم الان فروخته بودمش . همش هم زیر سر این آلتیمیت تیم هست ...
فیفا کلا همینه... سخت نگیر... کلا اگه سره بازی بخوای خیلی قصه رو جدی بگیری اذیت میشی... حالا هر بازی ای هم باشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or