آخرین ویرایش:
توجه کردین موقع شوت زدن شتاب توپ خیلی کمتر از واقعیت هست؟ دیگه اینقدر آهسته نیست. :d FIFA 14 و به خصوص FIFA 13 تو این مورد بهتر بودن، اما انگار تو این مورد شبیه به FIFA 11 شده.
دوستان من هر بازی میرم حریفم عربه که طبیعتا پینگ بالا هست ، چطوری میشه با اروپایی ها بازی کرد ؟ به چی ربط داره ؟ چون فیفا14 90% اوقات با اروپایی ها بازی میگرفت.
دوستان من هر بازی میرم حریفم عربه که طبیعتا پینگ بالا هست ، چطوری میشه با اروپایی ها بازی کرد ؟ به چی ربط داره ؟ چون فیفا14 90% اوقات با اروپایی ها بازی میگرفت.
منم همین مشکلو دارم برای همین اسم تیممو عوض کردم به یه چیزی که دیگه عربا join نشن . :dدوستان من هر بازی میرم حریفم عربه که طبیعتا پینگ بالا هست ، چطوری میشه با اروپایی ها بازی کرد ؟ به چی ربط داره ؟ چون فیفا14 90% اوقات با اروپایی ها بازی میگرفت.
فیفا کلا همینه... سخت نگیر... کلا اگه سره بازی بخوای خیلی قصه رو جدی بگیری اذیت میشی... حالا هر بازی ای هم باشهمن نمیدونم چرا اینو بازی میکنم یکی مبتونه بهم بگه ؟ آخه همش احساس پشیمونی میکنم ولی دوباره میرم بازی میکنم آخرش هم وقتم از دست میره هم اعصابم تا حالا هیچ بازی ای انقد با اعصابم بازی نکرده بود ، شاید اگه دیجیتالی نمیگرفتم الان فروخته بودمش . همش هم زیر سر این آلتیمیت تیم هست ...