آخرین ویرایش:
ID یت خیلی برام آشناست احساس میکنم اون طرف من بودم :d این روزا وقتی تو سیزن سرچ میزنم با ایرانی های عزیز زیاد بازی میکنم آخریش هم PARHAM 74 بود که عنایت فرمودن 3_0 منو بردسلام بچه ها من بازیم زیاد خوب نیست اما بد هم بازی نمیکنم .
این ای دیم : Aloneboy_p75
چندروز پیش انلاین بای میکردم با یکی از بچه ها مالکیت با اختلاف دست من بود بعد میومد به صورت باگ گل میزد عصابم رو خراب کرد .
هرکی میخاد اد کنه نهایتش میبازیم بهتون![]()
کلا فیفا رو هرچی بیشتر بازی کنی بیشتر حال میکنی ولی PES زود خسته کننده میشه و از روی تکراری بودن و لایسنس نبودن زده مشی ازشخوبه فیفا 15 بده و 267 صفحه و 4005 کامنت جلو رفته اگه خوب بود فکر کنم انجمن بازی سنتر صفحه کم میاوردتاپیک رقیب کجاست نمیبینمش تو انجمن
![]()
در این که با تیم های قوی تری میشه بازی بهتری انجام داد که چیز عجیبی نیست و همه این رو میدونیم ! من هم تو فصل های مختلف تیم های مختلف رو میگیرم بعضی اوقات تیم های ضعیف و بعضی اوقات تیم های قوی !اول از همه 4000 تای شدن تاپیک فیفا مبارک![]()
همه حرفات درسته اما با تیمای که من بر میدارم مثل لستر و ساوتهمپتون اینا اون پاسای تک ضرب و ترکیب درست جواب نمیده بدبختانه از هر 10 باری که تو دقیقه 80 به بعد گل میزنم 6تاش مساوی میشه#
اون حرفای شما صدق میکنه وقتی تیمت خوب باشه ولی درکل این فیفا اینش یکم هیجان داره من که مجبور میشم دفاع پارک کنم اما خوب با لستر سخته کلا عشقه تیمای ضعیفم
من دیگه امیدی به بهبودی گلرها ندارم.
امشب دقیقه 90 یه گلی خوردم اونم با بوفون که واقعن سرم درد گرفت.
طرف توپو سانتر کرده تیر دو گلر ما هم دو قدم اومد جلو و خود به خود شیرجه زدو خابید بدون برخورد با کسی!
به همین راحتی گل خوردم.
حالا اگه گلر سوشا مکانی باشه قبول ولی خداییش تو هیچ فیفا و pes همچین گلی تا حالا نخورده بودم.
خیلی زور داره این طوری بازی از دستم ادم بره و بعدش تو پنالتی هم باختم واقعن بعضی صحنه ها ادمو دلزده میکنه.
فقط امیدوارم هر چه زودتر 16 بیاد و از شره این گلرها راحت بشیم.
من دیگه امیدی به بهبودی گلرها ندارم.
امشب دقیقه 90 یه گلی خوردم اونم با بوفون که واقعن سرم درد گرفت.
طرف توپو سانتر کرده تیر دو گلر ما هم دو قدم اومد جلو و خود به خود شیرجه زدو خابید بدون برخورد با کسی!
به همین راحتی گل خوردم.
حالا اگه گلر سوشا مکانی باشه قبول ولی خداییش تو هیچ فیفا و pes همچین گلی تا حالا نخورده بودم.
خیلی زور داره این طوری بازی از دستم ادم بره و بعدش تو پنالتی هم باختم واقعن بعضی صحنه ها ادمو دلزده میکنه.
فقط امیدوارم هر چه زودتر 16 بیاد و از شره این گلرها راحت بشیم.
ID شما چیه ؟ID یت خیلی برام آشناست احساس میکنم اون طرف من بودم :d این روزا وقتی تو سیزن سرچ میزنم با ایرانی های عزیز زیاد بازی میکنم آخریش هم PARHAM 74 بود که عنایت فرمودن 3_0 منو برد
واسه کرنرهایی که میاد تو شیش قدم بد نیست گلرو بیاری بیرون مشت کنه.. واسه بقیه جاها هم دایره رو بزن تا محکم دور شه توپ... تضمینی نیست البته منتهی شصت هفتاد درصد مواقع نتیجه میده...ID شما چیه ؟
راستی هرکی مارکینگ کرن بلده بیاد به من یاد بده لطفا !!
و یه اموزش اساسی برای گرفتن توپ دفام خیلی ضعیفه
در این که با تیم های قوی تری میشه بازی بهتری انجام داد که چیز عجیبی نیست و همه این رو میدونیم ! من هم تو فصل های مختلف تیم های مختلف رو میگیرم بعضی اوقات تیم های ضعیف و بعضی اوقات تیم های قوی !
من در بالاتر گفتم اسلایدر ها رو جوری تنظیم میکنم که بازی به فوتبال واقعی نزدیک باشه تازه در صفحه قبل تر که اسلایدر ها رو گذاشتم یه چند تا اسلایدری رو که به سلیقه شخصی خودم تنظیم میکنم اصلا ننوشتم مثلا پاس اسپید خودم رو روی 40 میذارم و شوت ارور سی پی یو رو 50 یا مثلا استپ اولیه خودم رو روی 90 میذارم ولی خب سرعت رو نوشتم و گفتم که خودم سرعت رو روی 20 و شتاب رو روی 49 میذارم ! و سی پی یو هر دو 52 !!! و پاس ارور خودم رو روی 59 و مال سی پی یو رو روی 50 میذارم ! اینا رو ننوشتم چون دیگه هر کسی دنبال این نحوه خیلی سخت از اسلایدر ها نمیره ! یعنی شما با تیم های قوی هم باید تو فصل نقل و انتقالات درست خرید کنی و هر بازی رو با روش مختلف و متفاوتی رو در پیش بگیری .......
شما میتونی بری امتحان کنی این اسلایدر هایی رو که انتخاب میکنم و ببینی بازی چقدر سخت میشه و لی کاملا لذت بخش ، باید کاملا با فکر بازی کنی و کار گروهی بسیار خوبی رو داشته باشی و نحوه دفاع کردنت هم باید خیلی خیلی متمرکز باشه و خیلی خیلی موارد دیگه و با همین تیم های قوی اگه یه فصل از بدشانسی مصدوم بدی تو دردسر میفتی و کلا کل فصل جذاب و لذت بخش میشه ...........
این اسلایدر شخصی خودم هستش ....... و گفتم هر کسی این طوری بازی نمیکنه و کاملا شخصی هستش .
اگه کریر رو بازی میکنی و اسلایدر ها رو حالت عادی بازی میکنی واقعا هیچ چالشی نداره کافیه هر تیمی رو داشته باشی ولی فقط پیدا کنی یه بازیکن سرعتی رو که فقط بلد باشه بدوه و یا این که تو هر تیمی بری یه بازیکن ارزون بخری ولی فقط سرعت داشته باشه دیگه بقیه ماجرا حله ، و بازی اصلا هیچ چالشی برای آدم نداره .......... و یکی از مواردی که خیلی ها میرن تیم های ضعیف رو انخاب میکنن و کریر بازی میکنن دلیلش اینه که با تیم های قوی راحت قهرمان میشن و کل فصل هیچ جذابیت و چالشی براشون نداره !
فیفای امسال در تنظیمات عادی اسلایدر حتی آفلاینش هم بازی گروهی معنای خاصی نداره یعنی بازی گروهی و فکر کردن تو آخرین فاکتور های گیم پلی بازی هستش ، ولی خب اسلایدر ها رو دست کاری بکنیم میشه یه چیزی از توی این فیفا در بیاریم تا بتونیم ازش لذت ببریم ...........
Sprint : 20/52
Acceleration : 49/52
Shot Error : 51/50
Pass Error :59/50
Shot Speed :50/50
Pass Speed : 40/46
Injury Frequency :63/63
Injury Severity :30/30
GK Ability :50/50
Marking : 60/60
Run Frequency : 5/5
Line Height :67/67
Line Length :44/44
Line Width :64/64
Fullbacks :50/50
Power Bar(user only) : 50
First Touch Control : 90/75
در این که با تیم های قوی تری میشه بازی بهتری انجام داد که چیز عجیبی نیست و همه این رو میدونیم ! من هم تو فصل های مختلف تیم های مختلف رو میگیرم بعضی اوقات تیم های ضعیف و بعضی اوقات تیم های قوی !
من در بالاتر گفتم اسلایدر ها رو جوری تنظیم میکنم که بازی به فوتبال واقعی نزدیک باشه تازه در صفحه قبل تر که اسلایدر ها رو گذاشتم یه چند تا اسلایدری رو که به سلیقه شخصی خودم تنظیم میکنم اصلا ننوشتم مثلا پاس اسپید خودم رو روی 40 میذارم و شوت ارور سی پی یو رو 50 یا مثلا استپ اولیه خودم رو روی 90 میذارم ولی خب سرعت رو نوشتم و گفتم که خودم سرعت رو روی 20 و شتاب رو روی 49 میذارم ! و سی پی یو هر دو 52 !!! و پاس ارور خودم رو روی 59 و مال سی پی یو رو روی 50 میذارم ! اینا رو ننوشتم چون دیگه هر کسی دنبال این نحوه خیلی سخت از اسلایدر ها نمیره ! یعنی شما با تیم های قوی هم باید تو فصل نقل و انتقالات درست خرید کنی و هر بازی رو با روش مختلف و متفاوتی رو در پیش بگیری .......
شما میتونی بری امتحان کنی این اسلایدر هایی رو که انتخاب میکنم و ببینی بازی چقدر سخت میشه و لی کاملا لذت بخش ، باید کاملا با فکر بازی کنی و کار گروهی بسیار خوبی رو داشته باشی و نحوه دفاع کردنت هم باید خیلی خیلی متمرکز باشه و خیلی خیلی موارد دیگه و با همین تیم های قوی اگه یه فصل از بدشانسی مصدوم بدی تو دردسر میفتی و کلا کل فصل جذاب و لذت بخش میشه ...........
این اسلایدر شخصی خودم هستش ....... و گفتم هر کسی این طوری بازی نمیکنه و کاملا شخصی هستش .
اگه کریر رو بازی میکنی و اسلایدر ها رو حالت عادی بازی میکنی واقعا هیچ چالشی نداره کافیه هر تیمی رو داشته باشی ولی فقط پیدا کنی یه بازیکن سرعتی رو که فقط بلد باشه بدوه و یا این که تو هر تیمی بری یه بازیکن ارزون بخری ولی فقط سرعت داشته باشه دیگه بقیه ماجرا حله ، و بازی اصلا هیچ چالشی برای آدم نداره .......... و یکی از مواردی که خیلی ها میرن تیم های ضعیف رو انخاب میکنن و کریر بازی میکنن دلیلش اینه که با تیم های قوی راحت قهرمان میشن و کل فصل هیچ جذابیت و چالشی براشون نداره !
فیفای امسال در تنظیمات عادی اسلایدر حتی آفلاینش هم بازی گروهی معنای خاصی نداره یعنی بازی گروهی و فکر کردن تو آخرین فاکتور های گیم پلی بازی هستش ، ولی خب اسلایدر ها رو دست کاری بکنیم میشه یه چیزی از توی این فیفا در بیاریم تا بتونیم ازش لذت ببریم ...........
Sprint : 20/52
Acceleration : 49/52
Shot Error : 51/50
Pass Error :59/50
Shot Speed :50/50
Pass Speed : 40/46
Injury Frequency :63/63
Injury Severity :30/30
GK Ability :50/50
Marking : 60/60
Run Frequency : 5/5
Line Height :67/67
Line Length :44/44
Line Width :64/64
Fullbacks :50/50
Power Bar(user only) : 50
First Touch Control : 90/75
داداش من Tamami2 هستم امیدوارم اون طرف من نبوده باشم :dID شما چیه ؟
راستی هرکی مارکینگ کرن بلده بیاد به من یاد بده لطفا !!
و یه اموزش اساسی برای گرفتن توپ دفام خیلی ضعیفه