FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
خوبه فیفا 15 بده و 267 صفحه و 4005 کامنت جلو رفته اگه خوب بود فکر کنم انجمن بازی سنتر صفحه کم میاورد;;)تاپیک رقیب کجاست نمیبینمش تو انجمن;))

سلام بچه ها من بازیم زیاد خوب نیست اما بد هم بازی نمیکنم .
این ای دیم : Aloneboy_p75
چندروز پیش انلاین بای میکردم با یکی از بچه ها مالکیت با اختلاف دست من بود بعد میومد به صورت باگ گل میزد عصابم رو خراب کرد .
هرکی میخاد اد کنه نهایتش میبازیم بهتون :)

سلام بچه ها من بازیم زیاد خوب نیست اما بد هم بازی نمیکنم .
این ای دیم : Aloneboy_p75
چندروز پیش انلاین بای میکردم با یکی از بچه ها مالکیت با اختلاف دست من بود بعد میومد به صورت باگ گل میزد عصابم رو خراب کرد .
هرکی میخاد اد کنه نهایتش میبازیم بهتون :)
ID یت خیلی برام آشناست احساس میکنم اون طرف من بودم :d این روزا وقتی تو سیزن سرچ میزنم با ایرانی های عزیز زیاد بازی میکنم آخریش هم PARHAM 74 بود که عنایت فرمودن 3_0 منو برد

- - -ویرایش - - -

خوبه فیفا 15 بده و 267 صفحه و 4005 کامنت جلو رفته اگه خوب بود فکر کنم انجمن بازی سنتر صفحه کم میاورد;;)تاپیک رقیب کجاست نمیبینمش تو انجمن;))
کلا فیفا رو هرچی بیشتر بازی کنی بیشتر حال میکنی ولی PES زود خسته کننده میشه و از روی تکراری بودن و لایسنس نبودن زده مشی ازش

ali13985120 منو ادد کنید بازیم خوبه خوبه خوبه در صورتی میبازم که از روی باگ گل بخورم یا نامردا وقت تلفی کنن!!!!!!!!!!
اینجا کسی به نام ایدی behnam2ami داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اول از همه 4000 تای شدن تاپیک فیفا مبارک:x
همه حرفات درسته اما با تیمای که من بر میدارم مثل لستر و ساوتهمپتون اینا اون پاسای تک ضرب و ترکیب درست جواب نمیده بدبختانه از هر 10 باری که تو دقیقه 80 به بعد گل میزنم 6تاش مساوی میشه#:-s
اون حرفای شما صدق میکنه وقتی تیمت خوب باشه ولی درکل این فیفا اینش یکم هیجان داره من که مجبور میشم دفاع پارک کنم اما خوب با لستر سخته کلا عشقه تیمای ضعیفم
در این که با تیم های قوی تری میشه بازی بهتری انجام داد که چیز عجیبی نیست و همه این رو میدونیم ! من هم تو فصل های مختلف تیم های مختلف رو میگیرم بعضی اوقات تیم های ضعیف و بعضی اوقات تیم های قوی !

من در بالاتر گفتم اسلایدر ها رو جوری تنظیم میکنم که بازی به فوتبال واقعی نزدیک باشه تازه در صفحه قبل تر که اسلایدر ها رو گذاشتم یه چند تا اسلایدری رو که به سلیقه شخصی خودم تنظیم میکنم اصلا ننوشتم مثلا پاس اسپید خودم رو روی 40 میذارم و شوت ارور سی پی یو رو 50 یا مثلا استپ اولیه خودم رو روی 90 میذارم ولی خب سرعت رو نوشتم و گفتم که خودم سرعت رو روی 20 و شتاب رو روی 49 میذارم ! و سی پی یو هر دو 52 !!! و پاس ارور خودم رو روی 59 و مال سی پی یو رو روی 50 میذارم ! اینا رو ننوشتم چون دیگه هر کسی دنبال این نحوه خیلی سخت از اسلایدر ها نمیره ! یعنی شما با تیم های قوی هم باید تو فصل نقل و انتقالات درست خرید کنی و هر بازی رو با روش مختلف و متفاوتی رو در پیش بگیری .......

شما میتونی بری امتحان کنی این اسلایدر هایی رو که انتخاب میکنم و ببینی بازی چقدر سخت میشه و لی کاملا لذت بخش ، باید کاملا با فکر بازی کنی و کار گروهی بسیار خوبی رو داشته باشی و نحوه دفاع کردنت هم باید خیلی خیلی متمرکز باشه و خیلی خیلی موارد دیگه و با همین تیم های قوی اگه یه فصل از بدشانسی مصدوم بدی تو دردسر میفتی و کلا کل فصل جذاب و لذت بخش میشه ...........

این اسلایدر شخصی خودم هستش ....... و گفتم هر کسی این طوری بازی نمیکنه و کاملا شخصی هستش .

اگه کریر رو بازی میکنی و اسلایدر ها رو حالت عادی بازی میکنی واقعا هیچ چالشی نداره کافیه هر تیمی رو داشته باشی ولی فقط پیدا کنی یه بازیکن سرعتی رو که فقط بلد باشه بدوه و یا این که تو هر تیمی بری یه بازیکن ارزون بخری ولی فقط سرعت داشته باشه دیگه بقیه ماجرا حله ، و بازی اصلا هیچ چالشی برای آدم نداره .......... و یکی از مواردی که خیلی ها میرن تیم های ضعیف رو انخاب میکنن و کریر بازی میکنن دلیلش اینه که با تیم های قوی راحت قهرمان میشن و کل فصل هیچ جذابیت و چالشی براشون نداره !

فیفای امسال در تنظیمات عادی اسلایدر حتی آفلاینش هم بازی گروهی معنای خاصی نداره یعنی بازی گروهی و فکر کردن تو آخرین فاکتور های گیم پلی بازی هستش ، ولی خب اسلایدر ها رو دست کاری بکنیم میشه یه چیزی از توی این فیفا در بیاریم تا بتونیم ازش لذت ببریم ...........

Sprint : 20/52
Acceleration : 49/52
Shot Error : 51/50
Pass Error :59/50
Shot Speed :50/50
Pass Speed : 40/46
Injury Frequency :63/63
Injury Severity :30/30
GK Ability :50/50
Marking : 60/60
Run Frequency : 5/5
Line Height :67/67
Line Length :44/44
Line Width :64/64
Fullbacks :50/50
Power Bar(user only) : 50
First Touch Control : 90/75

آخرین ویرایش:
من دیگه امیدی به بهبودی گلرها ندارم.
امشب دقیقه 90 یه گلی خوردم اونم با بوفون که واقعن سرم درد گرفت.
طرف توپو سانتر کرده تیر دو گلر ما هم دو قدم اومد جلو و خود به خود شیرجه زدو خابید بدون برخورد با کسی!
به همین راحتی گل خوردم.
حالا اگه گلر سوشا مکانی باشه قبول ولی خداییش تو هیچ فیفا و pes همچین گلی تا حالا نخورده بودم.
خیلی زور داره این طوری بازی از دستم ادم بره و بعدش تو پنالتی هم باختم واقعن بعضی صحنه ها ادمو دلزده میکنه.
فقط امیدوارم هر چه زودتر 16 بیاد و از شره این گلرها راحت بشیم.

طرف توپو سانتر کرده تیر دو گلر ما هم دو قدم اومد جلو و خود به خود شیرجه زدو خابید بدون برخورد با کسی!
به همین راحتی گل خوردم.
حالا اگه گلر سوشا مکانی باشه قبول ولی خداییش تو هیچ فیفا و pes همچین گلی تا حالا نخورده بودم.
خیلی زور داره این طوری بازی از دستم ادم بره و بعدش تو پنالتی هم باختم واقعن بعضی صحنه ها ادمو دلزده میکنه.

کاملاً موافقم و درکت میکنم،
دیگه حال ندارم توضیح بدم اما باور کن از این بدتر هم میشه

به همین راحتی گل خوردم.

امین متاسفانه الان تنها مشکل بزرگ و "غیرقابل رفع شدنی" که من با بازی دارم همین هوش مصنوعی دروازبان ها هستش . البته این مثالی که زدی میگی باگ محضه و مشکل من بیشتر با همون بحث خروج دروازبان هاس . بعد از آپدیت آخر تقریبا به یک شکل و سبک کلی در زمینه دفاع رسیدم و تا حد زیادی تونستم جلو بچه هایی که بازیشون خوبه مثل کیانوش میکامی ، محمد صلاح یا شاهرخ آلدو رین دفاعم تقویت کنم و در حالت حمله ، خیلی کم ضدحمله بخورم و به حریف موقعیت بدم اما به هر حال مثل فوتبال واقعی میمونه ، خیلی خیلی سخته بتونیم در طول 90 دقیقه اصلا موقعیت به حریف ندیم و یکی دو بار به هر حال توپ رد میشه ( برای هر دو تیم ). تا اونجا که من دستم اومده اگر بازیکن حریف قبل از محوطه جریمه و پشت خط دفاعمون صاحب توپ بشه تقریبا باید موقعیت گل شده بدونیم . چون میتونه براحتی دروازبان دور بزنه اما تنها راهی که میشه مشکل خروج برطرف کرد اینه فاصله لاین آخر دفاع با دروازبان کمتر کنیم تا مهاجم حریف فضای کافی برای دور زدن و دریبل دروازبان نداشته باشه ، اینطوری تا حد زیادی میشه اکثر موقعیت هارو دفع کرد . اما خب نکته اینه برای اینکه به این سیستم برسیم باید سیستم 5 دفاعه بزاریم و تاکتیک هم روی D یا UD بزاریم که من اکثرا یا 4-2-1-3 بازی می کنم یا 3-4-1-2 و برای من خیلی سخته چنین کاری کنم برا همین به جاش دارم سعی می کنم تراکم هافبک های وسطم بیشتر کنم و تمرکزم روی پرسینگ بازیکن های بازیساز حریف باشه چون تا وقتی اونا تحت فشار باشن امکان اینکه بتونن برای مهاجم های سرعتی موقعیت درستی بسازن پایینه که این موضوع هم تمرکز بشدت بالایی میخواد که گاهی اوقات به هر حال امکان پذیر نیست !

دوستانی که علاقه زیادی به بازی پرفشار با پرسینگ شدید دارن حتما اتلتیکو یه تستی بکنن و 3-5-2 هم بازی کنن . به طرز عجیبی تیم انعطاف پذیر و قدرتمندیه ، در حمله بخوبی اضافه میشن و در دفاع هم همه بخوبی بر می گردن ! نکته جالبشم اینه با اتلتیکو نمیشه بصورت عرضی بازی کرد و با پاسکاری جریان بازی بدست آورد بلکه فقط باید کارهای ترکیبی رو به جلو انجام بدیم و بازی بشدت فیزیکی و تا حدی خشنی هم انجام بدیم . نکته قوتش هم مانزوکیچه که مثل فیفا 14 همچنان روی هوا کمتر بازیکنی میتونه بالا سرش هد بزنه البته به شرطی که قدرت و جهت سانتر درست تنظیم کنیم

پ.ن : پودولسکی خریدیم و شایعه شده دنبال محمد صلاح و شکیری هم هستیم ! اگر این دو تا آخر بیان شاید بعد از یک سال دوباره به آغوش تیم مورد علاقم در فیفا برگردم ، توی اینتر فقط دو تا وینگر سرعتی لازم دارم

آخرین ویرایش:
سینا تو بازی من الان دیگه مشگلی با دفاع و حمله و بازیکن سرعتی و .... ندارم ولی خداییش گلرها میتونن یه تنه ادمو بترکونن.
حالا اون حالت مونگلولی بیرون اومدن تو سرشون بخوره اون زاویه بسته هم جهنم دیگه این خروج ها و سایه زدن ها رو نمیتونم تحمل کنم!
خیر سرمون مثلن بوفون تو گلمونه!
حالا بعضی ها خودشون گلرو تو ارسالها میارن بیرون ولی من اصلن این کارو نمیکنم ولی تا حالا خیلی شده این مورد.
کاش میشد گلرهای 14 رو یه copy/paste میکردن تو 15 مثل ادم با بازی حال میکردیم.

ID یت خیلی برام آشناست احساس میکنم اون طرف من بودم :d این روزا وقتی تو سیزن سرچ میزنم با ایرانی های عزیز زیاد بازی میکنم آخریش هم PARHAM 74 بود که عنایت فرمودن 3_0 منو برد
ID شما چیه ؟
راستی هرکی مارکینگ کرن بلده بیاد به من یاد بده لطفا !!
و یه اموزش اساسی برای گرفتن توپ دفام خیلی ضعیفه

ID شما چیه ؟
واسه کرنرهایی که میاد تو شیش قدم بد نیست گلرو بیاری بیرون مشت کنه.. واسه بقیه جاها هم دایره رو بزن تا محکم دور شه توپ... تضمینی نیست البته منتهی شصت هفتاد درصد مواقع نتیجه میده...
سیستم مارکینگ کرنر فاجعه س -_- اینیستا میاد راموسو میگیره پیکه رفته بیرون محوطه جریمه:|
برای دفاع کردن هم سعی کن گزینه های پاس طرفو محدود کنی... یعنی بتونه بیاد جلو ولی سردرگم بشه که به کی باید پاس بده... اینجوری تمرکزشو از دست میده!!:دی

در این که با تیم های قوی تری میشه بازی بهتری انجام داد که چیز عجیبی نیست و همه این رو میدونیم ! من هم تو فصل های مختلف تیم های مختلف رو میگیرم بعضی اوقات تیم های ضعیف و بعضی اوقات تیم های قوی !

من در بالاتر گفتم اسلایدر ها رو جوری تنظیم میکنم که بازی به فوتبال واقعی نزدیک باشه تازه در صفحه قبل تر که اسلایدر ها رو گذاشتم یه چند تا اسلایدری رو که به سلیقه شخصی خودم تنظیم میکنم اصلا ننوشتم مثلا پاس اسپید خودم رو روی 40 میذارم و شوت ارور سی پی یو رو 50 یا مثلا استپ اولیه خودم رو روی 90 میذارم ولی خب سرعت رو نوشتم و گفتم که خودم سرعت رو روی 20 و شتاب رو روی 49 میذارم ! و سی پی یو هر دو 52 !!! و پاس ارور خودم رو روی 59 و مال سی پی یو رو روی 50 میذارم ! اینا رو ننوشتم چون دیگه هر کسی دنبال این نحوه خیلی سخت از اسلایدر ها نمیره ! یعنی شما با تیم های قوی هم باید تو فصل نقل و انتقالات درست خرید کنی و هر بازی رو با روش مختلف و متفاوتی رو در پیش بگیری .......

شما میتونی بری امتحان کنی این اسلایدر هایی رو که انتخاب میکنم و ببینی بازی چقدر سخت میشه و لی کاملا لذت بخش ، باید کاملا با فکر بازی کنی و کار گروهی بسیار خوبی رو داشته باشی و نحوه دفاع کردنت هم باید خیلی خیلی متمرکز باشه و خیلی خیلی موارد دیگه و با همین تیم های قوی اگه یه فصل از بدشانسی مصدوم بدی تو دردسر میفتی و کلا کل فصل جذاب و لذت بخش میشه ...........

این اسلایدر شخصی خودم هستش ....... و گفتم هر کسی این طوری بازی نمیکنه و کاملا شخصی هستش .

اگه کریر رو بازی میکنی و اسلایدر ها رو حالت عادی بازی میکنی واقعا هیچ چالشی نداره کافیه هر تیمی رو داشته باشی ولی فقط پیدا کنی یه بازیکن سرعتی رو که فقط بلد باشه بدوه و یا این که تو هر تیمی بری یه بازیکن ارزون بخری ولی فقط سرعت داشته باشه دیگه بقیه ماجرا حله ، و بازی اصلا هیچ چالشی برای آدم نداره .......... و یکی از مواردی که خیلی ها میرن تیم های ضعیف رو انخاب میکنن و کریر بازی میکنن دلیلش اینه که با تیم های قوی راحت قهرمان میشن و کل فصل هیچ جذابیت و چالشی براشون نداره !

فیفای امسال در تنظیمات عادی اسلایدر حتی آفلاینش هم بازی گروهی معنای خاصی نداره یعنی بازی گروهی و فکر کردن تو آخرین فاکتور های گیم پلی بازی هستش ، ولی خب اسلایدر ها رو دست کاری بکنیم میشه یه چیزی از توی این فیفا در بیاریم تا بتونیم ازش لذت ببریم ...........

شما به نظر میرسه خیلی عشقه تنظیمات اسلایدر هستی ! یه طوری صحبت میکنی که مثلا اگه بری تو لیگ انگلیس و با تنظیمات اسلایدر عادی بازی کنی مثل آب خوردن قهرمان 3 گانه میشی ، من چند دوره با منچستر یونایتد تو کریر رفتم ولی اصلا اینطوری نیست که چالشی نداشته باشه ، خیلی موقع ها جلوی تیم های کم نام و نشان بازی رو باختم و البته خیلی موقع ها هم تیم های بزرگ رو بردم ، در کل بازی روی اسلایدر عادی تو لیگ انگلیس کاملا چالش بر انگیز هست ، من فکر کنم صحبت های شما شاید در مورد لیگ آلمان صدق کنه البته اونم با بایرن مونیخ و روبن که بندازی بری ، هر چند تا حالا چند بار با منچستر جلوی تیم های آلمانی مثل شالکه و دورتمند بازی کردم و اصلا بازی های آسونی نداشتم .

اول از همه دوست دارم:xدوم نظرت محترمه و سوم تو دنیا هیچ آدمی مثل هم فکر نمیکنه و فقط یکمی افکار به هم نزدیک هستن
شاید در کل من بازی زیاد بلد نباشم و ادعا هم ندارم بلدم
شما الان سرعت پاسو کردی 40 درسته آیا واقعا شبیه فیفا 14 نشده دقیقا؟؟؟؟ شما به نظرم بر گذشته بازیه فیفا بیشتر دلبندی و تغییرات سخته در حالی که بعد آپدیت 3 سرعت رسیدن پاس پایین آمده ...همه حتی من یادمه که تو فیفا 14 بین دو دفاع مرکزی پاس که میدادی زیاد هم پر میکردی دیر میرسید آیا الان بیشتر به واقعیت نزدیک نیست که پاسها زودتر میرسه البته بدون آپدیت قبول دارم خیلی زودتر میرسید..به نظر من برا رهایی از گیم پلی 12 13 14 که زیاد شبیه هم بود تغییرات لازم بود و الان بازی همه چی داره مثله سرتوپای سرعتی حرکت مانوری و چیزایه بهتر تو گیم پلی ولی چون اینا جدید بوده ساختار دفاعی خوبی جلوش تو برنامه ریزی نشده و دروازبان ها هم همینطور باید صبر کرد همیشه ی بازی ورزشی خوب پخته نمیشه اولش فیفا تو نسخه 17 با اوج کمالش میرسه تو گیم پلی و تو یکی دو نسخه آینده با گیم پلی کاملتری روبرو میشیم ...

به شخصه من با تغییرات اسلایدر موافق نیستم چون هم شما اون وقت فیفا 15 بازی نمیکنی و داری بازیه خودته میکنی و هم اینکه داری بازیو به سوده خودت تغییر میدی من نمیتونم وقتی با یکی میشینم بازی کنم بگم وایسا اسلایدراتو جابه جا کنم یا جابه جا بکنم کلا اون موقعه از شرایط عادی به نظرم همه چی در میاد الان فیفا 15 چه خوب چه بد همینه من تو عمرم کلا چیزی رو تو فوتبال تغییر ندادم تو فیفا جز گاهی که برفی باشه بازی میکنم بارانی یا معمولی در کل من میگم ی بازی رو بدون تغییرات آپشنش بازی کرد بخصوص فوتبال... .....

و بشخصه حرف sir ryan giggs قبول دارم بازی تو کریر مود با تجربه 12 سالم تو فیفا که به شدت بازیش میکنم و 5 6 ساله قبل از اون رو سگا میتونم بگم بازی حتی با چلسی قهرمانی باهاش ساده نیست بدون تغییر اسلایدر ها تو وضعیت افسانه ای....البته شاید یکی مثلا بگه من یک گل میزنم بعد توپو تو دفاع پاس میدم با بازیکنای چلسی مثلا تا ببرم که واقعا میشه اما منطقی بازی کنیم بعد از گل زدنcpu وحشیتر میشه که این تو این نسخه عالیتر کار شده...در کل وقتی تیم خوب مثل واقعیت بر میداری شانس قهرمانیتم بالا هست تیم ضعیف بر میداری بازی بلد باشی میتونی جزو 6تایه بالا باشی ...اما اینکه بگی جدی نگیرم و فکر نکنم بازی کنم بازنده ای.....

آخرین ویرایش:
من این تغییر مکانیزم های بازیو در فیفا 12 یادمه زیاد انجام میدادم اما با احترام به زحمتی که دوستمون بصورت روزانه میکشه و ورژن های مختلف طرحش اینجا قرار میده به نظر من بهتره خودتون با بازی وفق بدید نه بازی با سلیقه خودتون . اینم بگم کسایی که منو در PSN میشناسن میدونن در کنار بخش آنلاین ، بخش کریر هم زیاد میرم و توی همین فیفا 15 بالای 70 ساعت منیجر روی حالت لجندری رفتم و بازی از نظر فیزیکی بالانسه البته گاهی اوقات در زمان ضدحمله راحت میشه مدافعین حریف دور بزنیم چیزی که در نسخه های قبلی نبود اما در حالت عادی چینش بازیکن ها اصلا اجازه نمیده اون سبک سرعتی-ضدحمله ای که برخی ها در بازی آنلاین انجام میدن در بخش آفلاین روی حالت لجندری انجام بدیم .
در کل به نظر من اگر فیفاباز هستید و میخواید لذت کافی از فیفا 15 ببرید و در کنارش پیشرفت هم کنید به نظر من همین حالت استانداردش برید ، تنها تغییری که من گاهی اوقات ایجاد می کنم اینه میزان مصدومیت میارم روی 75 تا تعداد مصدومای تیم بالا بره یکم مجبور بشم از بازیکن های جوون آکادمی استفاده کنم

ID شما چیه ؟
داداش من Tamami2 هستم امیدوارم اون طرف من نبوده باشم :d
دوستان با رئال چقدر راحت میشه برد تو سیزن 17 تا بازی کردم با رئال 12 تا برد _ 3 تا باخت _ 2 تا هم مساوی
تنها بدی رئال موقعیه که حریف رو دروازه کرنر بزنه :|یعنی این مارسلو اوسگول با اون هیکلش میاد صاف میره تو شیش قدم وامیسه هیچی دیگه راحت گل میخوری :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or