آخرین ویرایش:
دقیقا درست میگید. نمیدونم چه جویه راه افتاده. یه سری هم میگن میگن نسل 7 بهتره ار نسل 8 و اصلا فرقی که نداره هیچی پر از باگ هم هست....این حرف کاملاً غیرمنطقیه! دو هفته قبل دموی بازی اومده و شما وقت داشتی ببینی از بازی خوشت میاد یا نه بعد پیش خرید کنی.
دوم اینکه اگر میخواید بگید برای حمایت از فیفا خریداری کردید، باید بگم شرکت EA لنگ ۵۰ - ۶۰ دلار شما نیست که به خاطر حمایت از اون بخواین بازی رو بخرید.
سوم اینکه عقل میگه شما اگر بین دموی ۱۵ و نسخه ۱۴ فرقی نبینی، لزومی نداد که پولتون رو واسه خرید بازی ای که دارید دوباره خرج کنید.
چهارم اینکه اگر میخواید بگید که قبل از دمو پیش خرید کردید باید بگم که باز هم عقل میگه تا قبل از انتشار دمو نباید به بازی رو پیش خرید کرد.
در ضمن، به من ربطی نداره شما واسه چی بازی رو خریدی من با اون سؤال خواستم بهتون بگم الکی نگین هیچ فرقی بین ۱۴ و ۱۵ نیست و منظورم این نبود که شما باید به سؤالم پاسخ بدین.
راجبه شوت قبول دارم اما تو 14 هم من استاد شده بودم زیاد میگرفتی گوشه از ی کنجایی میزدم که داشم موخش سوت میکشید الانم انجوریش کردن که نمیشه زد ی تقه کوچیک باید شوکو گرفت اونم گلرها خوب هستن ... تو واقعیت گل زدن این شکلی از 100 تا10تاش میره تو گل تو 14 از 100 میشد با زیاد زاویه دادن 70 تاشو گل کرد این کاره بودی که من تعریف نباشه خیلی از این گلا زدم ....اما اینکه یکم میگیری میره زیاد اونوری هم گاهی جالبه و عجیب به نفع کسی که داره دفاع میکنه هست...دقیقا مثله پنالتی کردن زیاد بگیری میزنه بیرون اینم همینجوری شده اولش سخته و بی مزه با تمرین میبینی میشه شوتای خطرناک زد ..الان تو آنلاین که بازی میکردم بنده خدا دروازه بانم شیرجه زد توپ رو بگیره بعد تو شیرجه خورد به بازیکن حریف داور پنالتی گرفت:-*
ابتکار دیگری از EA:bighug:
===================================
حالا این به کنار ... بخوای شوتی چیزی بزنی یکم جهت بگیری که بخوای بره تو کنج توپ از خط اوت اونطرف میره بیرون:-*
باز هم مرسی EA![]()
غفاری جان ممنون میشم بگی این مارکی کجاست من هر چی گشتم ندیدمتوی تاکتیک پرس رو فعال کن و تو اینستراکشن هم به بازیکنا هم دستور موندن تو پستشون و برش توپ و مارکی بده بهترین سیستم دفاعی که ساختم ۶۴۰ بوده حال کردم..البته میتونی حمله ای بچینی و پرس رو هم فعال کنی
غفاری جان ممنون میشم بگی این مارکی کجاست من هر چی گشتم ندیدم
خیلی ممنون خیالم راحت شد گفتم حالا مثل بتل فیلد حداقلش 1 گیگ هست200 مگ