آخرین ویرایش:
با سلام
الان دارم بازی می کنم خیلی خوب شده نسبت به دمو . باگهای دمو رو نداره.
دوستانی که ea اکسز میخوان من در خدمتم. 1 ماهه 75000 تومن و 1ساله 180000تومن. که در حال حاضر 5 تا بازی کمپانی ea رو free میتونید دانلود کنید با داشتن اکسز eaخیلی به صرفه هست. همچنین بازی های مثل fifa رو قبل ریلیز اجازه بازی خواهید داشت به مدت 6 ساعت .
اگه تغییری نکرده واسه چی شما اولین نفر رفتی خریدی؟! همون ۱۴ رو بازی میکردی.مي توو!!!!
چنان گفتن نسل جديد كه فك كردم خيلي تغييرات رخ داده..
با دلار چند تومنی حساب کردی که ۵ دلار شده ۷۵۰۰۰ تومان؟!!!!!!!
والا دیگه دستفروش های دلار هم بیشتر از ۳۲۰۰ نمیفروشن!
هر دلار رو ۱۵۰۰۰ تومان حساب کردند ایشون و پستشون ۳ تا لایک هم خورده!!!
والا دیگه سر گردنه هم اینطوری نیست. من خودم به بار سر گردنه گیر افتادم دلار رو طرف باهام ۴ تومن حساب کرد
- - -ویرایش - - -
اگه تغییری نکرده واسه چی شما اولین نفر رفتی خریدی؟! همون ۱۴ رو بازی میکردی.
برای من م همین مشکل پیش اومده حتا دوتا بازی کردم بردم اخرش سیو نکردمنم امروز خریدمش (:
اجازه ورود به بخش التیمت رو نمیده و پیغام میده :
the FUT service is currently experiencibg a high volume of server traffic please try again later
اینطوری که نوشته حجم بالای ترافیک توی سروارشون هست و میگه بعدا تلاش کنم ایا برای شما هم این پیغام رو میده
از اون سوالاييي بود كه قشنگ رنج سنيتو نشون ميده.فك كنم ١٥ هنوز نداري!!!
عزيزم.تا حالا شده از يه كارگردان بزرگ يا يه رمان نويس بزرگ اثري ببيني يا بخوني وً پولشم داده باشيوً و پي خريدم كرده باشي و بعد تظرتو جلب نكنه؟؟؟
در ضمن اينكه من پيش خريد كردم نشون دهنده ي علاقم به فيفا هست
بعضی از دوستان تازه وارد هستن توی این انجمن فک میکنن فیفا مال پدرشونه کشکی ازش طرفداری میکنن بنظرمن کسی تعصبی برخورد میکنه اول از همه خودش ضرر میکنه کسی که خیلی وقته فیفا میزنه توی لایو یا psnو بچه ها میشناسنش اگر نظر منفی برای فیفا میگه باید حرفشو قبول کرد و نباید جبهه گرفت کسی که انلاین میزنه قطعا مشکلات رو بیشتر میبینه تا کسی که افلاین میزنه
واقعا برای ea متاسفم بازیو بصورت ارکید و نوب وار در اورده یکی از دوستان میگفت فیفا و pes جاشون عوض شده حرفش کاملا درسته فیفا بسمت ارکید رفته ولی pes برعکس اینا همش بخاطر فروش هست همونجور که مسعود گفت بازی به سمت ارکید کشیده شده تا بتونه افراد بیشتری رو بسمت خودش جذب کنه
برو رو بازی استارت بزن بعد اپدیت رو انتخاب کن تقیرات رو مینویسه .گر چه ی سری باگ رو معمولا فیکس کرده.بچه ها کسی اپدیت کرده بازی چه تغییری کرده من اپدیت کردم ولی بنظرم چیزی تغییر نکرده